تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 311 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان :
    یه سوال : HIPS تاثیری روی سلف دیفنس داره یا نه؟؟؟
    در ضمن اگه میشه همین قطع پروسه آنتی رو روی حالتهای اینتراکتیو و پلیسی مد هم تست کنید ببینیم نتیجه فرقی داره؟؟
    بعد اینکه این شماره گذاریها توی نرم افزار پروسس چی بودن؟منظورم کیل وان تا سیکس بود که بعدش میشد کرنل کیل و ...
    اینا به ترتیب قدرتشون برای قطع درخت پروسه ها بیشتر میشه طبق شماره؟؟اگه یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم...
    اگه یه کیل پروسس 70 کیلوبایتی بتونه پروسه eset یا هر آنتی دیگه ای رو ببنده که فاتحه خونده ست...همین پروسه رو میتونن راحت توی یه مخرب بگنجونن که حجم خیلی خیلی کمی هم داره و گمونم به راحتی توی یه مخرب بشه واردش کرد.
    بعد اینکه HIPS رو توی مد پلیسی مد هم تست کنید که طبق اسمش اگه قابل سیاست گذاری باشه (حالا چون تست نکردم نمیدونم ای پلیسی مد همون سیاست گذاریهای کاربر طی قانونگذاریهاشه یا سیاست گذاریهای پیش فرض یا اتوماتیک آنتی ویروس؟) احتمالا پیغامها باید کمتر بشه...چون توی اینتراکتیو مد یه ضعفی داره که خیلی پیغامهای تکراری میده در حالی که مثلا اون پیغام دفعه قبل قانون دائم براش ساخته کاربر
    سلام حمید جان،

ابزار حالتهای مختلف حمله به یک پروسه را تست میکنه..... حتی اگر دیده باشید، میتونه سایر پروسه ای فعال مربوط به برنامه های دیگر را هم قطع بکنه.... که البته محصول امنیتی علاه بر اینکه از خودش دفاع میکنه حتی باید از قطع شدن پروسه های سایر برنامه ها هم جلوکیری بکنه....در هر صورت، درسته که اینجا ماژول اصلی Self-defense هست.... ولی قطعاً،.. قطعاً باید HIPS در این مواقع پشت Self-defense در بیاد و بهش کمک بکنه..... اصولا هر وقت برای هر آنتی ویروسی، HIPS اون محصول فعال بود و سیستم آسیب دید، حتم بدونید که HIPS یکی از مقصرین ماجراست. حتی محصولی که خودم استفاده میکنم ، اگر زمانی درهم شکسته بشه یا از پس حفاظت سیستم بر نیاد یکی از ماژولهایی که حتما یقه اش را میگیرم HIPS است....
    تست را با حالت interactive هم انجام دادم که نتیجه یکسان بود....

اگه یه کیل پروسس 70 کیلوبایتی بتونه پروسه eset یا هر آنتی دیگه ای رو ببنده که فاتحه خونده ست...
    نه، به همین راحتیها هم نیست.... چون یک لایه دیگر قبل از Self-defense و HIPS وجود داره و اون لایه: تشخیص ، است.

و اما در مورد HIPS محصول ESET من اونو به شدت کلاسیک میبینم و با آشنایی که از این شرکت دارم بعید بدونم در نسخه های بعدی تغییرات بزرگی در این بخش شاهد باشیم. خیلی نمیخوام وارد تنظیماتش بشم، ولی چیزی که وجود داره اینه که قویترین حالت interactive است که فکر میکنم کاربری تنظیمش روی interactive باشه.... اونهایی باهاش کار کردن میدونن چی میگم...

به طور کلی من تنظیمی رو میپسندم که بالانس بین "قدرت" و "راحتی" برقرار باشه.... یعنی با همون تنظیمی که باهاش کار مکنید با همون تنظیم ویروس تست کنید....و با همون تنظیمی که ویروس تست میکنید همون تنظیمات همیشگیتون باشه.... فعلا اعتقاد دارم که با interactive نمیشه.
    البته حالت Smart به نظر بهتر میاد.... با این توصیه که همیشه ESET باید آپدیت باشه و از تمام توان تشخیص این محصول باید استفاده بشه برای امنیت بهتر.

====

البته سابقه من نشون میده که معمولا سعی کردم اینجا سمت تست سایر محصولات نروم و کاری به کارشون نداشته باشم،.... اسم یک آنتی بالا سرمون هست و تست سایر آنتی ها شبه ایجاد میکنه که فلانی قصد تخریب فلان آنتی را داره..... هر چند الان دارم با چند Encryptor محصول ESET را تست میکنم.... ولی احتمالا دیگه نتیجه اش را نمیزارم.

موفق باشید

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

12

نه، به همین راحتیها هم نیست.... چون یک لایه دیگر قبل از Self-defense و HIPS وجود داره و اون لایه: تشخیص ، است.

و اما در مورد HIPS محصول ESET من اونو به شدت کلاسیک میبینم و با آشنایی که از این شرکت دارم بعید بدونم در نسخه های بعدی تغییرات بزرگی در این بخش شاهد باشیم. خیلی نمیخوام وارد تنظیماتش بشم، ولی چیزی که وجود داره اینه که قویترین حالت interactive است که فکر میکنم کاربری تنظیمش روی interactive باشه.... اونهایی باهاش کار کردن میدونن چی میگم...

به طور کلی من تنظیمی رو میپسندم که بالانس بین "قدرت" و "راحتی" برقرار باشه.... یعنی با همون تنظیمی که باهاش کار مکنید با همون تنظیم ویروس تست کنید....و با همون تنظیمی که ویروس تست میکنید همون تنظیمات همیشگیتون باشه.... فعلا اعتقاد دارم که با interactive نمیشه.
    البته حالت Smart به نظر بهتر میاد.... با این توصیه که همیشه ESET باید آپدیت باشه و از تمام توان تشخیص این محصول باید استفاده بشه برای امنیت بهتر.

====

البته سابقه من نشون میده که معمولا سعی کردم اینجا سمت تست سایر محصولات نروم و کاری به کارشون نداشته باشم،.... اسم یک آنتی بالا سرمون هست و تست سایر آنتی ها شبه ایجاد میکنه که فلانی قصد تخریب فلان آنتی را داره..... هر چند الان دارم با چند Encryptor محصول ESET را تست میکنم.... ولی احتمالا دیگه نتیجه اش را نمیزارم.
    سلام علی جان :
    خوب دقیقاً حرف منم همینه...چرا اینجا وقتی تمام ماژولهای eset فعال هستن تشخیص این آنتی قبل از hips رفتار این کیل پروسس رو مشکوک یا حتی مخرب تشخیص نداد که میخواد پروسه های فعالشو ببنده؟؟حالا اون تشخیص نداد چرا HIPS هیچ پیغامی نداد یا حالا که میگیم روی اینتراکتیو و تعامل کامل با کاربر نیست و روی اسمارت تنظیم شده چرا بطور هوشمند خودش مسدودش نکرد؟؟من بخاطر همین میگم چرا باید یک کیل پروسس بتونه اینکارو بکنه ولو اینکه امضای دیجیتال داشته باشه؟؟؟چون دارم میبینم که لایه تشخیص هم هیچکاری نکرد...اتفاقاً چون امضای دیجیتال داره پس راحتتر میشه اونو توی پروسه اولیه یک مخرب گنجوند و وقتی مثلاً ESET بهش بخاطر امضای دیجیتال اجازه اجرا داد یا نتونست جلوشو بگیره و آنتی پرید بیرون راحت کار خودشو بکنه و بقیه تخریبشو انجام بده(مثال میزنم)...
    -----------------------------------
    منکه شخصا هر زمان ESET داشتم هر دو ماژول رو روی اینتراکتیو که سختگیرانه ترین حالته گذاشتم که اذیت میکرد...(فایروال و HIPS) و طبق گفته شما از ورژن 5 که HIPS توی این آنتی ویروس گنجونده شد تا ورژن 7 که خودم تست کردم (با CLT) دقیقاً هر سه ورژن یکجور امتیاز آوردن و شخصاً هیچ تغییر چشمگیری توی این ماژول ندیدم...البته ورژن 8 رو (با CLT) تست نکردم...
    -----------------------------------
    دقیقاً برعکس گفته شما : با شناختی که دوستان از شما دارند هیچ وقت همچین شبهه ای براشون پیش نمیاد که شما بخواهید یک محصول رو تخریب کنید...شخصیت شما خیلی بیشتر از این حرفا توی این فروم برای همه محترمه و دوست داشتنی...چون جز خوبی و اخلاق خوب و کمک و راهنمایی کسی از شما چیزی ندیده...
    امیدوارم نتایج بعدی رو هم بذارید
    Last edited by aylar6888; 07-09-2015 at 11:49.

4. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با تشکر از علی آقا و آیلار جان
    داریم استفاده میکنیم
    علی آفا ممنون میشم همینطوری ادامه بدین
    هم برای دوستان و هم برای ما کسب علم امنیت و افزایش معلومات در این زمینه میشه

ممنونم

6. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان
    میخوام از وصل شدنِ یه برنامه (PES 2016) به اینترنت جلوگیری کنم.
    چیکار باید کرد ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض ارور در هنگام نصب نود32

سلام من سیستمم ویروس نیوفولدر داره و میخام نود32نصب کنم که بتونم از بین ببرمش ولی نصب نمیشه و این ارور میده لطفا راهنمایی کنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 - سوالات مربوط به مشکلات نصب Eset رو در تاپیک خودش ایجاد کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2 - ظاهرا Eset نتونسته نرم افزار رو با سطح دسترسی مناسب نصب و اجرا کنه . این مورد می تونه دلیلش غیر فعال شدن دسترسی توسط مدیر سیستم و یا ویروس باشه .

در صورتی که اطمینان دارین دسترسی توسط مدیر سیستم غیر فعال نشده ، برای رفع آلودگی به انجمن اورژانس سیستم های آلوده مراجعه کنید و اونجا تاپیک ایجاد کنین تا راهنمایی های لازم برای پاکسازی سیتسم شما انجام گیرد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من سیستمم ویروس نیوفولدر داره و میخام نود32نصب کنم که بتونم از بین ببرمش ولی نصب نمیشه و این ارور میده لطفا راهنمایی کنید
    شما روش های زیر را تست کنید

برای حل این ارور شما باید دو کار را انجام دهید :
    1- در RUN گزینه MSCONFIG را تایپ کنید و سپس در پنجره باز شده تب Start up هر قسمتی که مربوط به ESET میباشد را با برداشتن تیک غیر فعال کنید
    2- از این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools گزینه services را باز کنید و در لیست پیش روی خود ESET Service را در start up type غیر فعال کنید و سیستم را یک بار Restart کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام .

الان سیستمت هر ویروسی ممکنه داشته باشه و شما فقط متوجه یکیش شده باشی .

اینطور که مشخصه الان هم ضد ویروس روی سیستمت نداری .

خوب شما باید از اول روی سیستم ی نرم افزار ضد ویروس معتبر نصب میکردی تا با مشکل مواجه نشی .

از طرفی روی سیستم آلوده هم نباید ضد ویروس نصب کنی .

الان شما باید اول با ی ابزار ویروس یابی مثل Housecall یا ATTK سیستمت رو ویروس یابی و اسکن کنی و بعدش بری تو فاز نصب نرم افزار آنتی ویروس .

اگر موقع ویروس یابی و اسکن سیستمت به اینترنت دسترسی نداری از یکی از 2 فایل زیر استفاده کن .

امیدورم مشکلت حل بشه .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 30-09-2015 at 08:40.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان .

در ارتباط با تست هایی که با eset انجام دادین : لطفا یک بار تست رو در شرایطی که روی eset پسورد گذاشته شده انجام بدین ( تست شماره 3 )

با تشکر
    Last edited by Public Enemy; 03-10-2015 at 23:11.

15. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان عزیز نسخه ی بتا 9 عرضه شده
    میتونید در سایت رسمی ESET دانلود و تست کنید

اینترفیس جدیدش بسیار زیباست

17. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •