تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 468 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکل دیر لود شدنش بازم در ویندوز 8.1 همچنان پابرجاست
      محتوای مخفی: Click to view 
    سلام مسعود جان

پس الان این نسخه رو پاک بکن و نسخه 2013 با پچ i رو نصب بکن ، ببین مشکل وجود داره یا نه؟

2. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته مشکل کی دادن که هست و خود من بخاطر مشکلات 2014 فعلا روی 2013 هستم و دلیلی نمی بینم 2014 نصب بکنم / ولی موقعی که 2014 مشکلاتش فیکس شد ، و دیدم باز مشکلات کی دادن داره ، از نظر من می صرفه که برم یک سریال نامبر برایش خریداری کنم . یه سیر زمانی کسپرسکی به ساز من می رقصید ، الان من باید به سازش برقصم .

مشکلات کی هم برطرف میشه ، الان اوج و سیاست تکنولوژی هست و شرکت ها مجبورن دنبال خواسته کاربران باشند ، چرا که اگر کسپرسکی دنبال خواسته کاربران مبتدی نبود ، تغییرات زیادی برای 2014 قائل نمی شد و تا حدی شبیه به نورتون شده .
    اگر بخواهیم کلید بخریم که دیگر چه لزومی به این بحثها هست
    صد در صد منهم کاسپر رو میخرم
    ولی 2013 روی ویندور 8.1 فکر کنم اجر نشه و اپدیتی هم فکر کنم براش نیات
    سالهاست کسانی مثل من به مفت خوری عادت کردیم و کلید مجانی گیر اوردیم ولی به نظر که پایان مفت خوری رسیده
    چون در تمام سایتهای خارجی که من بررسی کردم کسی فکری به نظرش نرسیده نسخه 2014 رو باید چگونه کلید داد

جای این بحثها باید دنبال انتی ویروسی باشیم که هم عالی باشه و بشه جایگزین کاسپر کرد و هم بتونیم رایگان استفاده کنیم

البته کمودو هم هست ولی انتی ویروسش چنگی به دل نمیزند
    فقط اویرا میمونه که ایران رو تحریم نکرده که با فایر وال کمود بشه ترکیبش کرد که من از سیستم ترکیبی اصلا خوشم نمیات

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر بخواهیم کلید بخریم که دیگر چه لزومی به این بحثها هست
    صد در صد منهم کاسپر رو میخرم
    ولی 2013 روی ویندور 8.1 فکر کنم اجر نشه و اپدیتی هم فکر کنم براش نیات
    سالهاست کسانی مثل من به مفت خوری عادت کردیم و کلید مجانی گیر اوردیم ولی به نظر که پایان مفت خوری رسیده
    چون در تمام سایتهای خارجی که من بررسی کردم کسی فکری به نظرش نرسیده نسخه 2014 رو باید چگونه کلید داد

جای این بحثها باید دنبال انتی ویروسی باشیم که هم عالی باشه و بشه جایگزین کاسپر کرد و هم بتونیم رایگان استفاده کنیم

البته کمودو هم هست ولی انتی ویروسش چنگی به دل نمیزند
    فقط اویرا میمونه که ایران رو تحریم نکرده که با فایر وال کمود بشه ترکیبش کرد که من از سیستم ترکیبی اصلا خوشم نمیات
    خب شما می تونید پچ کنید تا 90 روز هم به شما لایسنس تعلق می گیره ( ولی موقعی باید این کار رو کرد که هیچ روشی جوابگو نباشه )

نسخه 2013 برای کسایی کار می کنه که ویندوز خود رو اپگرید به 8.1 بکنند .

انتی ویروس هم قدرت کسپرسکی بیتدفندر هست .یا امسی سافت .نورتون هم می تونید نصب بکنید ولی احتیاط شما بیشتر میشه .خوده من چند بار انتی ویروسی خواستم جایگزین کسپر بکنم ولی بعد از یک هفته با کسپرسکی رو نصب می کردم ، بقول معروف به کسپر هم عادت کردیم و هم با تنظیماتش اشنایی داریم.

5. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من از ۲ سال پیش کسپر 2012 ریختم رو لپتاپم تا الان هم اپدیت کردم،نیازی هست به 2014 اپدیت کنم؟
    با توجه به اینکه نمیشه کی داد 2014را

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مسعود جان
    پس الان این نسخه رو پاک بکن و نسخه 2013 با پچ i رو نصب بکن ، ببین مشکل وجود داره یا نه؟
    سلام امیرجان
    ببخشید دیر شد، آخه دوباره ویندوز مجازی ریختم تا کاسپر
    2014 رو پاک نکنم
    نسخه
    2013 رو تست کردم و نصب نشد
    پکیجی که پچ
    I باهاش همراه باشه رو نتونستم گیر بیارم، فقط با آپدیت میشه به پچ مورد نظر تغییر داد متاسفانه!

8. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من از ۲ سال پیش کسپر 2012 ریختم رو لپتاپم تا الان هم اپدیت کردم،نیازی هست به 2014 اپدیت کنم؟
    با توجه به اینکه نمیشه کی داد 2014را

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
    شما بدون نگرانی میتونید به 2014 کوچ کنید ولی مشکل کلید و آپدیت آفلاین خواهید داشت و یه مشکل دیر لود شدن در استارت آپ!!! (دیگه چی موند؟ )
    بنظرم فعلا
    2013 بهترینه (نظر شخصیم اینه!)

10. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    با این که خود من در نمایندگی کسپر کار میکنم و یکی از تکنیکال های کسپر هستم باید بگم :
    به جزء مشکلاتی که دوستان مطرح کردند چند مشکل دیگر نیز کسپر دارد.
    1- تا جایی که یادم است kis 2010 قسمتی داشت که می توانستیم با فعال کردن ان در setting کسپر از kernel سیستم عامل محافظت کنیم که از نگارش 2012 به بعد برداشته شد.
    2- در نگارش 2010 قسمتی داشت که می توانستیم update ها را ذخیره کنیم که از نگارش 2012 برداشته شد.
    3- تا نسخه 2013 در setting قسمت های وجود داشت که می توانستیم فایل های trust را به کسپر بشناسونیم (منظورم checkbox مربوط به digital signature و white list خود کسپر است).
    4- تنظیماتی در انتی ویروس داشت که سطح اسکن (منظورم deep و light و ... بود) را انتخاب میکردیم و همچنین اناصر اسکن مانند OLE Object و یا installer و اسکن بر اساس حجم فایل و ... را کانفیگ میکردیم.
    که متاسفانه این تنظیمات کلا برداشته شده اند، حالا چرا نمیدونم
    اما خوشبختانه حداقل در نسخه server و در کنسول کسپر همه ای اینها وجود دارد.
    حالا به این همه مشکل مشکل لایسنس هم اضافه کنید، منظورم وارد کردن لایسنس نیست.
    اصلا فرض بر این که لایسنس بخرید، آیا میدونید محدودیت فعال سازی در 2 بار تعویض ویندوز را دارید؟؟
    ---
    به هیچ عنوان هدفم تخریب و یا بد گویی این محصول نیست، خود من با همه ای این مشکلات طرفدار کسپرم اما نباید مشکلات را نادیده بگیریم.
    تنها توصیه ای که برای دوستان دارم این است که هرگز و به هیچ عنوان هیچ نرم افزار امنیتی (مخصوصا کسپر) را کرک نکنند.
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 21-10-2013 at 21:30.

12. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان من ویندوزم سون هست و دارم از ورژن قدیمی 2011 استفاده میکنم خوبیش اینه که دیگه کلیدش بلک لیست نمیشه
    ولی میخوام ورژن جدید Internet Security رو نصب کنم.کدوم نسخه رو نصب کنم که به صورت رایگان مشکل فعال کردن و اپدیت نداشته باشم.
    خرید لایسنس چقدر هزینه داره
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    با این که خود من در نمایندگی کسپر کار میکنم و یکی از تکنیکال های کسپر هستم باید بگم :
    به جزء مشکلاتی که دوستان مطرح کردند چند مشکل دیگر نیز کسپر دارد.
    1- تا جایی که یادم است kis 2010 قسمتی داشت که می توانستیم با فعال کردن ان در setting کسپر از kernel سیستم عامل محافظت کنیم که از نگارش 2012 به بعد برداشته شد.
    2- در نگارش 2010 قسمتی داشت که می توانستیم update ها را ذخیره کنیم که از نگارش 2012 برداشته شد.
    3- تا نسخه 2013 در setting قسمت های وجود داشت که می توانستیم فایل های trust را به کسپر بشناسونیم (منظورم checkbox مربوط به digital signature و white list خود کسپر است).
    4- تنظیماتی در انتی ویروس داشت که سطح اسکن (منظورم deep و light و ... بود) را انتخاب میکردیم و همچنین اناصر اسکن مانند OLE Object و یا installer و اسکن بر اساس حجم فایل و ... را کانفیگ میکردیم.
    که متاسفانه این تنظیمات کلا برداشته شده اند، حالا چرا نمیدونم
    اما خوشبختانه حداقل در نسخه server و در کنسول کسپر همه ای اینها وجود دارد.
    حالا به این همه مشکل مشکل لایسنس هم اضافه کنید، منظورم وارد کردن لایسنس نیست.
    اصلا فرض بر این که لایسنس بخرید، آیا میدونید محدودیت فعال سازی در 2 بار تعویض ویندوز را دارید؟؟
    ---
    به هیچ عنوان هدفم تخریب و یا بد گویی این محصول نیست، خود من با همه ای این مشکلات طرفدار کسپرم اما نباید مشکلات را نادیده بگیریم.
    تنها توصیه ای که برای دوستان دارم این است که هرگز و به هیچ عنوان هیچ نرم افزار امنیتی (مخصوصا کسپر) را کرک نکنند.
    با تشکر
    این مشکل دوبار تعویض ویندوز هم بلایی بود که سر ما امد

15. 4 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیرجان
    ببخشید دیر شد، آخه دوباره ویندوز مجازی ریختم تا کاسپر
    2014 رو پاک نکنم
    نسخه
    2013 رو تست کردم و نصب نشد
    پکیجی که پچ
    I باهاش همراه باشه رو نتونستم گیر بیارم، فقط با آپدیت میشه به پچ مورد نظر تغییر داد متاسفانه!
    سلام
    درسته الان هم سایت کسپرسکی رو دیدم فایل ستاپ 2013 با اخرین پچ نبود / ساپورت شرکت امده روی 2014

17. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •