تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 301 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اینا همش به خاطر ضعف مدیریته جناب فتح الله زادست.حاج اقا چندین بار گفته فصل گذشته 9 میلیارد درامدزایی کرده و اگه کسی میتونه بیشتر درامدزایی کنه بسم الله.....ولی دو دستی چسبیده به میزش و تکون نمیخوره.استعفا میده ولی توی دفترش نشسته و به کارش ادامه میده
    9 میلیاردی که درامدزایی کرده پول اسپانسر بوده و این اقا به جز اسپانسر درامد دیگری نداشته .....
    این اقا مهره مورد علاقه وزارت نیست و نمیخوان بهش پول بدن و خودشم اینو میدونه.پس فقط 2 راه داره یا خودش بتونه به غیر از اسپانسر درامد زایی دیگری هم داشته باشه و یا یک استعفا واقعی بده و تیمو تحویل یه نفر بده که بتونه به تیم پول تزریق کنه استعفاشم باید اخر فصل باشه و نه وسط فصل نقل و انتقالات
    فتل الله فقط بلد وعده های الکی بده جدیدترینشم اینه که گفته با دالیان صحبت میکنیم منتظریو یک نیم فصل قرضی بدن به استقلال حاج اقا خسته شدیم از این وعده های الکی.....
    یا برگشته بود میگفت اشتایگرو میارم استقلال جدی هم گفته بودا ولی همین بازیکنای خودمونم نتونسته حفظ کنه
    به حیدری هم توصیه کرده برو چین و کره قطر نرو یعنی تقریبا از تمدید با حیدری هم نا امید شده و اگه در چند روز اینده بشنویم حیدری با فلان تیم یک ساله بست نباید زیاد تعجب کنیم
    حالا معلوم هم شد که کنار گذاشتن جباری تصمیم شخصی فتح الله زاده و معاونانش بوده و امیرخان اصلا راضی به این کار نبوده.....
    فتح الله زاده 2 ساله واسه استقلال تبدیل به یک سرطان شده......
    زمان مظلومی هم که تیم کهکشانیمون قهرمانیو از دست داد جدا از مصدومیتهای بازیکنا معاونای این اقا باعث شدند فرهاد مجیدی از تیم فراری داده بشه و حتی اول فصل گذشته هم که فرهاد نیم فصل اول قراردادشو نبست به خاطر سنگ اندازیهای معاونای فتح الله زاده بود.....مصاحبه نکونام هم خطاب به همین افراد بود......

حالا هم خبر اومده بدون اطلاع فتح الله زاده از طرف باشگاه مجوز صادر میشه و به راحتی از اسم استقلاال سو استفاده میشه بابا ایول به این مدیریت
    در اوج فشاری که روی تیم و هوادارا هستش میذاره میره باکو دکتری بگره یا وسط نقل انتقالات میره شمال و جلسه هیئت مدیررو تعطیل میکنه و به عقب میندازه
    نکته دیگه راحت رضایت نامه دادن به بازیکنایی هستش که قرارداد دارند....مثل فرزاد حاتمی....میشد در مقابل دریافت مبلغی رضایت نامه صادر کرد نه مفت و مجانی...اوج شاهکارش در این مورد هم برمیگرده به قضیه کرار جاسم بازیکنی که با استقلال قرارداد داشت و همه ی تیمهای لیگ خواهان به خدمت گرفتنش بودنو مفت و مجانی داد به شاهین بوشهر رقیب استقلال در فینال جام حذفی و گفته بود در فینال بازی نکنه و همین حواشی زیادیو واسه تیم ایجاد کرد......در صورتی که به راحتی میتونست کرارو با یک بازیکن خوب معاوضه کنه ولی این کارو نکرد
    این اقا توان درامدزایی نداره اسپانسرو هم به زور گیر میاره....اگه علی انصاری نبود وضعیت خیلی از این بدتر بود....امیدوارم هرچی زودتر امیرخان و حاج علی انصاری این تیمو نجات بدن

پ.ن

البته همش تقصیر فتح الله زاده نیست....بازیکنا هم تیم و هوادارا واسشون مهم نیست و فقط پولو میبینند هر جا بیشتر میدن پا میشن میرن......منتظری خیلی خوب میدونست چه قدر بهش نیاز داشتیم ولی خیلی راحت در سختترین شرایط گذاشت رفت....پولو به هوادارا و سومین قهرمانی استقلال در اسیا ترجیح داد.....
    ولی همه باید بدونن استقلال راه خودشو میره هرکی میخواد بره بره.....استقلال تیمیه که اسطوره هایی مثل منصور خان پورحیدری و سلطان علی جباری و اصغر با تعصب و ...... داره.....این تیم جای همچین بازیکناییه مثل نکونام مجیدی که الان یه تیم دیگه 10 میلیارد هم بدن تیمو در این شرایط که در راه رسیدن به ستاره سوم هستش رها نمیکنند
    جالبه
    تا دیروز نه شما که تمام هواداران تشویقش میکردن حاجی تکه و نمیدونم بمب میترکونه و .... حالا تمامش رو شخص شما میندازی گردن فتح الله زاده در اخرم برا اینکه حرفی داشته باشی بزنی (پ ن) میزنی که همش تقصیرش نیست
    ببینید فوتبال ما همینه اگه استقلال ار فلان کارخونه بود این مشکلات رو نداشت اگه مدیر عاملش لابیش قوی بود و با هزار آقا زاده و مدیر و وزیر رابطه داشت مشکلش حل بود پارسال که این همه بازیکن خرید و چک شخصی داد و از انصاری قرض کرد به امید این وازت خونه خراب شده بود بود که پول رو بهش بدن اما امسال میدونه پولی درکار نیست علی مونده و حوضش روزهای خوب رو زود فراموش میکنید منتظرید ی اتفاق بیفته یه دیوار کوتاه پیدا کنید ماشاالله کم هم موافق ندارید خوب تشکر زدن پستتون رو نظر شخصیم رو بگم خیانت به استقلال هست اینجور پستها همش مدیر عامل نیست غیرتی وجوده داره باید اون نماینده مجلس که شده هیئت مدیره استقلال پول به استقلال تزریق کنه این وزیر هم نمیمونه اخره عمرشه و مطمئنم دلیل موندن فتح الله زاده همینه تا الانم باید دستش رو بوسید اقه اندازه قرمزها خرج میکرد و نتیجه نمیگرفت چی اونوقت کی رو یقه میکردید حتما قلعه نویی والا دیگه گندش در اومده صبر کنید مسابقات شروع بشه نتیجه نگرفت اونوقت تحلیهاتون رو سرازیر کنید در ضمن انتظار قهرمانی از استقلال انتظار زیادیه کمی از انتظاراتتون رو کم کنید بد نیست
    با این وضعیت پولی نمیشه با تیمهای اسیا که میلیاردی خرج میکنن رقابت کرد
    Last edited by D o l f i n; 24-06-2013 at 15:20.

2. 10 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با نظر D o l f i n موافقم .

دلفین عزیز مگه نمیدونی اینجا به محتوای پست توجه ای ندارن؟ کافیه پست از طرف کسی باشه که اونا میخوان ، چشم بسته لایک میزنن. مثل جاهای دیگه گروهی و حزبی کار میکنن ....

+

مهاجم فصل گذشته پرسپوليس امروز اولين تمرين خود را با آبي‌پوشان انجام داد.

تيم استقلال صبح امروز در راستاي آماده سازي خود در آکادمي ملي المپيک به تمرينات بدنسازي پرداخت.

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال و به نقل از فارس، در تمرين امروز صبح استقلال، جمشيديان، پژمان نوري، سياوش اکبرپور و آرش برهاني هم حاضر بودند و محمد قاضي اولين تمرين خود را با استقلال انجام داد.

ميرشاد ماجدي در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص آخرين شرايط اين تيم گفت: با اضافه شدن چند بازيکن و محمد قاضي روند تمريناتمان را ادامه مي دهيم. اميدوارم با تزريق پول و عقد قرارداد بازيکنان تيم سر و شکل بهتري بگيرد.

سرپرست تيم استقلال در خصوص وضعيت جباري نيز گفت: من فقط اين را بگويم. ما بايد کاري کنيم که استقلال پا برجا باشد. امثال من مي‌آيند و مي روند ولي در نهايت اميدوارم بازيکنان سال گذشته حفظ شوند چون مي توانيم ستاره سوم را امسال با قرعه خوبي که نصيبمان شده بگيريم.

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مثل اینکه رفتن منتظری قطعی شده ولی به احتمال زیاد نیم فصل اول رو تو استقلال بازی بکنه. دلیلش همونطور که خود پژمان گفته زمان شروع لیگ چینه که بعد از پایان نیم فصل اول ایران شروع میشه. اگه به این شکل پیش بره عالی میشه البته لیاقت پژمان خیلی بیشتر از لیگ چینه و امیدوارم به جاهای بهتری هم برسه

6. 7 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پارسال که این همه بازیکن خرید و چک شخصی داد و از انصاری قرض کرد به امید این وازت خونه خراب شده بود بود که پول رو بهش بدن اما امسال میدونه پولی درکار نیست
    پارسال بهش گفتن حق نداری چک شخصی بکشی ( مطمئن نیستم ) همین شد که خیلیا رفتن از جمله دهنوی ! بیشتر بازیکنا به اعتبار قلعه نویی موندن ! و همین اسم قلعه نوییه که باعث شد با تمام اون مشکلات قهرمان بشیم !! یادمه پارسال سایت گل نوشت با تمام ستاره هایی که پرسپولیس و سپاهان خریدن استقلال برنده بازار نقل و انتقالات بود چون قلعه نویی رو جذب کرد!!

همون پارسالم خبری از پول چندانی نبود ولی فتح الله زاده فکر کرد وزارتو مقابل عمل انجام شده قرار می ده و با فشار هوادارا مجبورشون می کنه پولو بدن که موفق نشد !! فقط انصاری این وسط بهش کمک کرد .

8. 6 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا دیروز نه شما که تمام هواداران تشویقش میکردن حاجی تکه و نمیدونم بمب میترکونه و .... حالا تمامش رو شخص شما میندازی گردن فتح الله زاده در اخرم برا اینکه حرفی داشته باشی بزنی (پ ن) میزنی که همش تقصیرش نیست
    من عادت ندارم الکی از کسی تعریف کنم.بمب ترکوندن فتح الله زاده برای زمانی بود که در فوتبال پول تا این اندازه حرف اولو اخرو نمیزد و یا رقیبی دست به نقد مثل رویانیان نداشت.ولی الان که همچین وضعی برای تیم درست کرده چرا باید ازش تعریف کنیم؟الان بگیم افرین فتح الله زاده که نمیتونی پول جور کنی؟افرین که به جای مذاکره با بازیکنای اصلی میری شمال؟بگیم افرین فتح الله زاده که دورو ورتو پر کردی از انواع و اقسام معاونا؟.....
    دادا حرف واسه چی داشته باشم بزنم من اخرش گفتم بازیکنا هم پول واسشون از تیم و هوادارا مهمتر شده این کاری به عملکرد فتح الله زاده نداره
    همه تقریبا میدونند که من واسم تیم از همه چی مهمتره....هرکی باشه سعی میکنم حمایت کنم چه مظلومی چه قلعه نویی چه فتح الله زاده.....ولی دیگه فتح الله زاده داره خیلی ضعیف کار میکنه....بیشتر از اینی که فکر تیم باشه فکر جایگاه خودشه
    ببینید فوتبال ما همینه اگه استقلال ار فلان کارخونه بود این مشکلات رو نداشت اگه مدیر عاملش لابیش قوی بود و با هزار آقا زاده و مدیر و وزیر رابطه داشت مشکلش حل بود
    منم همینو دارم میگم...مدیر عاملی که توان اینو نداره که از هیچ کانالی به تیم پول تزریق کنه چرا دو دستی چسبیده به میزش؟چرا استعفای الکی میده اونم زمانی که بدترین زمان برای استعفا دادنه؟زمان نقل و انتقالات؟فتح الله میدونه با رفتنش به تیم پول تزریق میشه ولی نمیره.....استقلال گردن کلفت ترین هیئت مدیررو داره همون شهریاری همین الان اراده کنه میلیاردها پول به حساب باشگاه ریخته میشه ولی به شرط اینکه فتح الله زاده مدیرعامل نباشه.....چه بخوایم چه نخوایم فتح الله زاده گزینه مورد علاقه وزارت نیست و توی فشار گذاشتنش تا استعفا بده ولی اینکارو نمیکنه و از احساسات هوادارا سواستفاده میکنه
    پارسال که این همه بازیکن خرید و چک شخصی داد و از انصاری قرض کرد به امید این وازت خونه خراب شده بود بود که پول رو بهش بدن
    پارسال که حاجی عیار خودشو در نقل و انتقالات نشون داد....دست روی هر بازیکنی گذاشت رویانیان گرفتش....امثال بائو اکبرپور صادقی و ..... هم روی اعتبار قلعه نویی و خود فتح الله زاده به استقلال اومدن....ولی دیگه الان بازیکنا کم کم کاری به اعتبار مربی و مدیرعامل ندارن پولشونو میخوان.....پارسال بازیکنایی که جذب شدن اولویت دوم و سوم امیر قلعه نویی بودن.....امثال سید جلالو انصاری فرد و تیموریان که اولویت اول قلعه نویی بودن جذب نشدن....نکونام هم مطمئن باشید اگه استقلالی نبود هیچ وقت به استقلال نمیومد
    اما امسال میدونه پولی درکار نیست علی مونده و حوضش روزهای خوب رو زود فراموش میکنید منتظرید ی اتفاق بیفته یه دیوار کوتاه پیدا کنید ماشاالله کم هم موافق ندارید خوب تشکر زدن پستتون رو نظر شخصیم رو بگم خیانت به استقلال هست اینجور پستها
    مگه الان وزارت ورزش اومده 10 میلیارد به رویانیان پول داده؟مدیرعامل باید خودش بتونه با کمک هیئت مدیره درامدزایی کنه و در این مرحله حساس به امید پول وزارت تیمو لنگ در هوا نگه نداره پولی که باید هزار تا مرحله اداریو رد کنه تا به حساب باشگاه واریز بشه به امید اون پول صبر کنیم و زمانو از دست بدیم؟در صورتی که میدونه نمیخوان بهش پول بدن نه وزارت علاقه ای به موندن حاجی داره و نه هیئت مدیره گردن کلفتمون....فتح الله زاده 2 سال فرصت درامدزایی داشت ولی الن باشگاه حدود 25 میلیارد بدهی داره...25 میلیارد کم پولی نیست....وقتی فتح الله زاده تیمو تحویل گرفت فکر میکنم بدهیا کمتر از 5 میلیارد بود......
    خیانت اینه بدونی با رفتن تو به تیم پول تزریق میشه ولی بمونی
    خیانت اینه به خاطر معاونات محبوبترین بازیکن هوادارا(مجیدیو)از تیم فراری بدی
    خیانت اینه به خاطر خصومت شخصی با بازیکن بدون در نظر گرفتن نظر سرمربی تیم اونو خودت بذاری در لیست مازاد.... نه اینکه از این انتقاد
    اندازه قرمزها خرج میکرد و نتیجه نمیگرفت چی اونوقت کی رو یقه میکردید حتما قلعه نویی
    نمیخوام نقش فتح الله زادرو نادیده بگیرم در موفقیتهای این فصل استقلال ولی بیا از اول فصل به یاد بیاریم....فتح الله زاده قلعه نوییو نمیخواست و غیر مستقیم هم اینو عنوان کرده بود و زمانی اختلافاتش با رسولی نژاد به اوج رسید که هیئت مدیره شخصا رفتن با قلعه نویی مذاکره کردن که همین هم باعث دلخوری زرینچه شد و استعفا داد.....فتح الله زاده به هیچ عنوان قلعه نوییو به استقلال نمیاورد
    در طول فصل هم که دیدیم مدیریت درستی در پرداخت قرارداد بازیکنا نداشت...بازیکنا بیشتر از این که از پول نگرفتن ناراضی باشن از نا عادلانه تقسیم شدن پولها ناراضی بودن....
    اغراق نیست اگه بگیم اگه مدیریت حواشی قلعه نویی نبود این تیم هم مثل تیم مظلومی و قهرمان نمیشد
    حتی جباریو هم نمیخواست وجباریو در اخرین لحظه امیرخان در تیم موندنیش کرد.....

نمیدونم دوست من شاید من انتظار زیادی از مدیرعامل تیم دارم....
    ایا این انتظار زیادیه که میخوام مدیر عامل تیمم بتونه برای فصل نقل و انتقالات اندک بودجه ای فراهم کنه؟
    انتظار زیادیه که بازیکنی که با تیم قرارداد داره مفت و مجانی بهش رضایت نامه داده نشه و یا با یه بازیکنی معاوضه بشه و یا پولی در قبال رضایت نامش گرفته بشه؟
    انتظار زیادیه بخوام بیشتر از این که فکر جایگاه خودش باشه فکر موفقیت تیم باشه؟
    حتی در طول فصل گذشته هم اصلا از حق تیم مقابل تغییر برنامه بازیها و .... دفاع نکرد....هرچی میگفتن میگفت چشم....ولی رویانیان و رحیمی چی؟به خوبی از حق تیمشون دفاع میکردن
    والا دیگه گندش در اومده صبر کنید مسابقات شروع بشه نتیجه نگرفت اونوقت تحلیهاتون رو سرازیر کنید
    کارنامه قلعه نویی کاملا مشخصه و نیازی به گفتن نداره....ژنرال 5 ستاره با تیم بی ستاره هم قهرمانی و حداقل نایب قهرمانی در لیگو میاره.....
    عملکرد فتح الله زادرو در سال دوم حضور مظلومی و زمان حجازی بیاد بیارید..زمان حجازی اگه اونطوری پشت ناصرخانو خالی نمیکرد و برکنارش نمیکرد تیم حداقل 13ام نمیشد....در سال دوم حضور مظلومی فقط مصاحبه های حاجیرو به یاد بیارید چه جوری تیمو وارد حاشیه میکرد صحبتاش و چه جوری پشت مظلومیو خالی میکرد......

انصافا من خیلی خیلی کم پیش میاد از کسی انتقاد کنم ولی دیگه فتح الله زاده بدجوری زده جاده خاکی.....الان دقیقا داره منافع خودشو به موفقیت استقلال ترجیح میده

در اخر هم باید به یک صحبت از حجازی اشاره کنم که کم کم دارم بهش پی میبرم:

ناصر حجازی:آقای مظلومی، مواظب فتح‌الله‌زاده باش.فتح‌الله‌زاده مدیری نیست که محکم پای مربی‌اش بایستد. او با همه هست و با هیچ کس نیست. فتح‌الله‌زاده فقط با خودش است.

الان همه شواهد داره نشون میده فتح الله زاده فقط با خودشه فقط منافع خودش واسش مهمه....میدونه اگه میرفت پول به باشگاه میرسید ولی بعد از پایان فصل نرفت.....وسط فصل نقل و انتقالات استعفا الکی داد اگر هم الکی نبود باز هم در بدترین شرایط اون استعفا داده شد و استقلال در فصل نقل و انتقالات بلا تکلیف موند.....

الان هم من شخصا تنها امیدم بعد از خدا به قلعه نویی و حاج علی انصاریه که تیمو درست کنند و واسه قهرمانی اسیا ببندنش...گرچه 2 سهمیه دیگه بیشتر نداریم و کلی بازیکن درجه یک خارج شده....امیدوارم خسرو رفتنی نباشه.جای منتظریو میشه با طالبی کمی پر کرد هر چند اصلا در حد منتظری نیست....ولی از دست دادن خسرو مثل جباری الان در این زمان نمیشه جایگزین مناسبی واسش پیدا کرد

10. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آخرين وضعيت استقلال در بازار نقل و انتقالات

معاون ورزشی باشگاه استقلال گفت: «اگر آندرانیک تیموریان خارج از ایران بازی نکند قطعا پیراهن استقلال را می پوشد.»

علی امیری درباره آخرین وضعیت نقل و انتقالات استقلال اظهار داشت: «بعد از جذب محمد قاضی تنها بازیکنی که سهمیه مان را به او اختصاص می دهیم آرش افشین است. مذاکرات با افشین ادامه دارد و امیدوارم بتوانیم وی را جذب کنیم.»

وی درباره جدایی پژمان منتظری از استقلال گفت: «قلعه نويی برای جانشینی منتظری بازیکن ایرانی را مد نظر ندارد. او به دنبال جذب یک مدافع خوب است تا جای خالی پژمان پر شود.»

امیری درباره اینکه تکلیف بازیکنان ملی پوش و مهدی رحمتی چه می شود؟ گفت: «تنها بازیکنی که از استقلال جدا شد منتظری بود. حیدری، رحمتی، صادقی و عمران زاده مشکلی برای ماندن در استقلال ندارند. تنها مشکل ما پرداخت مالی است که هر وقت صورت بگیرد این بازیکنان در تمرین حاضر می شوند.»

معاون ورزشی استقلال درباره شرایط مجتبی جباری تاکید کرد: «فتح الله زاده گفته کسی درباره وضعیت جباری اظهار نظر نکند و قرار است فقط خودش در این باره حرف بزند.»

وی با اشاره به تمایل استقلال برای جذب آندرانیک تیموریان گفت: «ما همچنان به دنبال جذب آندو هستیم. اگر او نخواهد خارج از ایران بازی کند قطعا استقلالی می شود چون حضورش برای ما اهمیت زیادی دارد.

owjnews

12. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم همینو دارم میگم...مدیر عاملی که توان اینو نداره که از هیچ کانالی به تیم پول تزریق کنه چرا دو دستی چسبیده به میزش؟چرا استعفای الکی میده اونم زمانی که بدترین زمان برای استعفا دادنه؟زمان نقل و انتقالات؟فتح الله میدونه با رفتنش به تیم پول تزریق میشه ولی نمیره.....استقلال گردن کلفت ترین هیئت مدیررو داره همون شهریاری همین الان اراده کنه میلیاردها پول به حساب باشگاه ریخته میشه ولی به شرط اینکه فتح الله زاده مدیرعامل نباشه.....چه بخوایم چه نخوایم فتح الله زاده گزینه مورد علاقه وزارت نیست و توی فشار گذاشتنش تا استعفا بده ولی اینکارو نمیکنه و از احساسات هوادارا سواستفاده میکنه
    افرین منم همین رو گفتم غیرت داره هیئت مدیره پول تزریق کنه همین هیئت مدیره برا مدیر عامل تصمیم میگیرن میخوان نباشه باید از همون اول ردش میکردن اینا کسی رو میخوان که مشکلات رو بندازن گردنش
    مگه الان وزارت ورزش اومده 10 میلیارد به رویانیان پول داده؟مدیرعامل باید خودش بتونه با کمک هیئت مدیره درامدزایی کنه و در این مرحله حساس به امید پول وزارت تیمو لنگ در هوا نگه نداره پولی که باید هزار تا مرحله اداریو رد کنه تا به حساب باشگاه واریز بشه به امید اون پول صبر کنیم و زمانو از دست بدیم؟در صورتی که میدونه نمیخوان بهش پول بدن نه وزارت علاقه ای به موندن حاجی داره و نه هیئت مدیره گردن کلفتمون....فتح الله زاده 2 سال فرصت درامدزایی داشت ولی الن باشگاه حدود 25 میلیارد بدهی داره...25 میلیارد کم پولی نیست....وقتی فتح الله زاده تیمو تحویل گرفت فکر میکنم بدهیا کمتر از 5 میلیارد بود......
    خیانت اینه بدونی با رفتن تو به تیم پول تزریق میشه ولی بمونی
    خیانت اینه به خاطر معاونات محبوبترین بازیکن هوادارا(مجیدیو)از تیم فراری بدی
    خیانت اینه به خاطر خصومت شخصی با بازیکن بدون در نظر گرفتن نظر سرمربی تیم اونو خودت بذاری در لیست مازاد.... نه اینکه از این انتقاد
    من کاملا باهاتون مخالفم
    تو نقل قول قبلی هم گفتم مدیر عامل رو نخوان سه سوته اخراجش میکنن من دلیل اینکه نگهش داشتن چیه خودش مثل کنه چسبیده مگه میشه

در اخر منم از عملکرد فتح الله زاده در این فصل راضی نیستم البته تا الان ولی بنظرم خیلی بی انصافیه که بیایم دیوار رو یه طرفه گل کنیم اینجوری نمیشه

بقیش رو هم من چیزی نمیگم یعنی نگم بهتره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 24-06-2013 at 20:00. دليل: صحبت درباره پرسپولیس و شکایت کاربران

14. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من نمی دونم قاضی ارش افشین کریم انصاریفرد اینهم مهاجم می خواد چه کنه دارن با توان وجود تیم نابود می کند استقلال الان یه بازی ساز وسط زمین نیاز داره

16. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان خواهشا رویانیان را با حاجی خودمون مقایسه نکنید اصلا تو هیچ زمینه قابل قیاس نیستند حاجی یکی از پرافتخارترین مدیران ورزشی این مملکته که کارشو خوب بلده بدهی استقلال هم مربوط به گذشته میشه

از پارسال بدهی زیادی نمونده یعنی درآمدزایی حاجی در حدی بوده که قراربوده انجام شده و این کسری ها به دلیل کوتاهی وزارت ورزشه

100% وزارت ورزش دوست نداره حاجی باشه همانطور که الان رویانیان هم داره عوض میکنه اما مشکلشون اینجاست که کسی نیست که بیاد مدیریت را قبول کنه

من مطمئنم که حاجی تمام توانشو داره میزاره اما قبول کنیم که شرایط سخته و پولی اصلا به استقلال تزریق نشده ، حاجی هم چک داده و منتظره که پول صعود استقلال به جمع 8 تیم آسیا را AFC بده و بتونه چکهاشو پاس کنه

================================================== ====

گزارش تمرين امروز استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور محمد قاضي و مصدوميت مدافع جديد اين تيم برگزار شد.

تيم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده‌سازي خود از ساعت 18 در کمپ زنده‌ياد حجازي برنامه‌هاي آماده سازي خود را دنبال کرد.

در تمرين امروز آبي‌پوشان، محمد قاضي حضور داشت که اين بازيکن براي اولين بار در تمرينات تاکتيکي اين تيم شرکت کرد.

احمد جمشيديان ، محمد مهدي نظري، پژمان نوري، آرش برهاني و سياوش اکبرپور از جمله نفرات سرشناس استقلال در تمرين امروز بودند و بقيه بازيکنان را اميدها و جوانان تشکيل مي‌دادند.

* امير قلعه‌نوعي با لباس شخصي در محل تمرين آبي‌پوشان حاضر شد سپس کارهاي تاکتيکي را نظاره کرد، برگزاري تمرينات تاکتيکي زير نظر مجيد صالح انجام مي‌شد، همچنين کادر فني تيم استقلال قبل از آغاز تمرين جلسه‌اي را برگزار کردند.

* بازيکنان تيم استقلال در آغاز تمرين به محمد قاضي خوش‌آمد گفته و با وي دست دادند.

* حدود 200 نفر از هواداران استقلال در تمرين امروز اين تيم حضور داشتند، تعدادي از تماشاگران نسبت به مصاحبه مجتبي جباري واکنش نشان داده و با حالت عصبانيت مي‌گفتند که اگر دوست دارد بهتر است به پرسپوليس برود، تعدادي ديگري از طرفداران نيز اعلام مي‌کردند در اين شرايط که استقلال به جمع 8 تيم برتر آسيا رسيده به جباري نياز دارد.

* ميرشاد ماجدي در تمرين امروز حضور نداشت و بياني، دين‌محمدي، فنوني‌زاده و پورحيدري نظاره‌گر تمرين بودند.

* هنگامي که حدود 30 دقيقه از تمرين گذشته بود طرفداران استقلال سراغ اميرقلعه‌نوعي که در گوشه‌اي از زمين نشسته ‌بود رفتند، آنها بلافاصله سوالات خود را در مورد نقل و انتقالات از قلعه‌نوعي مي‌پرسيدند، يکي از طرفداران استقلال به سرمربي اين تيم گفت: آقاي قلعه‌نوعي چرا بازيکنان به تمرين نمي‌آيند، چرا ملي‌پوشان به تمرين اضافه نمي‌شوند که قلعه‌نوعي پاسخ داد کمي صبر داشته باشيد، اين سوالات را هم از من نپرسيد اما چند روز ديگر بازيکنان اضافه مي‌شوند، سپس سرمربي استقلال از مسئولان کمپ اين باشگاه خواست تا تماشاگران را به روي سکوها هدايت کنند.

* بازيکنان تيم استقلال در ابتدا زير نظر دکتر حاج‌قاسم مربي بدن‌ساز اين تيم شروع به تمرين کردند سپس زير نظر مجيد صالح برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را انجام دادند، در اواسط تمرين مجيد صالح بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد و آنها در قالب دو تيم نارنجي و سبز کارهاي تاکتيکي را مرور کردند.

* در حاليکه تمرينات تاکتيکي استقلال در حال برگزاري بود، فردين عابديني بازيکن جوان و جديد آبي‌پوشان دچار آسيب‌ديدگي شد و به تمرين ادامه نداد.

* عرشيا بابازاده پسر مربي دروازه‌بانان استقلال امروز در کنار سيد حسين حسيني و دو دروازه‌بان جوان ديگر تمرين کرد.

تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر پيگيري‌ خواهد شد.

نبايد درباره جباري عجولانه تصميم‌گيري شود

سرمربي تيم استقلال گفت: جباري جزو خانواده استقلال است اما بالاخره بايد مديريت و هواداران را هم در نظر گرفت.

امير قلعه نوعي پس از پايان تمرين روز دوشنبه استقلال عنوان کرد:ابتدا پيروزي تيم ملي واليبال را تبريک مي گويم.واليبال باعث شادي مردم شد.اميدوارم اين موفقيت ها ادامه داشته باشد.تمرينات استقلال به تدريج شکل جدي به خود مي گيرد.بازيکنان اضافه مي شوند تا تيم کامل شود.

وي درباره تمديد نشدن قرارداد ملي پوشان گفت:منتظر رسيدن پول به باشگاه هستيم.با بچه ها از طريق باشگاه در تماس هستم.آنها يک سال پرفشار را پشت سرگذاشتند و بايد استراحت کنند.از هفته ديگر هم مذاکرات با آنها آغاز مي شود.

وي درباره نيامدن حنيف عمران زاده و مهدي رحمتي به تمرين گفت:آنها هنوز قرارداد نبسته اند.هرکدامشان قرارداد ببندند،مي آيند تمرين.

سرمربي استقلال درباره وضعيت مجتبي جباري اظهار داشت:جباري براي مجموعه استقلال زحمت کشيده است.او بازيکن بزرگ فوتبال ماست و از نظر رفتاري هم بايد اين طور باشد..کاپيتان ماست.کاپيتان اول نباشد دوم هم هست.تا جايي که در خاطر دارم در اين سي و خرده سال استقلال هميشه مشکل مالي داشته است.اين مشکلات با چنين صحبت هايي برطرف شود.مسائل را بايد درون خانواده حل کرد و نه بيرون خانواده.آن هم وقتي پاي بازيکن بزرگي مثل جباري وسط باشد.

وي ادامه داد:نبايد عجولانه تصميم گيري شود.جباري جزو خانواده استقلال است اما بالاخره بايد مديريت و هواداران را هم در نظر گرفت.اگر اشتباه نکنم فتح الله زاده پرافتخارترين مدير مجموعه استقلال است.با گفتن حرفهاي خانوادگي بيرون از خانواده اوضاع به مي ريزد.استقلال اين است ديگر.ما براي پيراهن تلاش مي کنيم.

سرمربي استقلال افزود:به جرات مي گويم جباري اين فصل از من قلعه نوعي بيشتر گرفته است.من هم به خاطر مردم بايد اوضاع را تحمل کنم. شرايطي که در سپاهان داشتم اينجا نداشتم.بالاخره رفتم ريش گرو گذاشتم و مشکلات حل شده است.بايد خدا را شکر کنيم که تيم به 8 تيم آسيا رسيده است. دريافتي جباري به صراحت مي گويم مثل امسال هيچ سالي دريافتي اش خوب نبوده است.بحث من نيست.ما بايد همه نيروهايمان را حفظ کنيم اما شان و شخصيت باشگاه بايد حفظ شود.من مي روم اما استقلال مي ماند و همه بايد به مردم احترام بگذاريم.بايد بتوانيم جباري را حفظ کنيم اما او هم بايد در اين رفتارهايش تجديد نظر کند.

قلعه نوعي درباره اردواستقلال گفت:مي خواهيم به اردوي خارج از کشور برويم اما 100 جا بايد در اين باره تصميم بگيرند و منتظر تصميم اين 100 جا هستيم.

وي درباره طلب خود از استقلال گفت:از باشگاه طلب دارم اما مهم نيست.مهم اين است که تلاش کنيم تيم را براي فصل آتي آماده کنيم.

اوج نیوز

18. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افرین منم همین رو گفتم غیرت داره هیئت مدیره پول تزریق کنه همین هیئت مدیره برا مدیر عامل تصمیم میگیرن میخوان نباشه باید از همون اول ردش میکردن اینا کسی رو میخوان که مشکلات رو بندازن گردنش
    هیئت مدیره میخواست ردش کنه ولی سیاستهای حاجی و از همه مهمتر قهرمانی استقلال و رفتن بین 8 تیم اسیا بهونه ای دست هیئت مدیره نداد تا برکنارش کنند.....
    فتح الله زاده گفت اگه تا 3 خرداد پول نرسه استعفا میده....ولی نه پول رسید و نه استعفا داد....چرا وقتی خواسته هاش براورده نشد باز هم به کارش ادامه داد؟
    در این رابطه سایت گل مطلب خوبی نوشته بود به این قسمتش توجه کنید:

مواضع چند ماه اخیر فتح الله زاده که تا چندی پیش برای سازمان تربیت بدنی ضرب الاجل تعیین میکرد و حالا بی آنکه حتی یکی از شروطش محقق شده باشد به حضور در استقلال ادامه میدهد ، فقط یکی از آنهاست .
    اوضاع استقلال در سالهای مدیریت فتح الله زاده بر باشگاه همواره مطایبه آمیز و حیرت آور بوده : باشگاه استقلال با بیش از 15 میلیارد تومان بدهی معوقه روبروست ، دست کم 4 پرونده مفتوح از شکایت بازیکنان خارجی در فیفا دارد ، دستمزد فصل گذشته بازیکنانش را پرداخت نکرده و اگر تصور کنیم به همین دلایل است که وزیر ورزش و مجمع باشگاه حکم به برکناری او نمیدهد ، ساده انگاری نکرده ایم .

اگر عنوان قهرمانی این فصل لیگ برتر را در سایه تلاش بی وقفه بازیکنان و کادر فنی اش به دست نیاورده بود ، حالا به جای بیانیه دادن مشغول توجیه عملکرد پر انتقادش در این سالها بود.

تو نقل قول قبلی هم گفتم مدیر عامل رو نخوان سه سوته اخراجش میکنن من دلیل اینکه نگهش داشتن چیه خودش مثل کنه چسبیده مگه میشه
    متاسفانه وقایعو که کنار هم میذاریم به این نتیجه میرسیم که واقعا حفظ مدیرعاملی استقلال از همه چیز واسه حاجی مهمتره....اخه چه معنی میتونه داشته باشه که بدونه مهره مورد نظر وزارت نیست ولی بمونه ودر شرایطی استعفا بده که حساسترین زمان ممکن باشه و امکان تغییر نباشه و هوادارا هم نگران وضعیت بشنو به وزارت فشار بیارن ولی در اخر باز روز از نو و روزی از نو....پولی به باشگاه نرسید ولی حاجی ابقا شد..خدایی من بیشترین مدیری که دوسش دارم همین فتح الله زادست ولی الان نبودنش مفیدتر از موندنشه البته بود الان اصلا زمان مناسبی برای تغییرات مدیریتی نیست اگر میخواست تغییری صورت بگیره باید بلافاصله بعد از پایان فصل صورت میگرفت.....در هر صورت حاجی تلاشی برای درامدزایی به جز اسپانسر نمیکنه...خودش گفته تضمین بدین دو سال دیگه هستم من شروع میکنم به درامدزایی چون از جایگاه خودش مطمئن نیست و میدونه مهره مورد نظر وزارت نیست....

خواهشا بحثو به رویانیان و پرسپولیس نکشونید.در مورد پرسپولیس دوستان پرسپولیسی در تاپیک خودشون اگه لازم باشه صحبت میکنند
    502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 24-06-2013 at 20:15.

20. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •