دوست عزیز من قصد خرید 6190 رو دارم
این مدل های 2012 رو چجوری میشه پیدا کرد و از کجا بفهمیم 2012 هست ؟
دوستانی که این لپتاپ رو دارن راضی هستن ؟
با این همه مشکلی که من اینجا می خونم دارم شک میکنما
دوست عزیز من قصد خرید 6190 رو دارم
این مدل های 2012 رو چجوری میشه پیدا کرد و از کجا بفهمیم 2012 هست ؟
دوستانی که این لپتاپ رو دارن راضی هستن ؟
با این همه مشکلی که من اینجا می خونم دارم شک میکنما
دوستان من هنگامی که میخوام rating computer رو run کنم همش ارور میده نمیدونم مشکل از کجاست
سلام دوستان
هارد لپتاپم مشکل داشت ، فرستادم برای گارانتی
از بهشهر به تهران
هارد یک ترا 5400 بود ، گفتم یا 750 گیگ 7200 یا همون یک ترا 5400 بذارن ، دیروز که لپتاپ اومد بعد 20 روز ، دیدم هارد 750 گیگ گذاشتن 5400
به نظر شما همین هارد جدید خوبه یا برم با شرکت صحبت کنم که چرا این هارد گذاشتن و تعویض کنن؟
هارد جدید بافر 8 داره
هر دو هم توشیبا هستن
سلام
هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش همین مشکل رو داشت دادم گارانتی برام تعویض کردن و دقیقا هارد خود لپ تاپ رو گذاشتن(toshiba mk1059gsm)
زمانی که میخواستن هارد رو عوض کنن هارد 1ترابایتی موجود نداشتن بهم گفتن یا 750 برات میزاریم و 50000 تومن مابه التفاوت میدیم یا 750 میزاریم زمانی که 1ترابایتی اوردیم بیا برات تعویض کنیم که خوشبختانه همون موقع هارد گیرشون اومد و برام همون 1ترابایتی رو گذاشتن.
به نظر من اگه بهشون گفتی 750 گیگ 7200 بزارن و اونا کوتاهی کردن حتما باید بهشون بگی که 7200 برات بزارن یا عینا همون هارد خودتو بزارن چون دستگاهت گارانتیه و اونا موظف هستن همون رو برات بزارن
موفق باشید.
Last edited by arashkhan56; 24-05-2012 at 17:49.
سلام دوست عزیز
هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش همین مشکل رو داشت دادم گارانتی برام تعویض کردم و دقیقا هارد خود لپ تاپو گذاشتن(toshiba mk1059gsm)
زمانی که میخواستن هارد رو عوض کنن هارد 1ترابایتی موجود نداشتن بهم گفتن یا 750 برات میزاریم و 50000 تومن مابه التفاوت میدیم یا 750 میزاریم زمانی که 1ترابایتی اوردیم بیا برات تعویض کنیم که خوشبختانه همون موقع هارد گیرشون اومد و برام همون 1ترابایتی رو گذاشتن.
به نظر من اگه بهشون گفتی 750 گیگ 7200 بزارن و اونا کوتاهی کردن حتما باید بهشون بگی که 7200 برات بزارن یا عینا همون هارد خودتو بزارن چون دستگاهت گارانتیه و اونا موظف هستن همون رو برات بزارن
موفق باشید.
سلام دوستان
آقا من که دیگه بالا آوردم با این لپ تاپ!!
چند ماه پیش بود که هاردشو دادم گارانتی عوض کرد حالا هم از صبح توی هنگه لپ تاپم . نمیدونم چشه!(مثلا الان بزور صفحه فروم رو باز کردم و توی تایپ کردنم هر از چند گاهی عقب میمونه نشانه ی تایپ از کلماتی که من نوشتم!)
اتوکد رو هم اصلا باز نمیکنه،شنبه هم تحویل کارمه
ممکنه بگید از هارده یا نه؟آخه قبلا که هاردش خراب شده بود اینجوری نبود و کلا نمیشد وارد ویندوز بشی نه اینکه ویندوز لود بشه اما کند باشه،مثلا دفعه پیش ارور صفحه آبی داد!!
الان بنظرتون چش شده؟! من که دیگه خسته شدم ازین لپ تاپ آشغال.کاش یه کانفیگ پایینتر اپل یا وایو میخریدم
مثل ... پشیمونم
لپ تاپو واسه بازی که نمیخوام میخخوام شب تحویل واسم کار کنه و جون بکنه توی کد دوتا خط بکشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
موقع رتینگ بایدحتما لپتاپ به شارژ باشه.با باتری نمیشه
موقع رتینگ بایدحتما لپتاپ به شارژ باشه.با باتری نمیشه
شما چطوری هاردتون مشکل به هم زد از کجا فهمیدید یکم توضیح بدید
میدونم با برق هم نمیشه ارور میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)