تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 335 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاش اکتیویژین از خواب پنج ساله بیدار بشه با همت مضاعف یه بازی توپ با موضوع ایران طراحی کنه .
    چه خوشتون میاد دم به دم به ایران حمله کنن.

2. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چه عجب تو یه مورد هوای ایرانی ها رو داشته بازی
    این تیکه رو دقت کردید:

دوست نداشتم وارد این بحث بشم ولی خوب بازی غرق در حرف و حدیث سیاسی هست که به ایران مربوط میشه کافیه کمی دقت کنید اونوقت می فهمید این بازی یه بازی ضد ایرانی نیست بلکه بر ضد ... دیگه خودتون می دونید! وقتی هم سلیمان و هم البشیر هر دو اسامی کاملا عربی رو یدک می کشن دیگه این گویای همه چیز هست فاروق البشیر یک ایرانی هست توی بازی ولی ایرانی بودنش رو باور کنیم یا اسمش رو؟ این نشون میده سلیمان و البشیر هر ملیتی رو که توی بازی دارن اصولا یک عرب الاصل هستند و این خیلی چیزا رو متفاوت می کنه چیزی که بهش دقت نمیشه!

متاسفم نمی خواستم چنین بحثی بکنم ولی... بهتره در مورد مسائل کمی عمیق باشیم و بدونیم که واقعا چی هستیم و کی هستیم و چرا به اینجا رسیدیم... کافیه یک مرور کنیم به مسائل ریز وقتی شما یک سریال رو نگاه می کنید که محصول وطن هست و می بینیند شخصیت های شرور اصیل ترین اسامی ایرانی رو دارن و همه شخصیت های مثبتش اسم های عربی و غیر ایرانی الاصل دارن متوجه میشید که جریانات بازی هم جوابی در این راستاست.

در مورد گیم متاسفانه من از گرافیکش محروم موندم چون هارد ایکس باکس ندارم و نتونستم HD Content رو از دیسک دوم نصب کنم برای نصب HD Content حتما باید هارد ایکس باکس باشه روی فلش ریخته نمیشه به هر حال گیم پلی هم بد نبود اما خوب به عنوان یک بازی اول شخص واقعا خوب هست. من البته با چیزی که توی ذهنم بود مواجه نشدم ولی تجربه خوبی هست بازی کردن این بازی علاقه ای به نقد کردن بازی ندارم چون ادعای زیادی توی بتلفیلد ندارم و ممکنه گفته هام مورد قبول و سنجیده نباشن.

اچیومنت های بازی بعضا خیلی جالب و چالش برانگیز هستن و باعث میشن آدم به بعضی چیزا که اولش دقت نمی کنه بعدا دقت کنه مثلا توی مرحله آپرایزینگ Uprising دو تا اچیومنت میشه گرفت که اینا باعث میشن به چیزهایی دقت کنیم مثلا یه جا هست که از یه قسمت برجسته میاییم پاین اون پاین یه سری سرباز جمع شدن شما یکی از روش هایی که می تونید اونها رو بکشید هل دادن ماشینی هست که در لبه اون قسمت پرتگاه مانند قرار داره همین قضیه رو شما اگه بدونید و با این روش بکشید 25 تا اچیومنت داره در حالیکه از کناره ها ممکنه حرکت کنید و اون قسمت رو پاک سازی کنید بدون اینکه متوجه اون ماشین بشید یا کمی جلو تر توی همین مرحله یه جا هست از داخل یه اتوبوس رد میشید بعد پیاده شدن از اتوبوس جلوتر دو تا سرباز زیر آوار می مونن اگه شما قبل اینکه زیر آوار بمونن یه نارنجک بندازید و بکشید اچیومنت می گیرید در کل بازی چالش برانگیز جذابی بود

موفق و گیمر باشید دوستان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    اخرش منم بازیو خریدم و امشب اجراش کردم
    بازی گرافیک خیره کننده ای داره
    و من با این سیستم قوی ام باز هم افت فریم داشتم
    من حداکثر تنظیمات بازیش میکنم و 42 فریم میگیرم
    ولی بعضا 30 فریم میده و حتی تا 18 فریم هم میاد
    البته بماند که برنامه های دیگری در سیستم باز بوده

در مورد کنترل
    یکی از دوستان گفته بود نشانه گیری سرعتش زیاده
    منم خودم نیز سنسیویتی موس را کمتر کردم
    ولی بازم یه جوریه
    در بازی فیر اخری نیز یه چنین مشکلی وجود داشت
    فعلا چند دقیقه بیشتر بازی نکردم
    بماند برای فردا ببینم چجوریاست ...

5. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو این بازی خیلی به جزئیات گرافیکی دقت شده مثلا تو bt3 از نردبون بالا رفتن خیلی طبیعی تر از cod هستش. توی cod هنوز به سبک بازی های قدیمی مثلا از زمان half life 1 از نردبون بالا میره ولی تو این بازی خیلی طبیعی و واقعی است. ولی زحمت نکشیدن که یکم بیشتر تحقیق کنن راجع به بازیشون. مثلا جلوی بانک شهری پرچم عراق و میبینی! یا فروشگاه هایی که اکثرا اسامی عراقی دارن یا حتی یونیفورم ها! کلا اگه یکم بیشتر تحقیق میکردن بازی جذاب تری میشد

7. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام یعنی سازنده های بازی سوژه هاشون رو تعطیل کنند که به ما برنخوره؟ اگر هم فرض کنیم که محتویات این بازی بر علیه ایرانیان هست و به عمد اینکارو کردند و قصد تحقیر ما رو داشتند خودتون میدونید مشکل از کجاست و چرا این بازی ها رو بر علیه ما می سازند. تقصیر رو گردن این بازی نندازید برید سراغ عمو محمود و رفقاء

9. 3 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تو این بازی خیلی به جزئیات گرافیکی دقت شده مثلا تو bt3 از نردبون بالا رفتن خیلی طبیعی تر از cod هستش. توی cod هنوز به سبک بازی های قدیمی مثلا از زمان half life 1 از نردبون بالا میره ولی تو این بازی خیلی طبیعی و واقعی است. ولی زحمت نکشیدن که یکم بیشتر تحقیق کنن راجع به بازیشون. مثلا جلوی بانک شهری پرچم عراق و میبینی! یا فروشگاه هایی که اکثرا اسامی عراقی دارن یا حتی یونیفورم ها! کلا اگه یکم بیشتر تحقیق میکردن بازی جذاب تری میشد
    غیر از نردبون خیلی جاهای دیگه همینطوریه مثل پردین از رو موانع ، بازکردن در ، سوار ماشین یا تانک شدن و ...
    شاید میخواستن بیشتر عربا رو تروریست نشون بدن تا ماها رو .

11. 5 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازيهاي بتلفيلد جزابيتش توي شبكه بازي كردنه بتلفيد سه شورش رو دراورده نميشه توش lan بازي كرد هنوز بتلفيد 2 از 3 سرتره گرافيكش بخوره تو سرشون .
    بتلفيلد 2 رو ميشه راحت مولتي پلير بازي كرد ولي اين رو تركوندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

داستان بازی 180 درجه با اونیکه اینجا اشاره شده فرق داره کاش یکم به دیالوگهای بازی توجه میکردید
    یک بار دیگه هم پست زدم داستان رو توضیح دادم ولی پاکش کردند حالا اگه این یکی پستم رو هم پاک کنید
    دیگه مشکوک میشم به این ادمینها!!!

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان چجوری میشه کلید ها رو تغییر داد ؟ صفحه key bindings خالیه
    چقدر اینا فشای رکیک میدن، آدم یکی کنارش باشه خجالت میکشه بازی کنه
    گرافیک بازی از مدرن وار سر تره ولی همونطور که همه میدونید اکشن سری MW یه چیز دیگست
    هیجانی که کال آو به آدم میده خیلی بشتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

من یه جا خوابیدم زیر تانک با نار نجک منفجرش کنم .تانکه منو منفجر کرد .
    یه نمه دقت می کردن سربازای ایرانی لباسشون به اون شیکی نیست که یه شلوار گله گشاده با یه جفت پوتین از جنس لاستیک ماشین. یکیم تفنگها ی ایرانیا خیلی پیشرفته هست. یه کلاشی - تیرکمون مگسی چیزی براشون می ساختن کفایت می کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •