سلام
آنلاین فقط با داشتن DVD اورجینال یا همون سریال نامبر معتبر
چون باید یک آیدی توی سایت کونامی بسازی و سریال نامبر معتبر داشته باشی تا بازیت ریجستر بشه
دوستان گفتند که 20 هزار تا 30 هزار قیمت داشته . . .
موفق باشی
سلام
آنلاین فقط با داشتن DVD اورجینال یا همون سریال نامبر معتبر
چون باید یک آیدی توی سایت کونامی بسازی و سریال نامبر معتبر داشته باشی تا بازیت ریجستر بشه
دوستان گفتند که 20 هزار تا 30 هزار قیمت داشته . . .
موفق باشی
روی بازیکن ضربدر رو بزن یه کادری باز میشه که نوشته Negotiations اون رو بزن بعدش Start Transfer Negotiations روبزن تاوارد مرحله خرید بشی
بعدش از گزینه خرید بیا بیرون و برو next mauch رو بزن تایه روز بری جلو اونجا اگه تیم بازیکن قبول کنه به فروش میتونی بری به روی بازیکن مربع رو بزنی ورقمش رو بیاره تا بتونی بالا ببری
Last edited by vahab68; 14-02-2012 at 15:53.
1. ابتدا مخالف حرکت و سپس موفق حرکت : جلو انداختن توپ
۲٫ R1 R2 L1 با هم در یک زمان : تمارز
۳٫ ابتدا مخالف و سپس موافق به همراه بالا یا پایین : دریبل
۴٫ هم زمان R1 با بالا : دریبل پشت پا
۵٫ موافق با یکی از جهات بالا یا پایین سپس موافق با بالا یا پایین : یه پا دو پا (توجه داشته باشید که برای زدن رمز ۵ جهت بالا یا پایین درقسمت اول با قسمت دوم رمز یکی نباشد یعنی اول با پایین و بعد با بالا یا برعکس)
۶٫ مخالف حرکت و سپس موافق با پایین یا بالا : لایی
۷٫ یک دور پرخش سریع جهت ها : دریبل زیدانی
چندتا از ترفندهای بازی
تشکرفراموش نشه
اینم از جدیدترین پچ بازی برای شما دوستان که پچ 2.8 میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواین بازیکنای سرشناس وخوب بگیرین زمانی که میخواین لیگ بسازین زمانی که صفحه قدرت بازی کردن و تایم بازی کردن میاد یه گزینه داره به نام club managet فعالش کنین صفحه بعدش که میرین دوگزینه هست یکیش پول زیاده یکیش برای نقل وانتقالات هستش به نظرم هردوتاش رو فعال کنین تابازیکنای بهتری بتونین جذب کنین درضمن توصفحه قبلش یه گزینه داره که خیلی مهمه که باید نرمال بزارینش low یاhigh نزارین بهتره.من الان بااین چیزایی که گفتم تونستم مسی و رونالدو بنزما و چندبازیکن قدر دیگه رو اول فصل که لیگ ساختم بیارم تیمم تازه تولیست نقل و انتقالات که گزینه اولی هستش میتونم بازیکنایی مثل کاسیاس مایکون وروبن و ریبری و..اما من نمیارمشون.درضمن اگه گزینه club managet فعال کنین بایدوقتی واردمنوی مسترلیگ شدین توقسمت مربیا اخرین گزینه مربیان روانتخاب کنین درضمن اگه گزینش فعال باشه اول هرفصل مربیا رومیتونین عوض کنین درضمن باید سهمیه بازیکناتون ومربیارو ده میلیون بزارین
Last edited by vahab68; 14-02-2012 at 16:55.
داداش جوابتو دادم ولی نمیدونم چرا پاک شده یا مدیرا پاکش کردن
دوستانی که مایل هستند Pro Evolution Soccer 2012 را به صورت آنلاین بازی کنند ، می توانند از سایت زیر سریال ارجینال بازی را تهیه نمایند .
امیدوارم بااین کارا دل شما رو شاد بکنم
ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیشه شما به جای اون جای خالی بنویسید game-ir دات کام
Last edited by vahab68; 14-02-2012 at 16:51.
گزارشکر ترکی برای PES 2012
اونایی که ترکی بلدند توصیه می کنم حتما دانلود کنید خیلی جالبه
UPLOADED | FILESERVE
بچه ها چند ماهی گذشته از بازی نظرتون رو راجع به بازی بدین مردان غیور پس باز
واسه مشغولیت بد نیست
چندروش خوب برای بازی
بهترین دفاع رو شما میتوانید از توی زمین حریف شروع کنین (برای مثال مقابل بارسا) توپ گیری از پیکه و پویول و یا سرخیو بوسکت خیلی آسونتره از گرفتن توپ از مسی و ویا و ...
اما وقتی توپ توی زمین حریف دست دفاع حریف هست باید سرعت رو با پرس(ضربدر و مربع) بگیرین
اما وقتی توپ میرسه دست بازیکنان خط میانی و مهاجمین اینگونه دفاع یعنی خود کشی و خوردن گل
توی زمین خودتون سعی کنین اصلا سرعت رو نگیرین (اگر بگیرین خیلی راحت دریبل میخورین)
باید حتما از دکمه ی R2 استفاده کرد
من بهتون پیشنهاد میکنم که R2 رو با مربع بگیرین تا یک بازیکن بره جلوی بازیکن حریف و به جای گرفتن دکمه ی ضربدر خودتون بازیکنتون رو در بهترین موقعیت برای گرفتن توپ قرار بدین(مثلا من میذارم جایی که انتضار دارم مهاجم حریف پاس میده)
اگر پا به پای بازیکنی در حرکت هستین حتما از دکمه ی L2 استفاده کنین. این دکمه واسه اینه که از قدرت بدنی استفاده میکنه پس اگر مقابل دروگبا از این دکمه استفاده کنین مثلما نتیجه اش بر عکس میشه
با گرفتن دکمه ی R2 و دایره باعث میشه بتوانین تکلهای سالم و مفید رو بزنین (البته باید قلقش دستتون بیاد وگرنه با زدن تکل جا میمونینو ...)
اینها نکاتی بود درباره ی دفاع کردن که من به صورت تجربی به دست آوردم و گفتم برای دوستانی که هنوز مشکل دفاعی دارن شاید مفید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)