تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 283 از 325 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی این همه دانش آموز فارغ التحصیل باید همچین کاریو کنن یا سال های گذشته کردن؟
    اینکه حوصله می خواد.حالا نخواستیم خیالمون خیلی راحت بشه .راه دیگه ای هست؟
    ببین داداش من خودم همین مشکلو داشتم زدم به در بیخیالی ... تا یسال شما از تاریخ فراغت از تحصیلتون وقت دارید ارسال کنید مثلا من پارسال 31/3/91 بود امسال تا 31/3/92 وقت داشتم و 28 /3 ارسال نمودم مشکلی که پیش میاد بعد کنکور تاریخ اعزام میزنن برو عقب بنداز و ازین دنگ و فنگا! البته میگفتند قراره امسال فارغ التحصیلا رو 31/6/92 بزنند مشکل پیدا نشه اما چیزی مشخص نیست ... بنظر من دنگ و فنگ پیام نور رفتن کمتر از اینه که مثه من الان هی ببینی عقب میندازند یا نه پس حرف بچه ها رو گوش کن ! آره درسته! هر کی تو این مملکت بخواد یسال دوباره درس بخونه ازینکارا باید بکنه تعجب نکن!

2. این کاربر از personal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SaMaN LiMBO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کـــــرج

پيش فرض

دیگه داره اعصابم با این قضیه سربازی به هم می ریزه.

خواهشا یکی از دوستان با توجه به قوانین جدید بگه من باید چی کار کنم سربازی نرم:

من کنکور ۹۲ نتیجش باب میلم نبود می خوام ۹۳ هم کنکور بدم.متولد نیمه ی اول ۷۴ هستم و قبولی خرداد پیش دانشگاهی هستم.

آقا من حالا باید کار خاصی انجام بدم که با خیال راحت کنکور ۹۳ رو بدم؟

ممنون.
    سلام داداش
    ببین من وضعیتم امسال مثل تو بود کنکوری 91 بودم بعد موندم پشت کنکور ، خرداد امسال یعنی سال 92 رفتم پلیس +10 دفترچه رو فرستادم اعزامم اومد 19 مرداد بعد رفتم تمدیدش کردم افتاد 19 مهر الان دارم با خیال راحت انتخاب رشته میکنم که برم دانشگاه

4. این کاربر از SaMaN LiMBO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من متولد نیمه دوم سال 73 هستم . چند وقت پیش رفتم پلیس +10 و گفتم امسال امتحان دانشگاه دادم . و بعد هم فارغ التحصیل خردادماه هستم گفتم ایا از خرداد ماه حساب می کنید اون یک سال را یا نه از شهریور . زنگ زد و اون طرف گفت هیچی به ما نگفتند در مورد شهریور
    پس من تا خرداد سال دیگر وقت دارم . یعنی 10 ماه . بعد گفتم یعنی باید بیایم و دفترچه پست بکنم . گفت می ایی و تمدید می کنی .
    مهم این است کنکور را خوب بدهی . و نتایج بیایند .
    کلا دو راه هست . یکی این هست که تمدید می کنی . یکی هم پیام نور هست .
    یک ترم بر می داری مثلا چند واحد و نمی روی . و مشروط می شی و انصراف می دی . اگر اشتباه نکنم . دی ماه یا بهمن ماه انصراف بدی . خوب یک سال وقت داری. و با خیال راحت می توانی . درس بخونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب ما نیز تمدید می کنیم...کی حوصله داره برا دور زدن سربازی بره پیام نور ثبت نام کنه آخه؟ .

داره خودمونی میشه hayejan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کارنامه ی ریاضی و کارنامه ی زبان اینجانب ...
    1. به نظرتون در گروه آزمایشی ریاضی روزانه چه رشته ها و چه دانشگاه هایی قبول می شم ؟
    2. سوابق تحصیلی رو توی کارنامه ی ریاضی تاثیر دادن ؟ آخه کنار هیج کدوم از نمره های کل علامت * وجود نداره.
    3. به نظر شما زبان یه داشگاه خوب برم بهتره یا ریاضی دانشگاه ناکجا آباد ؟
    4. آینده شغلی و کلاس کاری کدوم رشته ی زبان بهتره ؟ ادبیات و زبان انگلیسی یا مترجمی زبان انگلیسی ؟
    5.من که زبان تخصصیم توی کنکور زبان، انگلیسی بوده می تونم مثلا ادبیات و زبان فرانسه رو انتخاب کنم ؟ با تشکر
    دوستان راهنمایی می کنن ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من متولد نیمه دوم سال 73 هستم . چند وقت پیش رفتم پلیس +10 و گفتم امسال امتحان دانشگاه دادم . و بعد هم فارغ التحصیل خردادماه هستم گفتم ایا از خرداد ماه حساب می کنید اون یک سال را یا نه از شهریور . زنگ زد و اون طرف گفت هیچی به ما نگفتند در مورد شهریور
    پس من تا خرداد سال دیگر وقت دارم . یعنی 10 ماه . بعد گفتم یعنی باید بیایم و دفترچه پست بکنم . گفت می ایی و تمدید می کنی .
    مهم این است کنکور را خوب بدهی . و نتایج بیایند .
    کلا دو راه هست . یکی این هست که تمدید می کنی . یکی هم پیام نور هست .
    یک ترم بر می داری مثلا چند واحد و نمی روی . و مشروط می شی و انصراف می دی . اگر اشتباه نکنم . دی ماه یا بهمن ماه انصراف بدی . خوب یک سال وقت داری. و با خیال راحت می توانی . درس بخونی
    سلام باید معافیت تحصیلی یکساله بگیرید تا در کنکور 92 مشکلی براتون پیش نیاد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام باید معافیت تحصیلی یکساله بگیرید تا در کنکور 92 مشکلی براتون پیش نیاد ...
    دوست عزیز بنده نباید در 92 کنکور بدهم . کنکور در 92 را دادم . باید در 93 کنکور بدهم .
    بعد خودش اون فرد بهم گفت برو خرداد سال دیگر بیا و تمدید بکنیم برات .
    دیگه این معافیت تحصیلی یک ساله چیه
    یعنی باید برم بگیرم . یا نه

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

دوستان من اگه بزنم معدن امیر کبیر بعد نتونم معدلمو بیارم بالا معدن بمونم...رشته معدن خیلی بده ؟ با نفت واحد مشترک زیاد داره(اصلا داره ؟) که مثلا برا فوقش برم گرایشای نفت ؟
    اصلا از رشته هایی که من از دانشگاهای تهران میارم کدومشون واحد مشترک با رشته های به درد بخور زیاد داره که بتونم بعدش تو رشته های به درد بخور ادامه بدم،یا مثلا برا فوقش گرایش به درد بخور داشته باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

با 1400 منطقه سه ریاضی فیزیک شبانه های فردوسی مشهد مهندسی مکانیک،مهندسی برق قدرت،مهندسی شیمی هیچ کدومش نمیارم ؟ شبانش چه قدر پول بیشتر می گیرن ؟
    Last edited by a.g g.a; 08-08-2013 at 11:42.

داره خودمونی میشه SaMaN LiMBO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کـــــرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من رشتم تجربیه ، بعد حالا یکی از گزینه ها توی انتخاب رشته دانشگاه آزاد نوشته "هر داوطلب تنها امکان انتخاب رشته در گروه آزمایشی که در آزمون شرکت نموده است را دارد."
    یکی به من بگه لطفا ، من بد نفهمیدم ؟؟ یعنی دیگه آزاد پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد واسه تجربی ها پریده ؟ یعنی دیگه نمیشه از رشته تجربی رفت آزاد مهندسی های برق و مکانیک و ... رو انتخاب کرد !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز بنده نباید در 92 کنکور بدهم . کنکور در 92 را دادم . باید در 93 کنکور بدهم .
    بعد خودش اون فرد بهم گفت برو خرداد سال دیگر بیا و تمدید بکنیم برات .
    دیگه این معافیت تحصیلی یک ساله چیه
    یعنی باید برم بگیرم . یا نه
    منظورم کنکور 93 بود ....
    اگر تا اون موقع غیبت میخورید باید معافیت تحصیلی بگیرید ...
    در غیر اینصورت لازم نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •