این که معلومه هر آدمی می فهمه مال لوحه خانه است چون هر چی راهنما هر کی از هاروست می زاره مال لوحه خانه هست
ما هم فهمیدیم شما مدیرید ببخشید
این که معلومه هر آدمی می فهمه مال لوحه خانه است چون هر چی راهنما هر کی از هاروست می زاره مال لوحه خانه هست
ما هم فهمیدیم شما مدیرید ببخشید
Last edited by mehrdad2006; 30-07-2008 at 20:37.
عزیزم من همون DARKFALLER هستم
عضو پروفشنال سایت بودم ولی متاسفانه با کمال بیرحمی Ban شدم
شما میتونید پست های من رو در صفحات قبل ببینید عزیز
سلام
Darkfaller چرا ستاره هات رو از دست دادي؟ چي شده ؟
خوب كسي هنوز جواب سوال قبلي هاي منو نداده ... ولي الان من دچار سر در گمي بزرگتري شدم و خواهش ميكنم كساني كه اين بازي رو تا آخرش رفتن بيشتر كمك كنند...
من تا روز 7 پاييز قلب همه رو قرمز كردم... و تصميم داشتم كه ازدواج كنم ... اما سال دوم بهار يه سري اتفاقات مي افته براي دختر ها (با توجه به چيز هايي كه خوندم) حالا اگه من الان ازدواج كنم ديگه اون دمو ها رو نميبينم ؟!!!! بايد صبر كنم تا بهارسال دوم ؟؟!!!!!
يه چيز ديگه اين كه اون مشروب فرشه كي مياد به من پيشنهاد كار بده ؟؟؟؟
يه سري عكس هاي جالب از بازيم گرفتم سر فرصت درستشون ميكنم و بهتون نشون ميدم ...
ممنون ميشم اگه يه جوابي به اين سوالاي من بديد!!!
شما اگر ازدواج کنید باز هم ممکن هست بعضی از اون دمو ها رو ببینید ولی در این حالت چه اگر دمو ها رو نشون بده یا نده تاثیری در پیشرفت بازی نداره
Duke یا همون مشروب فروشه در یکی از روز های پاییز به سراغ شما میاد ، شما باید بعد از موافقت با اون در کار چیدن انگور ها ، مطلب رو به Cliff خبر بدید تا اون هم به سرکار بیاید و از این طریق پولی به دست بیاره چون در غیر اینصورت اون از شما متنفر و دهکده را ترک میکند
Cliff كيه؟؟؟؟
يه سوال ديگه ديروز داشتم بازي ميكردم اون پيرمرد گاو فروشه اومد و اسبم رو برد
حالا چكار كنم![]()
Cliff همون پسر مو بور هست که در طبقه دوم رستوران زندگی میکنه و تمام روز رو در کلیسا غمگین روی صندلی نشسته
اسب رو میتونستی سوار بشی یا هنوز کوچیک بود ؟
Last edited by NoobSmoke; 02-08-2008 at 11:29.
سلام به همه ی عزیزان
یه سوال داشتم
کی بچه دار میشم؟ :d
ممنونم... پس رفتم كه ازدواج كنم...
آره ميدونم كار رو بايد بدم به Cliff...اين سوال رو براي اين پرسيدم چون قبلا" كه بازي مي كردم مشروب فروشه نيومد ازم درخواست كار كنه و Cliff براي هميشه رفت!!!
از اونجايي كه گفتيد هنوز اول بازي هستيد فكر كنم از اسبتون خوب مراقبت نكرديد كه پير مرده بردتش
اگر هم اينطور نيست و ازش خوب مراقبت كرده بوديد(يعني با Brush كه از آهنگري خريديد هر روز براشش ميكشيديد)
و بزرگ شده بوده بارلي بردتش تا با زين بيارتش
من كه الان دارم بازي ميكنم تازه ازدواج كردم ولي قبلا" كه بازي ميكردم يادم مياد خيلي طول كشيد تا بچه دار شد شايد يك سال شايدم كم تر... دوستاني كه دقيق تر ميدونند جواب بدنند بهتره
Last edited by aroosak_kooki; 31-07-2008 at 21:34.
راستي تا حالا دقت كرديد روز 9 پاييز كه فستيوال برداشت harvest festival هست از توي اون ديگ كه همه هم يه كاسه ازش خوردن چه چيزايي كه بيرون نمياد!!!!!
قوطي خالي ( به به) لنگه كفش پاره ( به بههههههههه...چه بوي خوبي!!!) و .... من موندم اون اهالي چه طور هنوز زنده اند؟!!!!!!
خوب يه سري اطلاعات ميذارم براي كساني كه تازه بازي رو شروع كردنند و زياد اطلاعاتي راجع به بازي ندارند... به نظرم دونستن روز هاي تولد اهالي خيلي مهم براي اين كه بتونيد باهاشون دوست بشيد
Spring:
2nd: Louis'
4th: Bold's
11th: Saibara's
15th: Staid's
16th: Elli's
17th: Barley's
19th: Lilia's
20th: Elli's if yours is 16th
26th: Aqua's
29th: Greg's
30th: Sasha's
Summer:
3rd: Popuri's
4th: Harris'
6th: Cliff's
10th: Popuri's if yours is 3rd
11th: Basil's
16th: Timid's
17th: Ann's
22nd: Kai's
22nd: Ann's if yours is 17th
25th: Thomas'
29th: Zack's
Fall:
2nd: Gotz'
5th: Stu's
10th: Hoggy's
11th: Manna's
14th: Chef's
15th: Karen's
17th: Doctor's
20th: Carter's
23rd: Anna's
23rd: Karen's if yours is 15th
27th: Rick's
Winter:
2nd: Kano's
6th: Gary's
13th: Ellen's
15th: Duke's
19th: Won's
20th: Mary's
22nd: Nappy's
25th: Hary's if yours is 20th
26th: May's
29th: Jeff's
خوب اينم يه سري عكس كه گفته بودم مي ذارم.... موقع درخواست ازدواج از دخترا و حرف هايي كه ميزنند(عكس رو بزرگ كنيد تا نوشته ها رو واضح بتونيد بخونيد)
اينم يه عكس از مزرعه ام... چطوره به نظرتون؟!!!!
اينم يه عكس ديگه كه بعد از ازدواج باكارن اتفاق افتاد
Last edited by aroosak_kooki; 01-08-2008 at 06:02.
Aroosak لطفا سیو بازیت رو برای من بزار ! ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)