تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 416 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمرکز بر روی بازی با لیون

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

رئال مادرید تمرینات آماده سازی برای بازیِ مرحله 1/8 نهایی جام قهرمانان اروپا را پشت درهای بسته ادامه میدهد.

رئال مادرید تمرینات آماده سازی برای بازی روز چهارشنبه مقابل لیون(ساعت 20:45 به وقت محلی) در لیگ قهرمانان اروپا را پشت درهای بسته ادامه میدهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنزما:"فقط 90دقیقه تا رسیدن به یک چهارم نهایی فاصله داریم"

"انتظار دارم برنابئو ما را به سمت مرحله بعدی هدایت کند"

کریم بنزما مصاحبه ای با AS پیرامون بازیهای خوبش در چند هفته گذشته و همچنین بازی بعدی مقابل لیون انجام داد.

"موفق شدم دوباره خودم را پیدا کنم و در سطح واقعی ام بازی کنم.در تمرینات به سختی تلاش میکردم و معتقدم که ثمره اش را در زمین بازی میبینم.بازیِ بنزما برگشته است.این یک بازی بزرگ متشکل از حرکتهای بزرگ است.در حال حاضر هر آنچه که انجام میدهم به خوبی پیش میرود که کمی هم شانس باعث میشود توپهای من گل شوند.من بسیار خوشحالم"

"تعدا گلهای یک گلزن در آخر مهم نیستند بلکه هر بازی است که امتیازاتش شمارش میشوند.هر بازی نشان دهنده یک چالش جدید است و من نمیخواهم وقتی موفق هستم آرام باشم.وقتی که یک بازی شروع میشود هرگز به آنچه که به دست آورده ام فکر نمیکنم بلکه به آنچه که باید انجام دهم فکر میکنم."

"چه کسی میخواهد روی نیمکت باشد؟؛هیچکس!.من میخواهم هر بازی در زمین حضور داشته باشم و بازی کنم اما این مورینیو است که تصمیم میگرد.خواهیم دید که روز بازی با لیون چه اتفاقاتی می افتد.ما فقط 90دقیقه تا پایان دادن به طلسم بدشانسیهای تیم در مرحله 1/8 و صعود به مرحله 1/4نهایی فاصله داریم.من امیدوارم که جمعیت زیادی ما را به سمت مرحله بعدی هدایت کنند"

"لیون حریف سرسختی است.آنها میدانند که برای صعود باید حمله کنند اما من به خوبی آنها را میشناسم و به خوبی موقعیت آنها را میدانم.آنها به ما فضای خالی برای حرکت نمیدهند.حمله میکنند و همچنین بر روی کارهای دفاعی تمرکز میکنند.به همین دلیل ما باید بلافاصله پس از شروع بازی به فکر پیروزی باشیم"

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه تقصیر رو نمیشه گردن پیکه انداخت. آوردن کانوته تاکتیکی بود برای فیزیکی کردن بازی و جلو آوردن مدافع ها، و چون بار دفاعی و فیزیکی هافبک ما پایین بود پیکه به ناچار مجبور بود خیلی مواقع جلو بیاد. به نظرم تعویض کیتا باید زودتر انجام می شد برای رفع این قضیه. ربطی به مسئولیت شناسی و غیرت بازیکن نداره اگه پیکه این کارو نمی کرد آبیدال باید انجام می داد، کلا نگه داشتن Possession با مدافع های وسط وقتی هافبک فیزیکی در زمین نباشه همین مشکلو داره، که سویا خوب بهش پی برده بود.
    در اينكه پيكه چند وقته با احساس مسئوليت كمتري بازي ميكنه كه شكي نيست + اينكه نميشه كه اسير تاكتيك و تعويض حريف شد
    جلو اومدن مدافعاي مياني اگه با هم باشه كه ميشه يه جور آفسايد گيري
    ولي اگه قرار باشه يكي از مدافعاي مياني بياد جلو يه نفر حتما بايد جاشو پر كنه در غير اينصورت علاوه بر اينكه آفسايد گيري نشده يه حفره بزرگ هم به مهاجماي تيم مقابل هديه ميشه
    اينكه هافپكهاي بارسا توان درگيري كمتري دارن تا اندازه اي درسته هرچند بوسكتس و آلوز وقتي كه اضافه ميشه معمولا كم نميارن اما اينكه پيكه براي كمك اضافه بشه بايد يه كار هماهنگ شده باشه اكثر اوقات پيكه خيلي ناگهاني براي پرس مهاجم جلو ميومد
    كلا ديشب واضح بود كه پشت سر پيكه خالي ميموند

یه روالی رو بعضی از بازیکن ها طی می کنن مثل تورام یا مالدینی، که بازیشون رو از دفاع کناری شروع می کنن و کم کم وقتی سنشون بالا میره میان دفاع وسط. کلا مدافع های کناری با بالا رفتن سن ارزششون پایین میاد و شاید برای همین هم بود که قبلا بارسا خیلی علاقه ای به تمدید قرارداد آبیدال نداشت، ولی با این بازیهای خوب در CB حالا صد درصد قراردادش تمدید میشه، حتی وقتی دیگه نتونه دفاع چپ بازی کنه همیشه یه دفاع وسط قابل اطمینانه. بهترین بازیکن تیم کمی اغراقه ولی یکی از بهترین ها بوده، بدون شک اگه آبیدال آماده نبود امسال مشکلات خیلی شدیدی داشتیم.
    البته نظر شخصيه منه
    اگه از من سوال بشه تا همين حالا هم آبيدال رو بهترين بازيكن بارسا ميدونم
    اينكه مسي گل ميزنه و ژاوي و اينيستا پاس ميدن و ميدون داري ميكنن درست
    ولي فكر ميكنم هر سه اين بازيكنا امسال برعكس آبيدال از فرم صد در صد خودشون دورن

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

تائید میشه شدیدا! عجیبه که سینا اعتقاد داره جاودانی طرفدار بارسا نیست!
    حسين جان منم به سينا اضافه كن
    به عنوان يه بارسايي اصلا حس خوبي نسبت به جاوداني ندارم
    من توي حرفاش و نگاهش كوچكترين علاقه اي به بارسا نميبينم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این چه جور طرفداریه که آرزوی حذفمون رو داره؟
    احتمالا بین دوراهی مونده و مجبور به انتخاب آرسنال شده ، البته یه چیزایی هم گفت مثل اینکه " چون آرسنال خیلی خرج نمیکنه " ولی کافی نیست . احتمالا شب عیدی حجم پرونده های قضائیش بالا بوده تمرکزش رو از دست داده .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در اينكه پيكه چند وقته با احساس مسئوليت كمتري بازي ميكنه كه شكي نيست + اينكه نميشه كه اسير تاكتيك و تعويض حريف شد
    جلو اومدن مدافعاي مياني اگه با هم باشه كه ميشه يه جور آفسايد گيري
    ولي اگه قرار باشه يكي از مدافعاي مياني بياد جلو يه نفر حتما بايد جاشو پر كنه در غير اينصورت علاوه بر اينكه آفسايد گيري نشده يه حفره بزرگ هم به مهاجماي تيم مقابل هديه ميشه
    اينكه هافپكهاي بارسا توان درگيري كمتري دارن تا اندازه اي درسته هرچند بوسكتس و آلوز وقتي كه اضافه ميشه معمولا كم نميارن اما اينكه پيكه براي كمك اضافه بشه بايد يه كار هماهنگ شده باشه اكثر اوقات پيكه خيلي ناگهاني براي پرس مهاجم جلو ميومد
    كلا ديشب واضح بود كه پشت سر پيكه خالي ميموند
    درسته پیکه مدتیه تمرکز قبل رو نداره و سر به هواست، ولی اتفاق های بازی سویا ربطی به این قضیه نداره.

مسلما این جلو اومدن پیکه برای کانوته تصمیم خود پیکه نبوده، و تصمیمی بوده که تیم (و طبیعتا پپ) داشته. به فرض اینکه کانوته رو همونجا رها می کردن تیم وسط زمین رو از دست میداد. نمی گم کار پیکه صحیح بوده (من هم گفتم تعویض کیتا بهتر بود زودتر انجام می شد) ، ولی راهی که تیم برای خنثی کردن کانوته (و تغییر تاکتیکی سویا) پیش گرفت این بود، صحیح و غلط هم ربطی به شخص پیکه نداره. جلو اومدن پیکه جزو تاکتیک های تیم بود نه تصمیم خودسر شخص خودش. شاید درست تر بود وقتی پیکه جلوتر می رفت آلوز فضای خالی رو پر می کرد، خب این هم ضعف تاکتیکی تیم بود نه ضعف تکنیکی پیکه.
    +

این اولین بازی نیست این کار رو می کنیم ولی شاید اولین بار بود گیر افتادیم. از وقتی بوسکتس توی بارسا بازی می کنه، خیلی از مواقع یکی از CB ها در درگیری های فیزیکی شرکت می کنن به خصوص وقتی حریف فیزیکی بازی می کنه. این هوش مربی سویا بود که ازش استفاده کرد (دقت کنی اونها منتظر این قضیه بودن) کلا تاکتیک دفاعی تیم جای بهبود داره و این سیستم بازی پپ هنوز از نظر دفاعی مثل حمله پخته نیست، خیلی شخص بازیکن ها مقصر نیستن، ضعف ها به تفکر پشت تیم برمی گرده. آنالیز هر بازی رو نگاه کنیم ضعف های تاکتیکی زیادی تو دفاع داریم.

البته نظر شخصيه منه
    اگه از من سوال بشه تا همين حالا هم آبيدال رو بهترين بازيكن بارسا ميدونم
    اينكه مسي گل ميزنه و ژاوي و اينيستا پاس ميدن و ميدون داري ميكنن درست
    ولي فكر ميكنم هر سه اين بازيكنا امسال برعكس آبيدال از فرم صد در صد خودشون دورن
    شاید!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Pep: It was a good team that undid us, not referee

کد:
    March 14, 2011

مصدومیت پدرو در دیدار مقابل سویا

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا اعلام کرد پدرو، مهاجم جوان این تیم، در دیدار شب گذشته این تیم مقابل سویا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، دچار مصدومیت شد.

این بازیکن 23 ساله در دیدار شب گذشته برابر سویا در ترکیب اصلی کاتالان ها قرار داشت اما تنها پس از 17 دقیقه به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ مجبور به ترک زمین شد.

اکنون باشگاه بارسلونا اعلام کرد پدرو در دیدار مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان دچار مصدومیت شد و این مصدومیت در دیدار برابر سویا تشدید شد؛

به همین دلیل گواردیولا تصمیم گرفت او را تعویض کند. هنوز میزان دقیق مصدومیت پدرو مشخص نیست اما گفته می شود او می تواند در دیدار هفته آینده مقابل ختافه به میدان برود.

از سوی دیگر، دنی آلوس نیز در دیدار مقابل سویا دچار آسیب دیدگی شد و امروز برای مشخص شدن میزان دقیق مصدومیتیش باید تحت معاینات بیشتر قرار بگیرد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/14

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مربیان پریمیر لیگ چه تحت تاثیر نمایشمون برابر آرسنال قرار گرفتن. دائم مارو وارد بحث بهترین های تاریخ می کنن. از اونا اصرار از پپ انکار!

کد:
    کد:
    Last edited by nw_nk; 15-03-2011 at 02:10.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مسلما این جلو اومدن پیکه برای کانوته تصمیم خود پیکه نبوده، و تصمیمی بوده که تیم (و طبیعتا پپ) داشته. به فرض اینکه کانوته رو همونجا رها می کردن تیم وسط زمین رو از دست میداد. نمی گم کار پیکه صحیح بوده (من هم گفتم تعویض کیتا بهتر بود زودتر انجام می شد) ، ولی راهی که تیم برای خنثی کردن کانوته (و تغییر تاکتیکی سویا) پیش گرفت این بود، صحیح و غلط هم ربطی به شخص پیکه نداره. جلو اومدن پیکه جزو تاکتیک های تیم بود نه تصمیم خودسر شخص خودش. شاید درست تر بود وقتی پیکه جلوتر می رفت آلوز فضای خالی رو پر می کرد، خب این هم ضعف تاکتیکی تیم بود نه ضعف تکنیکی پیکه.
    با احترام
    ولي من فكر نميكنم اين تصميم گوارديولا باشه
    چون بعيد ميدونم گوارديولا بدون اينكه به آلوز بگه جاي پيكه رو پر كنه به پيكه اجازه جلو رفتن و پرس كردن رو بده
    بعيد ميدونم نتيجه يه تاكتيك و تصميم گروهي باشه
    چون خيلي ساده بود تشخيصش و كلا مشخص بود جلو اومدن پيكه با وظايف آلوز و بوسكتس تداخل داره
    اگر تصميم گوارديولا بود بلافاصله بعد از اشتباه اول به آلوز دستور ميداد كه جاي پيكه رو پر كنه و يا اينكه به پيكه ميگفت كه جلو نياد تا اشتباه تكرار نشه
    ولي به عقيده من چون تصميم و اشتباه فردي پيكه بود باز هم تكرار شد
    مورد بعد اينه كه بارسا براي بازيكناي بسيار بزرگتر از کانوته شكل تيميه خودش رو عوض نكرده كه حالا براي كانوته دست به اين كار بزنه بدون تعصب به نظر من بوسكتس براي كانوته كافي بود
    گل سويا رو يه بار ديگه ببينيد اگر پيكه جلو نميرفت اتفاق خاصي نمي افتاد
    كلا جداي از اين بازي كتمان نميكنم كه از رفتار پيكه در چند بازي اخير دلگيرم
    كاري به زندگي شخصيش ندارم تا جايي كه به وظايف و تعهدش به بارسا ضربه نزنه
    من طرفدار بارسا هستم نه طرفدار پيكه يا ژاوي و مسي و يا هر ستاره ديگه اي
    براي من سيستم و ساختار باشگاه بارسا مهمتر از تمام اسمهاي بزرگه حتي اگر مسي يا ژاوي باشن
    مسي ژاوي پيكه يا هر بازيكن ديگه اي تا زماني براي من ارزش داره كه در خدمت و همراه اين سيستم و ساختار باشه
    من با احترام به زحمات پيكه مدتيه اين بازيكن رو در خدمت تيم نميبينم

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مربیان پریمیر لیگ چه تحت تاثیر نمایشمون برابر آرسنال قرار گرفتن. دائم مارو وارد بحث بهترین های تاریخ می کنن. از اونا اصرار از پپ انکار!

کد:
    کد:

فکر کنم دارن اشتباه می‌کنن بهترین تیم تاریخ؟ نه آقا جان یه تیم معمولی‌ هست بارسا مثل بقیه الکی‌ گندش دارن می‌کنن.
    فردا، پس‌فردا باید منتظر تکذیب این خبرا باشیم وگرنه بیچاره‌ها نمی‌دونن ممکنه مورد چه هجمه‌ای از طرف دوستان (شما آنتی بارسایی بخونین) قرار بگیرن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با احترام
    ولي من فكر نميكنم اين تصميم گوارديولا باشه
    چون بعيد ميدونم گوارديولا بدون اينكه به آلوز بگه جاي پيكه رو پر كنه به پيكه اجازه جلو رفتن و پرس كردن رو بده
    بعيد ميدونم نتيجه يه تاكتيك و تصميم گروهي باشه
    چون خيلي ساده بود تشخيصش و كلا مشخص بود جلو اومدن پيكه با وظايف آلوز و بوسكتس تداخل داره
    اگر تصميم گوارديولا بود بلافاصله بعد از اشتباه اول به آلوز دستور ميداد كه جاي پيكه رو پر كنه و يا اينكه به پيكه ميگفت كه جلو نياد تا اشتباه تكرار نشه
    ولي به عقيده من چون تصميم و اشتباه فردي پيكه بود باز هم تكرار شد
    مورد بعد اينه كه بارسا براي بازيكناي بسيار بزرگتر از کانوته شكل تيميه خودش رو عوض نكرده كه حالا براي كانوته دست به اين كار بزنه بدون تعصب به نظر من بوسكتس براي كانوته كافي بود
    گل سويا رو يه بار ديگه ببينيد اگر پيكه جلو نميرفت اتفاق خاصي نمي افتاد
    كلا جداي از اين بازي كتمان نميكنم كه از رفتار پيكه در چند بازي اخير دلگيرم
    كاري به زندگي شخصيش ندارم تا جايي كه به وظايف و تعهدش به بارسا ضربه نزنه
    من طرفدار بارسا هستم نه طرفدار پيكه يا ژاوي و مسي و يا هر ستاره ديگه اي
    براي من سيستم و ساختار باشگاه بارسا مهمتر از تمام اسمهاي بزرگه حتي اگر مسي يا ژاوي باشن
    مسي ژاوي پيكه يا هر بازيكن ديگه اي تا زماني براي من ارزش داره كه در خدمت و همراه اين سيستم و ساختار باشه
    من با احترام به زحمات پيكه مدتيه اين بازيكن رو در خدمت تيم نميبينم
    چیزی که بارسا بعد از اومدن پپ در اون عالی بوده ارتباط نیمکت و بازیکن هاست، و به خاطر همین خیلی خیلی کم پیش اومده بازیکن ها اشتباه فنی در "تاکتیک" های تیم رو تکرار کنن، اشتباه می کنن ولی اشتباهشون تکرار نمیشه، چون بعد از اشتباه بهشون گوشزد می شه. همیشه پپ رو دیدیم داره کنار زمین داد می زنه! کلا هر وقت می بینیم یه بازیکن اشتباه های تاکتیکی رو همینطور تکرار می کنه (بخصوص همچین مواردی) ، به احتمال خیلی خیلی زیاد اشکال از تفکریه که پشت اون حرکاته، نه شخش اون بازیکن.

اگه کاری که پیکه می کرد خلاف تاکتیکی بود که تیم پیش گرفته بود مسلما بهش سریعا گوشزد می شد و دیگه تکرار نمی کرد (بازیکن های حرفه ای هیچ وقت وقتی بهشون چیزی گوشزد بشه خلافش عمل نمی کنن) ، وقتی تکرار می کنه مشخصه تایید تاکتیکی تیم فنی رو همراهش داره... اینکه فضای پشتش خالی بود یکی از دلایلیه که گفتم تیم ضعف تاکتیکی در دفاع داره. یک راه حلش می تونست همون آوردن دنی آلوز برای رفع فضا باشه یا راهی که پپ کمی دیر پیش گرفت، اضافه کردن یک بازیکن فیزیکی به هافبک. کلا این تنها باری نبوده که دفاع آشفته عمل کرده، هر دو بازی آرسنال، بازی زاراگوزا و ... دفاع فضا به حریف ها می داد. و کلا در هماهنگی متقابل بین مدافع ها الان مشکل داریم. وقتی پویول در زمین باشه تو این زمینه دفاع تیم خیلی خیلی بهتر عمل می کنه. بیشتر از اونکه مشخص باشه به تیم به کاپتان واسبته است.

چرا بوسکتس برای کانوته کافی نبود چون کانوته به تیم جنگنده سویا اضافه شده بود، نیمه اول بوسکتس حریف خط هافبک سویا بود ولی نیمه دوم کانوته خیلی چیزها رو عوض کرد. کلا آرایش سویا با بازیهای قبلیشون کاملا متفاوت بود (استفاده کردن از چپ پا ها در راست و راست پاها در چپ، برعکس بازی همیشگیشون تا از فضای عمقی استفاده کنن نه از گوشه ها) ، دقیقا به خاطر این بود که از فضایی که بازی کانوته بوجود میاره استفاده کنن. کلا منم قبول دارم این تاکتیک عالی ای نبود، ولی تاکتیکی بود که تیم مد نظر داشت، و نباید از بازی خوب سویا هم گذشت.

قسمت آخر هم کاملا صحیحه پیکه چند ماهه آماده نیست و تمرکز خوبی نداره ... توی این بازی هم وظیفه اش رو خوب انجام نداد. بدون تعارف اگه میلیتو همون میلیتوی پارسال بود پیکه با این بازیها جاش رو نیمکت می بود. امیدوارم این هم با اومدن پویول تغییر کنه.

حق دارن
    گل اول بازی (شاه پاس انیستا و شاه گل مسی) اصلا قابل وصف نیستن، این سطح آمادگی و هماهنگی لایق همچین تعریف هایی هم هست. جدای همه اینها لذت اصلی بازی بدون توپ بارسایی هاست که به همون زیبایی بازی با توپشونه. اینها چیزیه که بارسا رو از همه متفاوت کرده. جالبه هم ردنپ و هم کینگ کنی مربی هایی هستن که به فوتبال Pass & Movement اعتقاد دارن، و صد درصد بازی بارسا به دلشون می شینه.

You can never say for certain that a team from one era could beat another from 30 years ago but the time has come when it’s legitimate to compare Barcelona with all the legends from years gone by. There are certain teams who will always be remembered by their generation as the best ever, to be revered down the ages
    کنی داگلیش

چه لذت بخشه 20 سال دیگه یادی بکنیم از بازیهای بارسا و بازیهاشو نگاه کنیم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یوونتوس به دنبال سمی خدیرا...

باشگاه یوونتوس که سعی میکند به روز های خوب خود برگردد پروژه ی بازسازی خود را سریع تر کرد ...

سمی خدیرا که با بازی های خوبی که در جام جهانی 2010 آفریقا برای تیم ملی آلمان انجام داد توجه رئال مادرید را به خود جلب کرد و سپس راهی این تیم شد اما باشگاه یوونتوس هم به این بازیکن تنومند علاقه مند شده است و میخواهد وی را برای فصل آینده به خدمت بگیرد.

بنا بر خبر Cadena Ser سمی خدیرا که یکی از بازیکنان اصلی مورینیو است در تابستان یکی از هدف های مهم یوونتوس برای خرید خواهد بود.یوونتوس به دلیل گران بودن خاویر ماسچرانو نمیتواند او را به خدمت بگیرد و به همین دلیل خدیرا را بهترین آلترناتیو میبیند و کم بودن سن خدیرا هم یکی از مهمترین عواملی است که مسئولان باشگاه یوونتوس به آن علاقه مند شده اند.

سمی خدیرا فوتبال حرفه ای خود را از اشتوتگارت آلمان شروع کرد و سپس راهی رئال مادرید شد و با این باشگاه تا سال 2015 قرارداد دارد.

کد:
    از رئال مادرید نمی ترسیم - داوید ده خئا

دروازه بان موفق باشگاه اتلتیکو مادرید قبل از دربی مادرید صحبت های جالبی کرد...

در هفته ای که بارسلونا در سانچز پیسخوان امتیاز از دست داد رئال مادرید توانست هرکولس را در خانه با شکست بدرقه کند و به بارسلونا نزدیکتر شود.رئال مادرید در هفته ی آینده در ویسنته کالدرون مهمان اتلتیکو مادرید ، همشهری خود خواهد شد.

باشگاه اتلتیکو مادرید که به دلیل نتایج بدی که در این فصل کسب کرده است از صدر جدول بسیار دور شده است و با برد رئال مادرید میخواهد کمی دل هواداران خود را شاد کند.

داوید ده خئا در مصاحبه ای به AS گفت:

"بازی ای که در کوپا دل ری برگزار کردیم نمیتواند تعیین کننده باشد ، مطمئن هستم که در مقابل رئال مادرید آماده تر از قبل به میدان خواهیم آمد.بازیکنان خوبی داریم و امیداوریم که این نتایج بدی که کسب میکنیم به پایان برسد."

داوید ده خئا در ادامه عنوان کرد که حق هواداران اتلتیکو مادرید یک برد مقابل رئال مادرید است:

"هوادارن باید طعم برد در دربی را بچشند، نه از مورینیو و نه از رئال مادرید ترسی داریم چون که ما اتلتیکو مادرید هستیم."

در آخرین دیداری که رئال مادرید و اتلتیکو مادرید برگزار کردند ، رئال مادرید با نتیجه ی 2-0 رقیب دیرینه ی خود را شکست داد.

کد:
    بهتر است مورینیو منچستر یونایتد را فراموش کند - گری نویل

کاپیتان سابق منچستر یونایتد عنوان کرد که سر آلکس فرگوست جایی نخواهد رفت...

کاپیتان افسانه ای باشگاه منچستر یونایتد ، گری نویل که ماه پیش از فوتبال حداحافظی عنوان کرد که سر آلکس فرگوسن به این زودی ها منچستر یونایتد را رها نخواهد کرد.

بسیاری از مطبوعات جهان ادعا کرده بودند که سر آلکس فرگوسن در پایان فصل به کار خود به منچستر یونایتد پایان خواهد داد و به جای این مرد اسکاتلندی سرمربی کنونی رئال مادرید یعنی خوزه مورینیو آورده خواهد شد.

نویل درباره همین موضوع به The Sun گفت:

"هر روز که میگذرد فرگوسن در باشگاه بیش از پیش قدرتمندتر میشود و از نظر وی اینگونه خبر ها و شایعات چیزی جز وقت تلف کردن نیست."

نویل 35 ساله در ادامه عنوان کرد که کسی نمیتواند از الان وارث فرگوسن را مشخص کند:

"مربی های خوب زیادی هستند و مطمئن هستم که وقتی زمانش برسد مورینیو هم یکی از اصلی ترین گزینه ها برای جانشینی سر آلکس فرگوسن خواهد بود.مورینیو هر جا که رفته به موفقیت رسیده است و کار خود را خوب بلد است، برای او احترام قائل هستم اما در این زمان مورینیو به هیچ وجه نمیتواند به جایگاه فرگوسن فکر کند."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •