تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 283 از 328 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من ما جوانان باید از بیانات مقام معظم رهبری نهایت استفاده رو ببریم و سرلوحه زندگی خویش قرار دهیم...
    بهترین روش زندگی ...زندگی ولایت مداری است...امام علی ع می فرمایند بهترین شما کسی است که به موقع ازدواج کند..جانم فدای رهبر...مرگ بر ضد ولایت فقیه
    بنده خدا چی گفته مگه؟ داره میگه برید ازدواج آسان کنید..مهریه رو بیارید پایین 5 سکه مثلا..اتفاقا من با دکتر mrs کاملا موافقم..چه طور یعنی شما دوست دارید برید 800 تا سکه مهریه کنید؟ مگه چه حرف بدی زده دکتر mrs?

بده که میگه عروسی جمع و جور بگیرید؟ چرا مگه حتما باید 100 میلیون تومان خرج عروسی بشه؟بنده خدا داره میگه ساده ازدواج کنید و ساده زندگی کنید..خیلی خوبه که...
    معدم ترش کرد این حرفا چیه نوشتی ؟؟؟؟

2. 2 کاربر از farsweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

معدم ترش کرد این حرفا چیه نوشتی ؟؟؟؟
    اونو داداش کوچیکم..وقتی من میرم سرکار ..کامپیوتر رو روشن میکنه..میاد تو فروم...ویرایش میکنه...حتما بهش تذکر میدم..

4. 2 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اینکه بگیم "خب جوانان ساده زندگی کنید و با درآمد کم هم ازدواج کنید مگه چه میشه" خیلی ساده است، اما در عمل اینطور نیست.

خیلی از افرادی که مخالف چنین چیزی هستند و ترجیح میدن زمانی تشکیل خانواده بدن که امکانات بهینه داشته باشند، دلیلش ناآگاهیشون نیست بلکه دقیقا برعکس است. این افراد احتمالا خودشون در چنین خانواده هایی بزرگ شدند یا در اطرافشون بودن که می دیدند مشکلات مالی خانواده رو و در اون درگیر بودن، و چیز بهتری رو برای فرزندانشون میخوان. این مسئله ربطی به دین اسلام و مذهب و توصیه های مسئولین و ... نداره. صرفا یه بحث اجتماعی و اقتصادی است. به کسی نمیشه گفت شما نباید زندگی بهتری برای خودتون و فرزندانتون بخواید چون دین من یا فلان مسئول نظرش اینه. کسی به جامعه یا مسئولین ازدواج کردن بدهکار نیست که جامعه یا سایرین ازش برای ازدواج نکردن توضیح بخوان یا اینکه دلایلش رو رد کنند.

ذهنیتی که جوانان رو ماشین تولید فرزند می بینه و هدفش افزایش جمعیت کشور به هر قیمتی است طبیعتا ترویج شدید ازدواج می کنه چون کیفیت زندگی اهمیتی در این دیدگاه ها نداره، مهم کمیت و تعداد افراد است در نهایت. یکبار در دهه های 50 و 60 این ذهنیت باعث شد کشور چندین دهه عقب موندگی داشته باشه، و حالا همون ذهنیت سعی داره همون پروژه رو تکرار کنه.
    مخالفان ازدواج و بعدا و شاید گوها که دنبال اینده ای ایده الی هستند که هرگز نمی اید...
    غرب همین غلط را کرد حالا به علت عدم بازتولید جمعیتی سیاست مرزهای باز را پیش گرفته و فله ای مهاجر وارد می کنند...برابری جنسیتی و زنان را تشویق به کار کردن و درس خواندن کار را به جایی رسانده که در "کشور های ترقی خواه" زنان تخمک هایشان را منجمد می کنند چون خواستگار نیست ...دختران به جای اینکه زیبایی و جوانی شان در خانواده و در کنار فرزندانشان بگذرد.دنبال"پله های ترقی" اند که عاقبت اش می شود ژاپن و ایالات متحده پیشرفته اقتصادی و اجتماعی که مردان کلا دور ازدواج را خط کشیده اند...

پاراگراف دوم هم رسما تئوری توطئه است.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دختران به جای اینکه زیبایی و جوانی شان در خانواده و در کنار فرزندانشان بگذرد.دنبال"پله های ترقی" اند که عاقبت اش می شود ژاپن و ایالات متحده پیشرفته اقتصادی و اجتماعی که مردان کلا دور ازدواج را خط کشیده اند...
    هوم، چه عاقبت خوبی!
    Last edited by Ar@m; 23-07-2017 at 11:11.

7. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    نمی دونم دوستانی که حدود 5 سال پیش در این تاپیک فعال بودند هنوز در این تاپیک فعال هستند یا خیر، اما من 5 سال پیش در این تاپیک چندین پست داشتم و در مورد ازدواج و یک سری مسائل صحبت میکردم و از دوستان راهنمایی می گرفتم. اون موقع تازه میخواستم ازدواج کنم و میخواستم برم خواستگاری و میخواستم برای اولین بار با دختری که میخواستمش برم بیرون و خلاصه از بچه های اینجا راهنمایی می گرفتم
    الان بعد از گذشت 5 سال اتفاقی دوباره وارد انجمن شدم و پستهای اون موقع خودم رو دیدم، گفتم بیام نتیجه زندگی خودم رو بعد از 5 سال به دوستان اطلاع بدم. الان که دارم این پست رو میذارم یه پسر خوشگل یک ماهه دارم و خدا رو شکر از زندگی خودم هم بسیار راضی هستم. حدود 4 سال از ازدواجم میگذره و خدا رو شاکرم که زندگی خیلی خوبی دارم.
    دوستان عزیز، از ازدواج نترسید، من اون موقعی که میخواستم ازدواج کنم وضعیت کاری خیلی مشخصی نداشتم و یه جورایی با توکل به خدا ازدواج کردم و خدا رو شکر هر روز وضعیت بهتر و بهتر شد. الان هم که پسر عزیزم یک ماهه به دنیا اومده و زندگی رو شیرین تر کرده.
    امیدوارم که همه دوستان عزیز در زندگی خودشون به بهترین ها برسند.
    موفق و پیروز باشید

9. 7 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    نمی دونم دوستانی که حدود 5 سال پیش در این تاپیک فعال بودند هنوز در این تاپیک فعال هستند یا خیر، اما من 5 سال پیش در این تاپیک چندین پست داشتم و در مورد ازدواج و یک سری مسائل صحبت میکردم و از دوستان راهنمایی می گرفتم. اون موقع تازه میخواستم ازدواج کنم و میخواستم برم خواستگاری و میخواستم برای اولین بار با دختری که میخواستمش برم بیرون و خلاصه از بچه های اینجا راهنمایی می گرفتم
    الان بعد از گذشت 5 سال اتفاقی دوباره وارد انجمن شدم و پستهای اون موقع خودم رو دیدم، گفتم بیام نتیجه زندگی خودم رو بعد از 5 سال به دوستان اطلاع بدم. الان که دارم این پست رو میذارم یه پسر خوشگل یک ماهه دارم و خدا رو شکر از زندگی خودم هم بسیار راضی هستم. حدود 4 سال از ازدواجم میگذره و خدا رو شاکرم که زندگی خیلی خوبی دارم.
    دوستان عزیز، از ازدواج نترسید، من اون موقعی که میخواستم ازدواج کنم وضعیت کاری خیلی مشخصی نداشتم و یه جورایی با توکل به خدا ازدواج کردم و خدا رو شکر هر روز وضعیت بهتر و بهتر شد. الان هم که پسر عزیزم یک ماهه به دنیا اومده و زندگی رو شیرین تر کرده.
    امیدوارم که همه دوستان عزیز در زندگی خودشون به بهترین ها برسند.
    موفق و پیروز باشید
    ازدواج دل شیر می خواد که جوانان بی غیرتی مثل من ندارند...من هم بی غیرتم..هم بی شعور هم ترسو..هم تیتیش مامانی...و الان که 28 سالمه مثل کودک 3 ساله میمونم و خیلی نادانم...

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برادرای عزیز مجرد به یه نکته توجه کنید
    یه چیزی که زیاد شنیده میشه افراد متاهل برای تشویق مجردها به ازدواج، چیزهایی میگن مثل: "هیچچی نداشتیم ازدواج کردیم" ، "بدبخت و بیکار بودم ازدواج کردم" یا "فقط پول آزمایش ژنتیک رو داشتم" و اینجور چیزا
    با احترام به فرمایشات برادر بالایی ، این جور صحبتها رو اصلاً جدی نگیرید!

من خودم دو تا از دوستای نزدیکم این حرفها رو زیاد میزدن ، یه روز نشستیم با خودشون دقیق بررسی کردیم
    میگه جیبم خالی بود موقع ازدواج ، راست میگه! خالی بوده
    ولی اینو نمیگه که پدرش یه آپارتمان سه واحده ساخت که یه واحدش به دوستمون رسید و از روز اول ازدواج (حدود 6 سال) کاملاً رایگان داره اونجا زندگی میکنه و ریالی هزینه کرایه خونه یا قسط نداده! ضمناً یه واحد مسکن مهر هم ثبت نام کرده و چون نیاز نداشته با سودش فروخته

یا میگه سرباز و بیکار بودم و ازدواج کردم الان وضعم عالیه
    ایشون هم راست میگه ، ولی اینو نمیگه که همون موقع سربازی ، ده سال پیش، بیکار نبوده ، فقط شغل خوبی نداشته ، ولی با کمک همون شغل ضعیف، نزدیک 5 میلیون پول وام گرفته و از طریق پدرزنش نزول داده و با استفاده از اون نزولها و کمک پدرش تونسته یه آپارتمان بخره ، مراسم عروسی رو هم خونه پدر زنش رایگان گرفته!

نتیجه دو تا نکته:
    یکی اینکه این حرفها زیاد قابل اطمینان نیستن
    دومی و مهمتر اینکه ، حتی اگه اینجور حرفها درست باشن (که من مطمئنم نیستن) ، فردی کار نسنجیده ای انجام داده و به هر دلیلی موفق شده ، دلیل نمیشه بنده و جنابعالی هم بصورت (بلانسبت) خرکی ، دست بزنیم به اون کار و موفق بشیم.

12. 4 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

عزیزانی (آقایانی) که فکر میکنن با عشق زندگی پیش میره و دنبال عشق واقعی هستن ، عذابهای سختی رو تو زندگی تحمل خواهند کرد.

زندگی مشترک تو جامعه زن سالار ما یعنی پول. عشق و علاقه و اینا همه پشمن. شما باید کار کنی و زحمت بکشی که زنت راحت زندگی کنه.
    وقتی زنت ازت فلان چیزو بخاد و نتونی فراهم کنی ، کسایی رو میبینه که برای زنش اون چیز رو فراهم کردن. همین اتفاق حتی یک بار ، باعث دلسردی زنت میشه ، حتی اگه مثل لیلی و مجنون باشید!
    همه دوستای من بعد از ازدواج از راحتی و آسایششون زدن تا شکم کارد خورده زنشونو سیر کنن و خواسته های اونها رو برآورده کنن
    فلان جا برو - چشم - فلان کارو نکن -چشم
    هر چی رو هم خدای نکرده مرد جلوش وایسه ، میشه زن آزار و خودخواه و لجباز. ولی چیزایی که زن میخاد همگی طبیعی و غیرقابل بحث هستن.
    اسم این مرد سالاری میشه؟
    برادرای عزیز مجرد به یه نکته توجه کنید
    یه چیزی که زیاد شنیده میشه افراد متاهل برای تشویق مجردها به ازدواج، چیزهایی میگن مثل: "هیچچی نداشتیم ازدواج کردیم" ، "بدبخت و بیکار بودم ازدواج کردم" یا "فقط پول آزمایش ژنتیک رو داشتم" و اینجور چیزا
    با احترام به فرمایشات برادر بالایی ، این جور صحبتها رو اصلاً جدی نگیرید!

من خودم دو تا از دوستای نزدیکم این حرفها رو زیاد میزدن ، یه روز نشستیم با خودشون دقیق بررسی کردیم
    میگه جیبم خالی بود موقع ازدواج ، راست میگه! خالی بوده
    ولی اینو نمیگه که پدرش یه آپارتمان سه واحده ساخت که یه واحدش به دوستمون رسید و از روز اول ازدواج (حدود 6 سال) کاملاً رایگان داره اونجا زندگی میکنه و ریالی هزینه کرایه خونه یا قسط نداده! ضمناً یه واحد مسکن مهر هم ثبت نام کرده و چون نیاز نداشته با سودش فروخته

یا میگه سرباز و بیکار بودم و ازدواج کردم الان وضعم عالیه
    ایشون هم راست میگه ، ولی اینو نمیگه که همون موقع سربازی ، ده سال پیش، بیکار نبوده ، فقط شغل خوبی نداشته ، ولی با کمک همون شغل ضعیف، نزدیک 5 میلیون پول وام گرفته و از طریق پدرزنش نزول داده و با استفاده از اون نزولها و کمک پدرش تونسته یه آپارتمان بخره ، مراسم عروسی رو هم خونه پدر زنش رایگان گرفته!

نتیجه دو تا نکته:
    یکی اینکه این حرفها زیاد قابل اطمینان نیستن
    دومی و مهمتر اینکه ، حتی اگه اینجور حرفها درست باشن (که من مطمئنم نیستن) ، فردی کار نسنجیده ای انجام داده و به هر دلیلی موفق شده ، دلیل نمیشه بنده و جنابعالی هم بصورت (بلانسبت) خرکی ، دست بزنیم به اون کار و موفق بشیم.
    شما احیانا از mgtow ها نیستید؟ به نظر از زن محوری نالان اید!بدبین و مایوس نباشید که هم کیشان بسیاری دارید...

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما احیانا از mgtow ها نیستید؟ به نظر از زن محوری نالان اید!بدبین و مایوس نباشید که هم کیشان بسیاری دارید...
    هدف از زدن این برچسب به من چیه دقیقاً ؟
    من بدون حساب کتاب حرف نمیزنم ، صد جور هم ازدواج و طلاق دیدم.
    اینجور کارهای برای اسم گذاری و طبقه بندی هم دیده هامو عوض نمیکنه

15. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

الان کسی هست که واقعا به فکر ازدواج باشه؟
    من هر موقع کسی رو میبینم که میگه "آره دیگه ... ما هم زن می خوایم بگیریم" واقعا به قول فرنگی ها offended میشم

ولی جدا از شوخی گذشته، آدم چرا باید ازدواج بکنه؟
    بهتره جواب این نباشه که «مسائل جنسی» ... این مسائل هزار جور راه حل دارن، تازه لازم نیس همیشه برده ی یه غریزۀ جنسی شد. انگار مثلا اگه نباشه می میری.

فکرشو بکنید تنها موندن خیلی خیلی بهتر از اینه که بهای الکی و مسخره داده بشه، چه از نظر مالی (مهریه و نظایر ... یا حد اقل خرج های نا لازم مثل پشمک و لواشک و چرت و پرت)، ولی مهم تر اینه که از نظر روانی و مخصوصا از نظر زمانی ، نه وقت آدم تلف میشه پای تحمل کردن مزخرفات یک جانور جز خودش، و هم اصلا کلا صمیمیت با یکی دیگه
    و اخت شدن ذهنی و روانی با یه نفر کلا ذهن و روان انسان رو دگر گون میکنه و به قول معروف «عوض میکنه» انسان رو، معمولا هم فقط عادت های بد به وجود میاره.
    کلا شخصا فکر میکنم ازدواج کردن حماقت مطلقه. مثل اینه که آدم بره چتر بازی، بهش بگن خب، از هر 2 تا چتر فقط یکیشون درست کار می کنه، ممکنه باز نشه و بیفتی بمیری....
    دقیقا همینه ازدواج، نصف واقع به طلاق منجر میشه

به قول یه نفر، بهترین قسمت ازدواج، طلاقه.

17. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •