ویرایش شده رام MIUI با ساپورت کامل فارسی و رفع کمبود ها.زحمت نصب و تستش با شما.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش شده رام MIUI با ساپورت کامل فارسی و رفع کمبود ها.زحمت نصب و تستش با شما.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s0o0heil; 19-11-2011 at 15:04.
سلام من دو ماهه دیفای دارم و روی تماسهای دریافتی قطع می شه ، وسط مکالمه آنتن میره و بعضی مواقع خاموش میشه
رام اصلی 2.1 داره ، واسه آسیای شرقی بدون موتو بلور
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید آیا برم cyanogen روش نصب کنم؟ از 2.1 میشه به cyanogen رفت؟؟؟ آیا با آپدیت درست میشه؟ خواهش میکنم کمکم کنید.
نه از 2.1 نمی شه به سیانوژن رفت.شما اول باید به 2.2 froyo اپدیت کنید.به 2.2 فلش بزنید اگه مشکل حل نشد احتمالا" سخت افزاری هست.
آموزش اول: فلش کردن رام اصلی sbf با RSD Lite
توجه: بهتره موقع فلش کردن حداقل شارژ گوشی 70% باشه
روش کار
1. Motorola USB Driver رو دانلود کرده و نصب کنید. سعی کنید همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید
2. RSD Lite رو از دانلود کرده و نصب کنید. سعی کنید همیشه از آخرین ورژن استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. رام اصلی رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. RSD Lite رو اجرا کنید و روی ... (شماره 1 تو عکس) کلیک کنید. یه پنجره باز میشه. از اونجا رام اصلی با پسوند sbf رو انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5. گوشی رو خاموش کرده دکمه افزاینده صدا رو گرفته و گوشی رو روشن کنید. حالا وارد BootLoader میشه.
6. گوشی رو به کامپیوترتون وصل کنید. بذارید کامل گوشی توسط سیستم شناسایی بشه. حالا RSD Lite گوشی شمارو شناخته (شماره 2 تو عکس). روش کلیک کنید تا مشخصات گوشیتون رو تو پنجره چپی نشون بده. حالا روی دکمه Start کلیک کنید.
فلش کردن شروع میشه. بهتره در زمان فلش کردن از هیچ برنامه ای استفاده نکنید.
خونسرد باشید بذارید کارشو بکنه! عملیات فلش حدود 7-8 دقیقه طول میکشه.
در پایان عملیات پیغام Pass در قسمت Result به نمایش در میاد (شماره 3 در عکس)
اگه پیغام پس به نمایش در نیومد و در عوض در قسمت Status پیغام Please Manually Power Up This Phone به نمایش در اومد گوشی رو از کابل جدا کنید و خودتون روشنش کنید. بعد که کامل روشن شد اونو به کامپیوتر وصل کنید و منتظر بمونید تا پیغام Pass ظاهر بشه.
تمام. شما فلش رو با موفقیت پشت سر گذاشتید.
با تشکر از امین(MeriDa) عزیز برای آموزش.منبع: موبایلستان.
Last edited by s0o0heil; 19-11-2011 at 15:34.
خیلی ممنون ، میرم ببینم میتونم انجامش بدم یا نه
ولی اگه سخت افزاری باشه چه میشه کرد؟ آیا راهی هست؟
شما دقیقا مشکل منو دارید منم همین مشکلات رو دارم به علاوه این که گوشی باطری رو هم نمیشناسه و با شارژر همه کاره شارژش میکنم تا الان هم با تعویض رام درست نشده و نخواهد شد متاسفانه .منم اولش این مشکلات شما رو داشتم بعدش هم که اومدم رام رو عوض کردم برای اولین بار یهو متوجه شدم باطری رو هم دیگه نمیشناسه![]()
سلام
پیش از هر چیز از همه دوستان متخصص که تا اینجا محبت کردن و منو راهنمایی کردن تشکر می کنم.
عرض شود که اگه این گوشی رو با رام 2.2 امارات بخرم دیگه نیازی به روت کردن و ... غیره دارم یا نه؟ اصلا روت کردن در چه مواقعی لازمه و به چه دردی می خوره؟
اگه با رام 2.2 امارات بخرم دیگه موتو بلار نداره؟ می تونم نصبش کنم؟ با 2.2 امارات بخرم یا یه ورژن دیگه که موتو بلار داشته باشه و خودم روش سیانوژن بریزم؟
اگه سوالاتم ناشیانه بود ببخشید دیگه
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
یـــــــا خدا، ترسیدم. گوشی شما هم رام 2.1 آسیای شرقیه؟
دوستان کس دیگه ای همچین مشکلاتی داشته؟
عزیز 2.2 امارات بگیر فارسی رو به راحتی (کیبورد و اس ام اس و اینترنت) ساپورت میکنه و مشکل خواستی نداره و هم اینکه اگر خواستی میتونی راحت به رام های دیگر از جمله miui آپدیت کنی...
نه نترس چون تعداد معدودی به تعداد انگشتان دست این مشکل رو داشتن تو هر مدل و برندی خرابی وجود داره
سلام به همه دوستان
من ديشب بالاخره خريدم، ممنون از همه
لطف ميكنيد لينك يك كيبورد فارسي خوبو بهم بدين؟
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺸﻮ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﻢ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)