1372=18-1390 فراخوان
1371=19-1390 اعزام
1372=18-1390 فراخوان
1371=19-1390 اعزام
سلام یه سوال دارم . . . . . توی پادگان زرنگ باشی خوبه یا کمی تنبل . . . . . . نمیخوام از خودم تعریف کنم چون یه چندین سالیه که میرم رزمی .. . . نمیدونم تو پادگان چستوچاپک نشون بدم یا کمی تنبل . . . . .
؟؟؟
کسی از تنبلی تو پادگان ضرر ندیده.زیادی فعال و پر انرژی باشی میخوان ازت کار بکشن
موافقم شدید !![]()
هرچی تنبل باشی به نفعته....
من خودم کاری کرده بودم که از صبحگاههای عمومی منفکم کرده بودن....راحت بچه ها میرفتن رژه ماهم فرماندمون میفرستاد میرفتیم پشت درختا قایم میشدیم بچهه ها که بر میگشتن دوباره بر میگشتیم سر صف!!!
تا میتونی بپیچون!!! زرنگ بخوای خودتو نشون بدی ازت حمالی میکشن!!!
یعنی روز ا تیر وسایلی نبریم؟
بعد چیز دیگه اینکه مرخصی چطوریه تو مشکین شهر؟ چون خیلی مهمه این مساله
من برای یگان حتما میوفتم تهران؟چون متاهل هستم
دقت نکردی دیگه...گفتم به احتمال زیاد .... حساب کتابی نداره ممکنه همون روز اعزامتون کردن یه وقت!!!روز اول تیر شما باید بری میدان سپاه!! به احتمال زیاد میگن فرداش با وسایل کامل ترمینال جنوب حاضر باش!
چون شما متاهل هستی اگه مدارک لازم را تحویل بدی حتما تهران خواهی افتاد!!! (اگر هم احیانا شهرستان افتادی به خاطر مشکل سیستمشونه بلافاصله میتونی بعدش اقدام کنی و انقالی بگیری بیای تهران!!!)
مرخصی هم چون متاهلی شاید هفته ای یک روز بهتون بدن مرخصی!!! ولی کلا بیگلری مرخصی نمیدن !!!!
سلام من یک تیر اعزامم از سمنان برای 01 تهران .
. ایا همون روز مارو می برند تهران یا امکان داره همون جا سمنان بگن برید یه چند روز دیگه بیایید ؟( یعنی لباس ها رو همون جا بدنبگن برید اندازه کنید و ...
از دوستان کسی بوده که ماه رمضان توی دوره آموزشیش باشه؟
آخه ماه رمضون از 5/10 شروع میشه و توی آموزشی ما میوفته!
تو ماه رمضون میزارن استراحت کنیم یا اینکه دین و ایمون سرشون نمیشه؟
فقط یه مشکلی هست تو برگه سفید زده با 4 بزنید من شنیدم مثلا برا جوادنیا که من باید برم میگن برید وقتی با لباس میاید با 2 بزنید!ساک ببرید , کچل هم بکنید (ارزش نداره واسه یه روز مو داشتن ببرنتون تو پادگان موی سر صد نفر و مثل ببخشید پشم گوسفند بزنن).
حالا من یه بار با 4 بزنم یه بار 2؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)