تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 720 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باسپاس از همه بچهای خوش ذوق این انجمن امروز یه vt30 هم قسمت من شده ولی متاسفانه اطلاعی از مسائل فنی واینکه نحو استفاده چجوری هست ندارم لطفا رهنمائی کنید با سپاس مرسی
    درود برشما
    مبارک باشه. چه سایزی گرفتی؟ از کجا؟ چند؟
    من ندیدمش ولی بهتره 100ساعت نخست رو مد استاندارد باشه یا 1حالتی که گزینه های تنظیمات تصویر زیر50 باشن.
    خوش باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازم ببخشید اینجا میپرسم ، تاپیک برای GT20 پیدا نکردم .

دوستان GT20 چرا اینجا توی نمایندگی گیرنده دیجیتال داره ، اما اینی که من بدون گارانتی خریدم گیرنده نداره ؟
    ژاپنی هم هست (اگر فرقی داره با جاهای دیگه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مال کشورهای مختلف فرق می کنه مال بعضی کشورها چون پخش دیجیتال ندارند برای همین تیونر دیجیتال هم ندارن

4. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان GT20 چرا اینجا توی نمایندگی گیرنده دیجیتال داره ، اما اینی که من بدون گارانتی خریدم گیرنده نداره ؟
    بدون گارانتی ها (سریP و M) مخصوص کشورهای عقب مونده عراق و عربستان و... هست که پخش دیجیتالی ندارند.
    ایران سیستمش چون دیجیتال MPEG4 هست پاناسونیک مجبوره گیرنده ----T واسه مدلهای گارانتی دار ایران(سری R) بزاره.

6. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز رفتم نمایندگیه پانی توو شریعتی تقاطع طالقانی .
    در مورد VT30 پرسیدم گفت اصلا توو ایران وارد نمیشه و اوونایی هم که آوردن بدون گارانتیه .
    در نتیجه بنا به گفته اوون آقا که کاملا هم بیسواد بود VT30 گارانتی دار نباید وارد بازار بشه و فقطه فقط مانور میداد روو St30 و سری V رو خراب میکرد ، مگفت سری های S پاناسونیک عالیه و سریهای V خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جالب اینکه میگفت : حالا مگه چیه V ها ژاپننفرقی نمیکنه که !!!!!!!!!! (فکر کنم پسره سامسونگ فروش بود یا ال.جی فروش یا شایدم سیگار فروش بود) . متاسفانه توو هیچ نمایندگی از هیچ برندی 2 تا آدم با سواد در مورد محصولی که میفروشن نیست ، فقط آدمای قالتاق رو انتخاب میکنن که جنسشونو به مردمی که اطلاع کافی ندارن بندازن . البته خداییش یه مغازه پانی توو جمهوری دیدم که طرف سواد داشت . تازه این پاناسونیکه ...تو خود بخوان حکایته این مجمل.........................
    بعد دقیقا بالاسره VT20 یه چراغ سقفی با نوره یخی که اصولا برای سقفهای 2.5-3 متره رو به فاصله 1 متری از TV گذاشته بود و بالای St30 کاملا خاموش و تاریک بود ، بعد میگفت ببینین مشکیه ST30 چقدر بیشتره !!! . جالب اینکه نمیدونست که St30 فیلتر کنتراست داره و اصلا نمیدونست که این فیلتر چی هست !
    بعداز کلی چرت و پرت گفتن ایشون برای اینکه لالش کنم گفتم اگه ممکنه عینکشو بده ببنینم ابنا چند،چندن ؟
    VT20 که حکایتش مشخصه و اینکه عالیه بحثی نیست ولی انصافا 3DST30 هم بسیار عالی بود و لذت بردم .
    موضوع اینه که وقتی پانی میگه 3D یعنی دقیقا 3D . نه مثل برندای دیگه برجسته سازی .
    قیمتایی هم که میداد :
    Vt20 …50 / 3.200
    St30 …50 /2.350
    St30 …42 /1860
    والبته میگفت بعد از خرید تا 3ماه هر اتفاقی براش بیافته تعویض میشه و کارت هدیه هم که سره جای خودشه ولی در مورد پس دادن پنل به مدت 15 روز اگه خوشمون نیومد که بهش گفتم یکی دیگه از نمایندگیها انجام میده بعد از ممممممم گفت بله ما هم انجام میدیم .اها یادم اوومد بازم گفت روو TV ها فقط این نمایندگی یه کابل HDMI 50تومنی هم هدیه میده .

حالا قسمت جالبش شروع میشه که زنگ زدم به یکی از آشنایان توو خوده بانیان ( همونی که 2-3 ماه پیش گفته که VT30رو دارن تستت میکنن و گفته باراش اوومده توو گمرکه ، آره همون ) حرف این یاررو نمایندگی رو ok کردو گفت برای بانیان بصرفه نبوده از نظر سود که VT30 رو وارد کنه . پس آوردنش منتفی شد . بعد که به مهرگان زنگ زدم گفت داریم ، خوبشم داریم . تا الان هرچی که داشتیم فروختیم و دوباره داریم از بانیان درخواست میدیم . 100 البته با گارانتیه خوده بانیان و پسوند R .
    دوباره زنگ زدم آشنام گفت صبر کن چک کنم .......بعد گفت بله دارن پخش میکنن بین مغازه ها ، بعد گفت اینا هنوز لیست ما رو به روز نکردن و به ما اطلاع ندادن و کلی ناراحت شد .....نتیجه اخلاقی اینکه بانیان گندشو در آورده ، به خودشون اطلاع نمیدن چه برسه به نمایندگی هاشون و چه برسه به مشتری ها که بنظر اصلا حق دونستن ندارن ..................................
    باز خوبه که نزدیکای سال 2012 بالاخره بختش باز شد.
    تبریک
    من که نفهمیدم کی رو کیه! بانیان پاس داده به مهرگان که مهرگان گل بزنه!!!
    بانیان باید برقصه ژانویه 2012شده و...

8. 3 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من فکر کنم داری اشتباه میکنی!..... منظورت ST30 هست؟ چه سایزی رو از کجا چند گرفتی؟
    کدوم نمایندگی GT20 داره؟ چه سایزی داره ؟ چند میگه؟
    ممنون
    Last edited by ms1342; 29-11-2011 at 21:14.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان ما میخواستیم St30 بگیریم ولی با پدر محترم صحبت کردم گفت اگه اختلاف قیمتشون تا 500 هست بریمVT30 بگیریم .
    فقط VT30 42 قیمتش چند هست؟ نسبت به اختلاف قیمتش ارزش داره؟

11. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان ما میخواستیم St30 بگیریم ولی با پدر محترم صحبت کردم گفت اگه اختلاف قیمتشون تا 500 هست بریمVT30 بگیریم .
    2.300
    به نظر من که می ارزه.
    کنتراستش طبق گفته سایتها بالاتر از ST30ه.
    دیزاینش خیلی بهتر از ST30ه و تنظیمات تصویر بیشتری داره.

13. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه
    حتما vt30 بخرین ضمتا دم بابات گرم

15. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دم خودتون گرم.خیلی زود جواب دادید.
    بدون گارنتی چقدر هست قیمتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •