به قول دکتر احمدی نـــژاد: آب رو بریزین جایی که میسوزه!
من نمیگما، دکتر میگه![]()
به قول دکتر احمدی نـــژاد: آب رو بریزین جایی که میسوزه!
من نمیگما، دکتر میگه![]()
بابا تقوی حل شده تو جریانات اون تیم! چند ماه پیش در حالی که چشمهاش برق میزد (انگار یکی مثل مونیکا بلوچی رو دیده باشه) میگفت این بارسلونا زیباست! موضوع هم نمیدونم چی بود در مورد بازی نبود در مورد یه کاری بود که کرده بودن و این بنده خدا کلی فکر کرده بود و یه تفسیری پیدا کرده بود.
آره طرفداراش از بازیهاش لذت میبرن ولی برای من یکی که بازیشون کسل کنندست. نه یه کورسی، نه یه شوتی، فقط پاس پاس پاس! بحث فنیش البته به کنار. ولی برگردیم سر موضوع تقوی، حل شده اون تو و کوچکترین حرکت اون تیم رو میخواد یه تفسیر هوشمندانه ازش دربیاره.
کلاً نظرم اینه که در دورۀ ضعف تیم های ایتالیایی فوتبال اروپا جذابیت قبل رو نداشت ولی کم کم با بازگشت یوونتوس و بازی های ناپولی من باز به تنوع در لیگ قهرمانان امیدوار شدم.
فقط امیدوارم تو بازی امشب محروم نداشته باشیم برای فینال.
مخصوصا په په و راموس اگه کارت بگیرن کارمون درومده.
و بسیار هم خوشحالیم که فینال امسال یه بازی کلیشه ای دیگه نیست و دو تا تیم جدید روبروی هم قرار میگیرن.![]()
تقوی و بقیه که متاسفانه یه جوی گرفتتشون رو بیخیالش.
مهم تیم خودمون یعنی رئاله که امشب فرصت این رو داره که یه گام دیگه به سوی کسب دهمین جام برداره.جامی که بعد از گل قشنگ زیدان به لورکوزن دیگه نتونستیم ببینیمش.
امشب هم انشاالله بایرن رو حذف میکنیم و برای فینال به ملاقات چلسی میریم.رئال امسال نشون داده که داخل خونه چه تیم مخوفی هست و جهنمی که هواداران هم برای تیمهای حریف میسازند توی این امر تاثیر گذار بوده.
یادمه چند سال پیش یه جایی خوندم که هوادارای رئال به خاطر نوع فرهنگشون ترجیح میدن که فقط بشینند و بازی رو خیلی آروم دنبال کنند و ساندویچ مخصوصشون(اسمش رو یادم رفته) بخورند اما امسال دیدیم که تماشاگرای رئالی هم وقتی آب باشه شناگرهای ماهری هستند و میتونند جوی سنگین رو برای بقیه تیمها درست کنند.
توی بازی امشب هم همونطور که قبلا گفتم فقط نیاز به آرامش داریم و بس.اول نباید گل بخوریم و بعد هم باید بهترین استفاده رو از موقعیتهای ایجاد شده ببریم.اهمیت مدافعان به خصوص مدافعهای کناری مثل کونترائو و آربلوآ که امیدوارم مثل بازی با بارسا یا حتی بهتر هم باشند توی این بازی بیشتر به چشم میاد.چون بایرن بازیکنایی مثل ریبری و روبن داره که همه به تواناییهاشون واقفیم و در واقع باید بتونیم این دو تا بازیکن رو بیشتر از بقیه از کار بندازیم تا فرصت ضربه زدن به دست بیاد.
بازیکنی مثل آلونسو هم به عنوان محور تیم خیلی مهمه.چون هم میتونه به عنوان جبهه اول تخریب بازیسازی خط هافبک بایرن باشه و هم عامل اصلی بازیسازی تیم خودمون.البته کارت زردی که داره احتمالا باعث میشه که مورینیو درگیر شدن رو بیشتر به عهده سایرین بزاره.
من شخصه بازی های رئال و منچستر رو میبینم بیشتر لذت میبرم تا بارسا... سرگیجه گرفتیم هی از چپ دادن راست.. راست دادن چپ... بابا کریس و رونی حوصله این کارا رو ندارن یه شوت میکشن میرن توو دروازه... فکر کنم این تلو هم قضییش همون قضیه بابایی هست که مظلومی آوردتش توو استقلال... حتما باباش کاره ای هست... آخه هر چی توو بازیش نگاه میکنم چیز خاصی نمیبینم... خدایی خلعتبری خودمون بهتره... این تقوی هم ترشی نخوره یه چیزی میشه.. آخه توو یه همچین بازی میان جوون تست کنن... مگه بازی تدارکاتیه... آخه بیچاره تلو بیشتر داغون شد که... با این ضربه روحی که خورد فوتبال رو نزاره کنار کلی کار کرده...
Marca
پیشخوانِ برجسته:
تو از دست نده
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید - بایرن مونیخ 20:45 به وقت اسپانیا (23:15 به وقت ایران)
پس از حذفِ باورنکردنی بارسا،امروز برنابئو و لیدرش CR7 دست در دست یکدیگر برای رسیدن به فینال متحد خواهند شد
مورینیو:"لیاقت حضور در مونیخ را داریم"
کریستیانو توپ طلا را در دستانش دارد
بارسلونا 2-2 چلسی
انتقام شدید و بی رحمانه از بازی 2 سال پیش
AS
پیشخوانِ برجسته:
مسی فینالِ رویایی را خراب کرد
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید - بایرن مونیخ 20:45 به وقت اسپانیا (23:15 به وقت ایران)
یک برنابئوی پر جوش و خروش و در معرض انفجار،مادرید را در جاده ی دهمین جام هل خواهد داد
مونیخ در انتظار چلسی بدون تری،ایوانوویچ،رامیرس و میرلس خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبری رئال مادرید : رال مادرید چهارشنبه در برنابئو تلاش خواهد کرد تا با غلبه بر بایرن به سمت دهمین چمپیونزلیگ خود برود . مادریدیسموها می دانند که می توان به تیم مورینیو برای رسیدن به فینال 30 اردیبهشت امیدوار بود . ده دلیل برای رسیدن به دهمین جام بدین شرح هستند :
1- رئال مادرید بازیکنانی بهتر از بایرن مونیخ دارد . رئال از نظر فردی صاحب بهترین نفرات در دنیاست چرا که ترکیب گسترده است .
2- مادریدیسموها می خواهند رد آلمان قهرمان اروپا شوند . چمپیونزلیگ تورنمنت محبوب هواداران رئال است ، جامی است که هیچ تیمی بیش از رئال به آن نرسیده ، پس باید آن را به صاحبش برگرداند . تیم عطش قهرمانی بالایی دارد و حالا که لالیگا تقریبا مسجل شده ، چمپیونزلیگ می تواند انگیزه مضاعفی باشد .
3- رئال دیگر نمی خواهد که گفته شود بایرن گربه سیاهش است . رئال مادرید از طلسم های دروغین خسته شده و می خواهد افسانه های بیهوده را بشکند . 90 دقیقه در برنابئو خیلی طولانی است و بایرن کار مشکلی دارد .
4- برنابئو سخت تر از همیشه فشار می آورد . هواداران رئال مادرید حمایت شدیدی در بازیهای خاص از تیمشان می کنند . مثل 2002 که بایرن یک شب کابوس وار را تجربه کرد . برنابئو چهارشنبه خیلی گرم خواهد بود و سکوها یار شماره دوازدهم تیم هستند .
5- یک گل برای رئال مادرید 109 گله چیزی نیست . رئال مادرید عادت دارد که در هر بازی چندین گل بزند و این آمار در خانه بهتر هم می شود . رئال با یک یا دو گل برابر ژرمن ها راحت به فینال می رسد .
6- این فرصت خوبی برای ساکت کردن مادریدیسموهاست . پس از پیروزی در نیوکمپ ، حذف بایرن می تواند به معنی سکوت ضد رئالبی هاست .
7- کاسیاس دو جام به عنوان کاپیتان برده و می خواهد این جام بزرگ را به کارنامه کاپیتانی خود اضافه کند . بزرگترین دروازه بان تاریخ همه تلاشش را می کند که تیم به خواسته اش برسد .
8- رئال مادرید و مورینیو سابقه برگرداندن 2-1 در دور رفت دارند . برگرداندن چنین نتیجه ای برای باشگاه و مربی عجیب نیست .
9- رئال صاحب بهترین مربی و بهترین بازیکن حال حاضر جهان است و هر دو می خواهند یک بار دیگر شایستگی هایشان را به رخ بکشند .
10- ما رئال مادرید هستیم ، بهترین باشگاه جهان و این بازگشت مال بهترین باشگاه تاریخ است .
امشب باید هافبک ها بیشتر از همه به بازیشون توجه کنن ...مخصوصا کناری ها..
به نظرم بهتره که از همون اول کاکا رو وارد میدان کنه خوزه چون بهش نیاز هستش....
در سمت دفاع اگه از نفوذ های فیلیپ لام جلوگیری کنیم تقریبا 80 درصد بازی دستمون خواهد بود...
رونالدو هم باید دقت بکنه تا توپی هدر نره چون دیگه فرصت برنمی گرده...
بازیکنا باید دقت کنن کارت نگیرن تا برا فینال محروم نشن این موضوع خیلی مهمه..
به امید قهرمانی...
امیدوارم که امروز بتونیم صعود کنیم ! یه کمی نگرانی تو دلم هستکه امروز گل میخوریم .
همه چیز برای دهمین قهرمانی و یک فصل رویایی آمادست ! تمام رکوردها رو شکوندیم . زیبا بازی کردیم و یه فصل عالی رو داشتیم
امیدوارم بچه ها امشب سنگ تموم بذارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)