سلام
سه تا چیت میخواستم
یکی لول آپ(من advlevel رو تو فالاوت میزدم جواب میداد)
یکی هم اضافه کردن یک آیتم خواص(مثلا من میخوام از یه شمشیر 10 تا داشته باشم "یکی دارم ها")
یکی دیگه هم زنده کردن ازدها و آدم
سلام
سه تا چیت میخواستم
یکی لول آپ(من advlevel رو تو فالاوت میزدم جواب میداد)
یکی هم اضافه کردن یک آیتم خواص(مثلا من میخوام از یه شمشیر 10 تا داشته باشم "یکی دارم ها")
یکی دیگه هم زنده کردن ازدها و آدم
Last edited by Amir Hossein; 04-02-2012 at 18:01. دليل: چیت سوم :)
سلام دوستان
اوایل بازی بعد از اینکه دومین اژدها رو کشتیم که یه زنه هم همکاری کرد بعدش یه کار دیگه می ده که باید بری با الف حرف بزنی و بعد باید بری تو یه مهمونی اطلاعات در مورد اژدها ها از اونجا بدزدی.
وقتی با یه کالسکه می ری به مهمونی و به یکی یه نوشیدنی می دی که سر همه رو گرم کنه با اون یارو الفه می ری تو آشپزخونه ی اون زن بداخلاقه.
بعد باید بری تو یه انبار و بعد اون الفه درو قفل می کنه.
حالا باید من برم و اون اطلاعات رو بیارم.
ولی اینجا پر گاردای قویه که زورم بشون نمی رسه.
نمی تونم هم مخفیانه کار کنم.
همش منو می بینن و بقیشم می دونین دیگه.
حالا اینجا راه خاصی نداره؟
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین.
salam
toy bazi marhalei ke ketab elder skroll bayad bery pishe exdehae bekhony......vaghty ketabaro mikhonam bad az inke az akharesh in yaro jadogaro exdehaaro toye ketab telesm mikone dige hich etefaghy nemiofte ........ haminjor vastadam hichy nashod .......chy kar konam ??
سلام دوستان من بازم گیر کردم گمون کنم باگ باشه باید برم دوطرف جنگو به صلح دعوت کنم اول میرم پیش جادوگره که بالای کوه هست بعد میگه برم بادو طرف جنگ حرف بزنم وقتی که میرم پیششون هیچ گزینهای برای صلح ندارند تا بتونم کنار هم جمعشون کنم شایدم قبلش باید یه کاری میکردم ولی گمون کنم باگ باشه کدی نیست بزنم تا این قسمتو رد کنه ممنون میشم کمکم کنید
من که گرگ نما شدم و خیلی راحت تمامشون رو زدمسلام دوستان
اوایل بازی بعد از اینکه دومین اژدها رو کشتیم که یه زنه هم همکاری کرد بعدش یه کار دیگه می ده که باید بری با الف حرف بزنی و بعد باید بری تو یه مهمونی اطلاعات در مورد اژدها ها از اونجا بدزدی.
وقتی با یه کالسکه می ری به مهمونی و به یکی یه نوشیدنی می دی که سر همه رو گرم کنه با اون یارو الفه می ری تو آشپزخونه ی اون زن بداخلاقه.
بعد باید بری تو یه انبار و بعد اون الفه درو قفل می کنه.
حالا باید من برم و اون اطلاعات رو بیارم.
ولی اینجا پر گاردای قویه که زورم بشون نمی رسه.
نمی تونم هم مخفیانه کار کنم.
همش منو می بینن و بقیشم می دونین دیگه.
حالا اینجا راه خاصی نداره؟
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین.
اما اگر گرگ نما نیستید, سعی کنید تا میتونید تو آشپزخونه غذا بردارید, اولین راه رو (روبروی دری که از الفه جدا میشید) تا انتها برید, تو اتاق سمت راست چند تا لباس هست که ارمورتون رو زیاد میکنه بعد خودتون رو به اونا نشون بدید و برگردید تو همین اتاق و به کمک جادو و شات یکیشون رو بزنید و تمام ایتماشو بردارید (اینطوری کار راحتتر میشه و فکر نکنم به مشکلی بربخورید)
سلام
یه مودی هست که افکت هارو بهتر میکنه
میشه لینکشو بدین
MER30
مرسی.من که گرگ نما شدم و خیلی راحت تمامشون رو زدم
اما اگر گرگ نما نیستید, سعی کنید تا میتونید تو آشپزخونه غذا بردارید, اولین راه رو (روبروی دری که از الفه جدا میشید) تا انتها برید, تو اتاق سمت راست چند تا لباس هست که ارمورتون رو زیاد میکنه بعد خودتون رو به اونا نشون بدید و برگردید تو همین اتاق و به کمک جادو و شات یکیشون رو بزنید و تمام ایتماشو بردارید (اینطوری کار راحتتر میشه و فکر نکنم به مشکلی بربخورید)
من که کلا هر چی غذا بود رو از همه جا هم تو آشپزخونه و هم از توی مهمونی برداشتم.
لباسه هم پوشیدم ولی نشد.
فعلا ولش کردم تا قوی تر که شدم برگردم.
راستی گرگ نما و خون آشام شدن کدوم بهتره و هر کدوم چه خوبیا و بدیایی داره؟
چجوری هم باید گرگ نما یا خون آشام شد؟
می دونم که باید گاز بگیرن ولی نمی دونم کجا هستن.
دوست عزیز شما سوالتو به صورت فارسی تایپ کن، مطمئنا جواب داده میشه![]()
از لینک دادن به انجمن های دیگه خوشم نمیاد اما... . بجای جای خالی بزار بازی سنترراستی گرگ نما و خون آشام شدن کدوم بهتره و هر کدوم چه خوبیا و بدیایی داره؟
چجوری هم باید گرگ نما یا خون آشام شد؟
می دونم که باید گاز بگیرن ولی نمی دونم کجا هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 05-02-2012 at 19:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)