تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 507 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کتاب خوب را بخرید حتی اگر فرصت خواندن‌اش را حالا نداشته باشید

چون با این تیراژ پایین کتاب، ممکن است دیگر آنرا گیر نیاورید

چون با این افزایش سالانه چاپ کتاب در چاپ بعدی حتماً گران‌تر خواهد بود
    Last edited by ehsan_iace; 30-04-2013 at 16:53.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در زندگی زناشویی به کسی اجازه دخالت در زندگیتان را ندهید . و دیگر هیچ ...

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

ما هم یه تجربه:!
    با داداش تون هم اگه کار می کنید فردین بازی رو بزارین کنار! طبق حساب کتاب با هم کار کنید.در آخر اگه دیدین تو مواقعی کمک لازم داره می تونین بهش کمک کنید البته همین که خودش می فهمه از دلسوزی مثلا 500 تومن پول حقتونو ازش نگرفتین خودش لطفیه که ازتون قبول می کنه و یه روز برمی گردونه.همین که کمکش کردین برادریتونمو نشون می ده و اونم به طبع راضیه.
    Last edited by a6543210; 30-04-2013 at 18:22.

4. 9 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همیشه قبل خروج از دانشگاه بورد رو چک کنید تا حالا 5 - 6 بار شده اطلاعیه زدن فلان استاد نمیاد من متوجه نشدم و کلی راه و ...؛ جدا از اطلاعیه های مهمی که ممکنه از دست بدید.
    Last edited by milad_gta; 01-05-2013 at 21:26.

6. 8 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

همیشه قبل خروج از دانشگاه بورد رو چک کنید تا حالا 5 - 6 بار شده اطلاعیه زدن فلان استاد نمیاد من متوجه نشدم و کلی راه و ...؛ جدا از اطلاعیه های مهمی که ممکنه از دست بدید.
    ببخشید نقل میزنم ولی من همیشه چک میکنم. تو سایت که نمیزنن! یه بار که تو ماشین بودم تازه حرکت کرده بود دوستم بهم گفت فلان استاد نمیاد . چون همون روز زده بودن. من راهم هم دوره. تو سایت دانشگاه نمیزنن نمیدونم چرا!! باید اعتراض کنم دی/ همون روز رفتم کتاب خریدم کتاب هم لازم داشتم خوب هم شد.
    Last edited by Ghaioom; 02-05-2013 at 05:20.

8. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اگه حیوون خونگی دارین بهش میرسین یا نه ؟

سلام .
    یه آشنا دارم تو خونشون کاسکو داره .
    الان پنچ ساله این کاسکوی بدبخت توی یه قفس 50x50 سانت داره زندگی میکنه اون هم توی آشپزخونه ای که یه دریچه ی کوچیک هم نداره .
    امروز هوا خیلی خوب و خنک بود .
    بردمش تو حیاط . قفسش رو آویزون کردم به درخت تا گربه ها نتونند برند سراغش .
    بدبختِ بینوا بعد از پنج سال برایِ اولین بار آسمون و درخت و آفتاب رو میدید .
    اگه بدونین چقدر سرحال بود .
    به دوستم گفتم خدا رو خوش میاد تو این بسته زبون رو حبس کردی تو این قفس نیم وجبی تو آشپزخونه ی بی پنجره ؟
    شما که حیاط دارین الحمدلله . روزی چند ساعت بذارش تو هوای آزاد تا یه هوائی بخوره دلش وا شه .
    میخنده میگه بابا کی وقتِ این کارا رو داره ؟
    بهش گفتم خودت رو اگه حبس کنند تو آشپزخونه یه هفته نشده دیوونه میشی یا دق میکنی اونوقت تو این حیوون زبون بسته رو پنج سال زندانی کردی واسه چی ؟
    اگه حوصله نداری بهش برسی ببر بفروشش یا بدش به یکی که همونقدر که فکر خودشه فکر حیوونی هم که تو قفس نگهداری میکنه باشه .
    خدا از سرت نمیگذره ها .

10. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

اینایی که توی خیابون میگن پول نداریم تاکسی سوار شیم رو پول ندید اگر خواستید کمک کنید بگید بیا سوار تاکسی کنمت و کرایه شو حساب کنم اگه کلکی در کار باشه معلوم میشه ...

12. 9 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه کلام از ما داشته باشین!
    با زن جماعت وقتی صحبت می کنید خیلی تو حرف زدنتون مراقب باشین(البته سعی کنید کم باهاشون صحبت کنید)
    زنا همیشه حرفای دیگران رو بیش از حد تو فکرشون تفسیر می کنند و البته بیتشر مواقع هم با بدبینی تفسیر می شه!
    حتما قبل از حرف زدن باهاشون بیشتر رو حرفی که می خواین بزنین فکر کنید!

14. 7 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وقتی تو زندگی در چند راهی قرار گرفتیم ، حتما حتما با یکی (حالا دوستامون ، خانوادمون و...) مشورت کنیم... و اگر نه همین چند راهی هاست که فکر آدمو زیاد مشغول میکنه...و وقت های گران بهامونو از بین می بره!

کار امروز را نگذاریم به فردا! و کار فردا رو به پس فردا ... میخوای کاری رو به موقع انجام بدی؟ همون موقع انجامش بده! همه آدما با توجه به افکارشون زندگی می کنن... پس سعی کنیم افکارمون رو درست سازماندهی کنیم و به دنبال چیزای بد نریم...و زندگی ساده و پاکی داشته باشیم

16. 6 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام . یه آشنا دارم تو خونشون کاسکو داره . الان پنچ ساله این کاسکوی بدبخت توی یه قفس 50x50 سانت داره زندگی میکنه اون هم توی آشپزخونه ای که یه دریچه ی کوچیک هم نداره . امروز هوا خیلی خوب و خنک بود . بردمش تو حیاط . قفسش رو آویزون کردم به درخت تا گربه ها نتونند برند سراغش . بدبختِ بینوا بعد از پنج سال برایِ اولین بار آسمون و درخت و آفتاب رو میدید . اگه بدونین چقدر سرحال بود . به دوستم گفتم خدا رو خوش میاد تو این بسته زبون رو حبس کردی تو این قفس نیم وجبی تو آشپزخونه ی بی پنجره ؟ شما که حیاط دارین الحمدلله . روزی چند ساعت بذارش تو هوای آزاد تا یه هوائی بخوره دلش وا شه . میخنده میگه بابا کی وقتِ این کارا رو داره ؟ بهش گفتم خودت رو اگه حبس کنند تو آشپزخونه یه هفته نشده دیوونه میشی یا دق میکنی اونوقت تو این حیوون زبون بسته رو پنج سال زندانی کردی واسه چی ؟ اگه حوصله نداری بهش برسی ببر بفروشش یا بدش به یکی که همونقدر که فکر خودشه فکر حیوونی هم که تو قفس نگهداری میکنه باشه . خدا از سرت نمیگذره ها .
    اقای اسمانی ممنون که این تذکر رو دادید البته میدونم که نقل قول گرفتن تجربیات ممنوعه ولی چند نکته رو باید اینجا متذکر بشم اولا تا جایی که میشه نباید کاسکو رو توی اشپزخانه یا حتی نزدیکش نگه داری کرد...چون بخار ناشی از ظروف تفلون و... سمی هست و باعث مسمومیت پرنده میشه نکته ی بعد اینه که زیستگاه کاسکو ها افریقاست...همه هم میدونیم که افریقا اب و هوای گرم و مرطوب داره...کاسکو ها مثل مرغ عشق و قناری نیستند که اگر بیرون باشند مشکلی براشون پیش نیاد کاسکوها توی هوای ایران مخصوصا زمانی که حتی یک نسیم کوچک بیاد میلرزند و احتمال سرماخوردنشون بالا میره...همچنین احتمال گرفتن بیماری از پرنده های دیگه خیلی بیشتره...بیماری هایی مثل نیوکاسل خیلی راحت و سریع منتقل میشوند و چون کاسکو پرنده ی نسبتا گرانی هست با توجه به توضیحات بالا اصلا پیشنهاد نمیشه که کاسکو رو توی هوای ازاد اون هم چند ساعت قرار بدید

18. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •