این ها به خاطر ارزان شازی بوده
خیلی از موارد تو تندر هست که باعث کاهش هزینه قالب گیری و تولید می شه
هدف اصلی رنو تولید ماشین باکیفیت بوده به خاطر همین از این چیزای جزئی زده
این ها به خاطر ارزان شازی بوده
خیلی از موارد تو تندر هست که باعث کاهش هزینه قالب گیری و تولید می شه
هدف اصلی رنو تولید ماشین باکیفیت بوده به خاطر همین از این چیزای جزئی زده
بشور مشکلی نداره
برای راحتی کار ببر کارواش آب گرم
دوستان چند وقت پیش شب بود تو خیابون ماشین رو پارک کردم و چراغ های مه شکن و سو بالای ماشین روش بود ( فکر میکردم کارم چند ثانیه طول بکشه که بیشتر شد و به 5-10 دقیقه رسید )
وقتی برگشتم تو ماشین دیدم بله باطری خالیه و استارت نمیخوره خلاصه هولش دادم و روشن شد
باز چند شب پیش ماشین رو از پارکینگ در آوردم ( هوا سرد بود و شیشه جلو یخ زده بود ) و داشتم میرفتم که به اولین چهارراه که رسیدم ( 500 متر بعد ) ماشین رو خاموش کردم که برم شیشه رو تمیز کنم ( چون ترمز دستی خراب بود مجبور بودم تو دنده خاموش کنم که حرکت نکنه ) بعدش دیگه روشن نشد چراغ مه شکن + سو بالا هم روش بود ولی اینجا ماشین فقط 20 ثانیه خاموش بود
به نظرتون باطری مشکل پیدا کرده یا طبیعیه ... ؟؟؟
عمر باطری؟؟
ببر پیش برق کار ببینه برق دزدی داره؟؟ باطری خوب شارژ می شه؟![]()
بعد شستن با اب گرم باید فورا با دست مال نرم خشک کنم درسته ؟ می ترسم بدنه ماشین یخ بزنه و دردسرساز بشه تا حالا تو هوای سرد ماشین رو نشستم حسابی کثیف شده و ..![]()
اگه هوا خیلی سرده که قبل از خشک شدن خود به خودی آب رو ماشین یخ میزنه حتما خشکش کن
سلام من با برداشتن کل مسیر هوا متوجه از بین رفتن کامل تاخیر و افزایش شتاب محسوس و کشش ماشین شدم ! چه نظریه ای دوستان برای تغییر در مسیر هوا دارند که تاخیر رو از بین ببره ؟ چون لوگان که مثل 206 کیت هواکش براش نساختن آیا روشی هست بشه که این تاخیر رو با تغییر در مسیر هوا از بین برد ؟
سلام اساتید تندر سوار ممنون بابت راهنمایی های قبلی سپاسگذارم
سوالی دارم در مورد بخار کردن شیشه های تندر از داخل . وقتی شروع به حرکت می کنم شیشه های جلو و عقب به شدت میعان می کنه و دید خیلی کم میشه دلیل این بخار زیاد چیه؟ گرم کن رو که روشن می کنم شیشه عقب بهتر میشه ولی جلو بی تاثیر تا جاییکه مجبور شدم با دست شیشه جلو رو از داخل تمیز کنم که می دونید زمان رانندگی خطریه این کار
دلیل این همه بخار چیه داخل کابین ؟ چجوری حلش کنم؟
خوب گرمکن رو بذارید از دریچه شیشه جلو بزنه .میتونید همزمان کولر رو هم روشن کنید تا بخار سریعتر بره.
سلام
کامپیوترشو چطوری ریست میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)