نرم افزار DU Meter رو نصب کن شاید چیزی آپدیت میشه. یا اگه غیر از ویندوز ۸ داری Netlimiter دیگه دقیق نشون میده چه برنامه ای در هر لحظه داره استفاده میکنه.
نرم افزار DU Meter رو نصب کن شاید چیزی آپدیت میشه. یا اگه غیر از ویندوز ۸ داری Netlimiter دیگه دقیق نشون میده چه برنامه ای در هر لحظه داره استفاده میکنه.
اولین قبض تلفن من امروز اومد که هزینه ADSL دو ماه رو زده 26700 ، درصورتی که تو سایت مخابرات تعرفه 256 رو 12500 زده، این 1700 اضافی برای چی هست ؟!
احتمالا به خاطر 31 روزه بودن برج هاست واگر 3 % مالیات هم حساب کنیم همونی میشه که گفتید با حساب هر ماه 12560
---------------
ویرایش : الآن که قبض دوره قبل رو نگاه کردم دیدم 25120 زده واسه adsl
و اسفند هم 29 روزه بود
پس اون فرض نمیتونه صحیح باشه
بهتره تماس بگیرید و سوال کنید اگه کنجکاو شدید
Last edited by cool11; 16-06-2012 at 20:35.
باز هم ممنونم.
از kaspersky network monitor استفاده کردم.
شرایط در 3 روزی که استفاده میکنم اینکه از ساعت حدود 1 صبح تا حدود 10 صبح 65KB/S سرعت دانلود هست بقیه زمان بین 18 تا 40 متغییره.
شما در اون ساعاتی که سرعتت کمه از لینک های جایگزین از سایت های دیکه استفاده کن و یا چند تا دانلود همزمان انجام بده ببین سرعت بیشتر میشه یا نه
شما چیکار کردی 512 بهت دادن دوستان لطفا بگین از چه راه هایی میشه 512 یا 1 مگ گرفت
خیلی ضروریه
ممنون دوست عزیز
بله با این کار سرعت بهتر شد.برای دانلود تک فایل از تمام سرعت استفاده نمیکنه(ساعاتی که عرض کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ رو نمیدونم ، برای 512 یه درخواست دست نویس برای ارتقا به مرکز مخابرات دادم و فرداش زنگ زدن مدرک شناسایی ببرم.همون روز هم وصل شد.
مدرک خاصی نیاز نداشت ؟ میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟ چی نوشتید و ...؟![]()
مدرک خاص فقط کارت ملی برای امضاء قرار داد.نوشتم اینجانب ... مالک خط.....تقاضای ارتقاء سرعت از... به ... را دارم.الی آخر.
با همون قیمت قبلی؟ یعنی به همین راحتی 256 رو میتونم به 512 ارتقاء بدم؟1 مگ رو نمیدونم ، برای 512 یه درخواست دست نویس برای ارتقا به مرکز مخابرات دادم و فرداش زنگ زدن مدرک شناسایی ببرم.همون روز هم وصل شد.
الان که سرعتم واقعا افتضاحه!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)