تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 403 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

این رامهای 2.3 که theme chooser دارند. میشه تم هم بهشون اضافه کرده ؟
    از کجا بیاریم تماشووو ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا دهنم مورد عنایت قرار گرفته از وقتی این گوشی رو گرفتم نمیدونم چجوری درایورشو روی xp نصب کنم تا بتونم خبر مرگم 4 تا بازی

و برنامه نصب کنم 100 جا رفتم آموزشاشو خوندم ولی همشون یه طوری میگن من نمیفهمم. درایور xp رو هم دانلود کردم اما اشلا

نمیدونم چیکارش کنم

از مهندسان میخوام کمک کنن لطفا

اینترنت ایرانسل هم نمیتونم فعال کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا دهنم مورد عنایت قرار گرفته از وقتی این گوشی رو گرفتم نمیدونم چجوری درایورشو روی xp نصب کنم تا بتونم خبر مرگم 4 تا بازی

و برنامه نصب کنم 100 جا رفتم آموزشاشو خوندم ولی همشون یه طوری میگن من نمیفهمم. درایور xp رو هم دانلود کردم اما اشلا

نمیدونم چیکارش کنم

گافیه نرم افزار PC Companion رو از لینک زیر دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس گوشی خود را از طریق USB به کامپیوتر وصل کرده. داخل گوشی منوی کرکره ای را پایین کشیده و روی گزینه USB conected رو انتخاب کنید و mount رو بزنید. تمام. اکنون مموری شما به عنوان phone card در my computer نمایش داده میشود.

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمیدونم چیکارش کنم

عزیزم ناراحتی نداره که خرجش یه بولوتوس واسه سیستمت که اونم 4تومنه اگخ لپ تاپ داری که دیگه حله
    برنامه یا بازی که میخوای دانلود میکنی با بولوتوس واسه گوشیت میفرستی و نصب میکنی اگه احیانا نتونست بفرسته یه برنامه بولوتوس ترانسفر رو گوشیت نصب کن . اونو بریز رو گوشی کسی دیگه بگو برات بفرسته برای بازی هم که فایل دیتا داره از رم ریدر استفاده کن اصلا لازم به نصب درایود نداری مگه اینکه بخوای گوشیتو روت کنی.
    برای فعال کردن اینترتن گوشیم گه رام اصلیه 2.1 >>130# رو بزن بقیه مراخلشو راهنمایی میکنه اگه رام نصب کردی که بعید میدونم باید دستی فعال کنی. موفق باشی

5. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا من ازت تشکر میکنم من میتونم روی رمم بازی رو بریزم فقط نمیدونم تو چه فایلی بریزم بعد تو گوشی چجوری پیداش کنم چجوری نصبش کنم .
    آقا فک نکنی گاگولم تازه دیشب گوشیرو گرفتم

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

چجوری میشه از طریق یاهو مسنجر اس ام اس رایگان فرستاد? وقتی به یه شماره میفرستم مینویسه ساپرت نمیکنه این شماره رو.چجوری باید وارد کرد شماره رو.چه پیش شماره ای میخواد برای خط ایرانسل؟

8. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

6

آقا من ازت تشکر میکنم من میتونم روی رمم بازی رو بریزم فقط نمیدونم تو چه فایلی بریزم بعد تو گوشی چجوری پیداش کنم چجوری نصبش کنم .
    من چنین جسارتی نکردم عزیزم. ببین عزیزم دو نوع بازی داریم یکی همین بازی های معولیه که فایلو همونطد که گفتم از طریق بلوتوس میریزی نصبش میکنی بازی میکنی بازیهای دیگه بازیهای HDهستن که گرافیک بالایی دارن و شما باید فایل نصبی رو نصب کنی یه فایل دیتا دارن که تو مموری کارتت تو اندروید دیتا کپی کنی برای نصب بازیها باید یه فایل منجر تو گوشیت نصب کنی که میتونی از اینجا بگیری>>>
    کد:
    بازم اگه مشکلی داشتی یاهو ایدی من 30000318 هست دایم هستم میتونم اونجا راهنماییت کنم کاملا.

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

چجوری میشه از طریق یاهو مسنجر اس ام اس رایگان فرستاد? وقتی به یه شماره میفرستم مینویسه ساپرت نمیکنه این شماره رو.چجوری باید وارد کرد شماره رو.چه پیش شماره ای میخواد برای خط ایرانسل؟
    کی گفته شما میتونی از طریف یاهو اس ام اس مجانی بفرستی اون smsکه نوشته مال ما نیست ایران چنین کارایی نمیکنه که شما smsمجانی بفرستی اگه اینجوری بود که همه میرفتن گوشی اندروید میخریدن اون مال کشورهای اروپایی مثل انگلستان امریکا وووو...

10. 2 کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان لطفا يه چند تا پلير صوتي خوب با قابليت خوندن lyric قرار بدن . ممنون
    Last edited by R O O T; 14-10-2011 at 19:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باید یه نرم افزار فایل منیجر رو از یه گوشی دیگه یا کامپیوترت واسه خودت بلوتوس کنی و نصبش کنی. بعد از طریق فایل منیجر به رمت دست رسی پیدا میکنی. حالا فایل نصب بازی ها رو هر جای رم که ریختی ، از طریق فایل منیجر پیداش کن و نصبش کن.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما باید یه فایل منجر نصب کنین و فایلو از اونجا نصب کنین میتونی از اینجا دانلود کنی اگه مشکل داشتی من تو یاهو با ایدی 30000318 همیشه هستم میتونم کامل راهنماییت کنم.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •