ذوستان من SR490JBB دارم كه نورتون 2009 روش نصب بود.ديروز expire شد.شما چه آنتي ويروس يا internet security رو پيشنهاد ميكنين كه خوب باشه و كركش راحت باشه؟من ويندوزم vista 64bit هستش.اگه ميشه لينك دانلود رو هم بزارين.
ذوستان من SR490JBB دارم كه نورتون 2009 روش نصب بود.ديروز expire شد.شما چه آنتي ويروس يا internet security رو پيشنهاد ميكنين كه خوب باشه و كركش راحت باشه؟من ويندوزم vista 64bit هستش.اگه ميشه لينك دانلود رو هم بزارين.
داداشی ممنون از راهنمائیت اما اینو خوندم اما جواب سوال من داخلش نبود، واسه همینم پرسیدم
اگر ال سی دی شکسته و ترک خورده درست شدنی نیست و باید عوض بشه
متاسفانه فکر نکنم به این راحتی بتونید براش جایگزین پیدا کنید مگر از روی مدلهای اوراقی و دست دوم خراب که ال سی دی سالم دارن
هزینه اش هم کاملا دست فروشنده هست ، چون هر کسی ال سی دی های نت بوک ها رو نداره
اینجا در مورد مشکلات این چنینی بحث نمیشه ، چون کارکرد آنتی ویروس ها روی لپ تاپ و دسکتاپ تفاوتی نداره
اگر راهنمایی دقیق میخواهید در مورد آنتی ویروس ها بهتره در انجمن نرم افزار مطرح کنید
لینک دانلود هم فراوان در انجمن های نرم افزار ( دانلود ) موجود هست
موفق باشید
کسی جواب نمی ده؟
سلام
من یه لب تاب دست دوم گرفتم .
سی دی رام نداره . یعنی جاشو داره اما روش نیستش .
چطوری میشه یه سی دی رام دیگه روش نصب کنم ؟
من فقط میخوام ویندوزش رو عوض کنم.
آیا یه راهی نیست که این کار رو کنم ؟
مثلا با فلش مموری یا هر طور دیگه ...؟
سلام. من یک لپ تاپ hp pavilion dv5 1299ee دارم. سیستم عاملش win7 x64است. امروز خواستم بایوس اونو upgrade کنم. اما وسطش سیستمم قفل کرد. منم از برق کشیدمش و باتریشو در آوردم تا خاموش بشه. حالا که دکمه power میزنم تا روشن بشه ، فقط چراغهای روی کیبورد روشن میشه. نه صدای بیبی میاد نه lcd اروری نشون میده. صفحه مشکیه. چی کار کنکم؟ کمکم کنید، فوری!
1- خاموش کنید
2- باتری را در بیاورید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید
3- باتری را جا بزنید و دوباره روشن کنید
اگر درست شد که هیچ ، ولی در صورت درست نشدن باید بدهید نمایندگی و ... براتون درستش کنه![]()
شما می تونید یک درایو بخرید و روش بندازید و یا از درایوهای اکسترنال استفاده کنید که با پورت USB وصل می شوند
و یا می توانید یک فلش مموری بوتیبل ویندوز XP یا ویستا یا سون تهیه کنید و نصب کنید که آموزشش در همین بخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ... سرچ نمایید
سلامسلام. من یک لپ تاپ hp pavilion dv5 1299ee دارم. سیستم عاملش win7 x64است. امروز خواستم بایوس اونو upgrade کنم. اما وسطش سیستمم قفل کرد. منم از برق کشیدمش و باتریشو در آوردم تا خاموش بشه. حالا که دکمه power میزنم تا روشن بشه ، فقط چراغهای روی کیبورد روشن میشه. نه صدای بیبی میاد نه lcd اروری نشون میده. صفحه مشکیه. چی کار کنکم؟ کمکم کنید، فوری!
تنها راه اینه که ببری به مرکز خدمات تا سفتافزار جدید نصب کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)