تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 421 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اره جلوی دخترا خیلی کم رو و کم حرف هستم ولی جلوی پسر ها نه ، نمی دونم چرا اینطوریم
    اخه خوش قیافه ام ، کلا گیری افتادیما
    در صورتی که در مقابل پسر ها شاید اول به نظر شون یک فرد ساکت به نظر بیام ولی بعدا از رفتارم می فهمن که اصلا اینطوری نیستم
    اخه هر دفعه نمیشه بگم مریضم که
    یعنی تو اقوام شما مرد ها تمایل به دست دادن دارن ؟
    یادش بخیر زمانی که بچه بودیم هر کی لپه ما رو یه گاز می گرفت مخصوصا دختر ها
    بله در اقوام ما متاسفانه بعضی از اقایون خیلی مشتاق دست دادن هستند
    ببخشید اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم که بگید
    والا پیشنهاد دیگه ای بنظرم نمیرسه!
    منتهی من یک مدت با یکی دوتا از خانومای فامیل مشکل داشتم...بعد اینا عید و مناسبتی میشد می اومدن جلو برای روبوسی من با فاصله وایمیستادم و فقط دست میدادم تا نشون میدادن قصد روبوسی دارن من میگفتم ببخشید فکر کنم دارم سرمامیخورم بعد یکی دوبار که اینجوری گفتم دیگه از سری بعدی خودشون متوجه شدن و دیگه جلو نیومدن برای روبوسی

بدشون بیاد؟ خب بیاد! اینقدر برای این و اون دلسوزی کردم که پشیمونم! از من به شما نصیحت در درجه اول خوشایند خودتون رو در نظر بگیرید خواهید دید احترامتون هم بالاتر خواهد رفت

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نمیدونم این سوال تا حالا تو این تاپیک پرسیده شده یا نه

ولی من هنوز طریقه برخورد با این گونه از افراد رو نمیدونم:

افرادی که نه غریبن و نه خیلی آشنا. مثل:

دوستِ دوست آدم یا یک هم مدرسه ای قدیمی که قبلا هم خیلی صمیمی نبودیم یا فردی که قبلا یکی دو بار همکلام شدیم

اگر با همچین فردی در خیابون یا جای دیگه رو در رو شدیم باید سلام کرد. من معمولا ترجیح میدم سلام یا احوالپرسی نکنم
    سلام
    بنظرم توجه کنید که اون فرد چه انتظاری ازتون داره اگر نگاهش رو سریع ازتون برداشت خب منطقی اینه شما هم بیخیال بشید و نری سمتش برای سلام علیک
    اگر دیدید با یه نیمچه لبخندی نگاتون میکنه یه دست تکون دادن گذرا به معنی سلام هم کافیه

کلا بنظرم منتظر واکنش طرف مقابل باشید اون تعیین کنندست
    ولی من بطور کلی با دوست دوستم کاری ندارم

4. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من دنبال یه لیست هستم تا در مواقع و شرایط مختلف از چه اصطلاحاتی میشه استفاده کرد.
    مثلا موقع دیدار با یه بیمار
    رئیس یه اداره
    در مجالس مهمانی
    در مراسم عروسی به عروس و داماد
    در مراسم عزا به صاحب عزا
    بدرقه میهمان
    و...............

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوستان من دنبال یه لیست هستم تا در مواقع و شرایط مختلف از چه اصطلاحاتی میشه استفاده کرد.
    رئیس یه اداره
    در مجالس مهمانی
    در مراسم عزا به صاحب عزا
    بدرقه میهمان
    و...............
    سلام,

دیدار با بیمار:

« خدا بد نده, ایشالله زودتر خوب بشید. »

رییس اداره:

در همه ی دیالوگ ها از ضمیر شما استفاده بشه و تمام الفظ رسمی بکار برده بشه مثلا ( وقتی وارد اتاقش میشید و کاری دارید. )

« سلام جناب. خوبید؟ خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم, خدمت رسیدم که ... »

عروس و داماد

« مبارک باشه, امیدوارم خوشبخت بشید. »
    .
    « تبریک میگم. انشالله به پای هم پیر شید. »

مجالس مهمانی

خیلی کلیه ولی موقع ورود این دیالوگ جالبه:

« سلام. احوال شما. ببخشید دیگه اسباب زحمت شدیم. »

در طول مهمانی هم رسمی یا دوستانه حرف زدن بستگی به نسبت میزبان با شما داره.

مجلس عزا

« غم آخرتون باشه. مارو هم در غم خودتون شریک بدونید. »

.

« تسلیت میگم. خدا بهتون صبر بده. »

بدرقه ی میهمان

« خوش اومدید. زحمت کشیدید. »

.

« خوشحال شدیم. به سلامت. »

7. 8 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئیس یه اداره
    در مجالس مهمانی
    در مراسم عزا به صاحب عزا
    بدرقه میهمان
    و...............
    در تکمیل حرف دوستمون بد نیست بگم که اصطلاحات خیلی زیادی هست که در هر شرایط می تونید استفاده کنید. بهتره هیچ وقت خودتون رو محدود به یک لیست نکنید چون آدم ربات نیست که از پیش یک سری برنامه داشته باشه همون ها رو اجرا کنه و تو هر شرایطی ممکنه یک حرف اصطلاحی به ذهن آدم برسه که همون رو استفاده کنه و چه بسا در مواقعی که جمع صمیمی هست شما یک اصطلاح جدید و به فولی من در آوردی استفاده کنید و خیلی هم همه خوششون بیاد.

موفق باشید.

9. 4 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرز شوخی کجاست؟

یعنی وقتی دوستی و یا فامیلی در جمع شوخی با من میکنه که بهم برمیخوره و به نظرم توهین آمیز هست باید چه عکس العملی نشان بدهم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرز شوخی کجاست؟

یعنی وقتی دوستی و یا فامیلی در جمع شوخی با من میکنه که بهم برمیخوره و به نظرم توهین آمیز هست باید چه عکس العملی نشان بدهم؟
    بستگی داره ازتون بزرگتره یا کوچیکتر
    اگر کوچیکتره چند دقیقه بعد بکشونیدش کنار بهش بگید فلانی من اصلا از این شوخی های بیمزه خوشم نمیاد نبینم تکرار بشه، گفته باشم!
    اگر بزرگتره بعد از شوخی که انجام داد اخم کنید کاملا سکوت کنید اینجوری متوجه میشه که ناراحت شدید و احیانا اگر فهمش در حدی بود که جویا شد بگید من زیاد اهل شوخی نیستم دوست هم ندارم کسی باهام شوخی کنه!
    اما اگر شوخی ادامه دار بود و اصطلاحا گیر دادن بهتون بنظرم دوتا راهکار دارید یا یک بهانه تابلو بگیرید محل رو ترک کنید با یک لبخند تلخ
    یا اینکه سریع موضوع رو عوض کنید مثلا همون شخص رو مورد خطاب قرار بدید پشت هم ازش سوال بپرسید

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام . یه سوال سخت خیلی برام پیش اومده که مشغول به کاری بودم و یادم رفته تلفن همراه و پیغام هامو چک کنم . در این گونه موارد طرف مقابل ( جنس مخالف ) بسیار شاکی میشه که چرا دیر جواب میدی و ... در صورتی که میدونه دقیقا دارم چکار می کنم باز هم میپرسه و قهر می کنه . می خواستم ببینم در اینگونه موارد شما چطور جواب طرف مقابلتونو میدین طوری که نه ناز کنه نه قهر و ....

و سوال دوم : چطور میشه بهشون فهموند که برخی اذیتهاشون ( مثلا همین مثال بالا ) اصلا هم جالب نیست و بیشتر رو اعصابه تا اینکه جالب و سرگرم کننده باشه ؟
    Last edited by Public Enemy; 09-02-2015 at 20:58.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام . یه سوال سخت خیلی برام پیش اومده که مشغول به کاری بودم و یادم رفته تلفن همراه و پیغام هامو چک کنم . در این گونه موارد طرف مقابل ( جنس مخالف ) بسیار شاکی میشه که چرا دیر جواب میدی و ... در صورتی که میدونه دقیقا دارم چکار می کنم باز هم میپرسه و قهر می کنه . می خواستم ببینم در اینگونه موارد شما چطور جواب طرف مقابلتونو میدین طوری که نه ناز کنه نه قهر و ....

و سوال دوم : چطور میشه بهشون فهموند که برخی اذیتهاشون ( مثلا همین مثال بالا ) اصلا هم جالب نیست و بیشتر رو اعصابه تا اینکه جالب و سرگرم کننده باشه ؟
    احساس میکنه که بهش بی توجهی میکنید میخواهد دیگه این کار رو نکنید(البته به نظر من) بعدم میخواهد نازش رو بکشید که جبران بشه نمیدونم چطور جواب بدید تجربه نداشتم(دوست دخترم کجا بود با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو) ولی فکر نمیکنم کار خاصی بشه کرد دیگه مگر این که از روش های تربیت بچه ها هست تو اینترنت و ... زیاد هست از اونا ببینید چطوری میشه این کار رو کرد( تجربه ثابت کرده که جواب میده همیشه چه بزرگ چه کوچیک)
    هچی دیگه مثل خودش عمل کنید اذیتش نکنید همون کاری که بالا انجام میده رو روش انجام بدید ناراحت شید یه کاری کنید دلش بسوزه و خودش از کرده خود پشیمان شود البته فکر کنم ازتون یه خورده دور بشه بنا براین شما خیل طولش ندید زود جمعش کنید و روابط رو عادی کنید

پ ن :‌یه جوری کسی نظری در مورد جواب هام نمیده احساس میکنم چرند نوشتم دلم نمیخواهد جواب بدم

15. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

احساس میکنه که بهش بی توجهی میکنید میخواهد دیگه این کار رو نکنید(البته به نظر من) بعدم میخواهد نازش رو بکشید که جبران بشه نمیدونم چطور جواب بدید تجربه نداشتم(دوست دخترم کجا بود با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو) ولی فکر نمیکنم کار خاصی بشه کرد دیگه مگر این که از روش های تربیت بچه ها هست تو اینترنت و ... زیاد هست از اونا ببینید چطوری میشه این کار رو کرد( تجربه ثابت کرده که جواب میده همیشه چه بزرگ چه کوچیک)
    هچی دیگه مثل خودش عمل کنید اذیتش نکنید همون کاری که بالا انجام میده رو روش انجام بدید ناراحت شید یه کاری کنید دلش بسوزه و خودش از کرده خود پشیمان شود البته فکر کنم ازتون یه خورده دور بشه بنا براین شما خیل طولش ندید زود جمعش کنید و روابط رو عادی کنید

پ ن :‌یه جوری کسی نظری در مورد جواب هام نمیده احساس میکنم چرند نوشتم دلم نمیخواهد جواب بدم
    ممنون از پاسختون .

مشکل ما اینه :

بار اول :
    اون : چرا جواب نمیدی ؟ سرت شلوغه نکنه ؟
    من : شرمنده حواسم نبود داشتم مطلب می خوندم جالب بود
    اون : انگار برات جذاب از صحبت با منه . بای
    یک روز قهر ...

بار دوم :
    اون : چرا دیر جواب میدی ؟ سرت شلوغه باز ؟
    من : نه بابا داشتم بازم مطلب می خوندم
    اون : انگار مزاحمم به مطلبت برس بای ( با یه اسمایل )
    دو روز قهر ...

.
    .
    .

بار N ام :
    اون : سرت شلوغه ؟
    من : نه دارم مطلب می خونم !
    اون : چرا همیشه مطلب می خونی ؟ خوب یه کار دیگه کن
    من : چکار کنم ؟ می خوای باز قهر کنیم وقتمون بگذره ؟
    اون : فکر خوبیه ، بای
    یک ماه قهر ...

.
    .
    .
    بار M ام :
    اون :
    من : جانم
    اون : حواست نیست . چکار می کنی ؟
    من : طبق معمول مطلب می خونم
    اون : کی تموم میشه ؟
    من : پی دی اف هست یه چند روزی وقت میبره
    اون : چند روز ؟
    من : شاید یک هفته
    اون : پس فعلا بای

-------------------

تا دلتون بخواد قهر کردیم یک بار دیگه نرفتم آشتی خودش کسی رو واسطه کرد اومد آشتی ولی باز جریان ما همینه

دوست دخترم کجا بود با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو)
    داداش من دختر نیستم اگر دخترم بودم دوست پسر پیدا نمی کردم

17. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •