تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 1783 اولاول ... 1832332732792802812822832842852862872933333837831283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظور من بودم؟

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

دانلود از ساعت 4 تا 8 صبح از 240 پایین نمیاد
    ولی از 3 تا 4 بالاتر از 200 نمیره(گهگاه میره)
    آفرین !
    سه چراغ سبز برای شما روشن شد

2. این کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)

به استحضار کلیه مشترکین صبانت میرساند به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و آزاد سازی خرمشهر تمامی سرویسهایی که شروع استفاده ی آنها از مورخ 25/02/90 لغایت 03/03/90 میباشد ،حجم و زمان استفاده شده بصورت رایگان محاسبه شده و زمان شروع این سرویس از تاریخ 04/03/90 محاسبه میگردد.

4. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شارژ الکترونیکی (بانک پارسیان)

به اطلاع کلیه مشترکین میرساند به منظور رفاه حال مشتریان، خدمات پرداخت الکترونیک بانک پارسیان نیز به مجموعه ی صبانت اضافه گردید .از این پس مشترکین گرامی میتوانند از خدمات این بانک جهت شارژ الکترونیکی استفاده نمایند .

6. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در ساعت 02:05 دقیقه بامداد سرعت دانلود شبانه بین 7 تا 15 کیلوبایت در ثانیه هستش !!
    جناب Sabanet - Support , به جای این دست و دلبازی ها یک فکری به حال سرعتتاتون بکنین, من از سرعت قراردادم هم کمتر دارم دانلود میکنم !!
    دوستان کس دیگه ای هم مشکل سرعت داره ؟
    متشکرم

8. این کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من هم دقیقا همین کارها رو کردم و الان میخوام برگردم صبا یادمه اون زمان که از صبا رفتم سرعت شبانه رو بسته بود روی 128 × البته من هم اشتراک 128 داشتم سه ماهه 15 گیگ
    میخوام بدونم الان وضعیتش چطوره؟ مصپثلا اگر 512 بگیرم شبانه اش هم همون 512 هست یا نه یا مثلا اگر 128 بگیرم سرعت شبانش چند هست؟
    ممنون
    سلام
    کسی نمیدونه سرعت شبانه رایگانش چند هست؟
    و آیا این سرعت ربطی به سرویسی که گرفتید داره یا نه! مثلا برای 128 و یک مگ ثابته یا خیر؟
    ممنون

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

دزدی که توش غوغا میکنه حجم میدزدن فضایی
    من که دارم میرم یه شرکت دیگه فعلا تو تحقیق هستیم کدوم بهتره
    دقیقا موافقم ......

پیش به سوی مخابرات.... هم ارزونتره ، هم نامحدوده ، هم یکی با کارت کارشناسی یا کارشناسی ارشد گیر بیاری 512 میدن که اونم نامحدود ....... حالا دیگه چی میخواد ،

حیف این همه پول که رفت تو جیب این شیادها .....

---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------

به استحضار کلیه مشترکین صبانت میرساند به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و آزاد سازی خرمشهر تمامی سرویسهایی که شروع استفاده ی آنها از مورخ 25/02/90 لغایت 03/03/90 میباشد ،حجم و زمان استفاده شده بصورت رایگان محاسبه شده و زمان شروع این سرویس از تاریخ 04/03/90 محاسبه میگردد.

شیطونه میگه بزنم ....
    هیج کسی نیست یه جواب دندان شکن به این شیاد ها بده .... آخه نمیدونم ما رو ---- گیر آوردین یا خودتون --- هستید ......

---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------

در ساعت 02:05 دقیقه بامداد سرعت دانلود شبانه بین 7 تا 15 کیلوبایت در ثانیه هستش !!
    جناب Sabanet - Support , به جای این دست و دلبازی ها یک فکری به حال سرعتتاتون بکنین, من از سرعت قراردادم هم کمتر دارم دانلود میکنم !!
    متشکرم

ما هم با این مشکل دست به گریبانیم بهترین راه مخابراته هم سرویسش نامحدوده و هم ....

11. این کاربر از boy_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

واییییییی میبینم بعد از چند سال دست و دل باز شدید!
    از یک سال پیش که صبانت داشتم یکبار هم از این کارا نمیکردید!
    نمیخواین بگین چی شده؟؟؟؟؟ درسته حقیقت داره.مخابرات داره 256 رو 12500 میده.حالا شما سرویس های آشغالتون رو اینقدر میدین....

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------

متشکرم
    من که از 2 تا 7 کامپیوتر رو روشن میذارم 1 گیگ دانلود میکنه... ولی دارم یک مودم 100 تومانی ایسوس میخرم که برم مخابرات ... چرا خودمو خسته کنم؟ چرا پول برق بدم؟ چرا باید مجبور بشم تو 3 ماه چند بار پول بدم بخاظر اینکه حجم زیاد مصرف میکنم ؟ لابد اشکال از خودمه یا حجم خوری سرویس های اینا؟؟؟
    بازم دم همین مخابرات گرم.من که حاضرم اینقدر پول بدم و ضرر کنم برای اینترنت بهتر ....

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    قربون خبرت عزیز
    مال من الان اینطوریست
    تاریخ شروع استفاده 18/02/90
    نمیشه هیچ تخفیفی به ما داده شه ؟
    خوب الان گناه اونهایی که قبل این تاریخ شارژ کردن چیه ؟ چرا اونا بعد این همه سال مشترک این شرکت بودن یک عیدی چیزی بهشون داده نشه . من الان اولین نفری بودم که 4 سال پیش توی شهر خودم از این شرکت سرویس گرفتم و هنوز هم دارم میگیرم ولی هیچ وقت نشده کوچکترین عیدی و نمیدونم تخفیفی..... هیچی
    اقلا گفته میشد از زمان ولادت تا حداکثر یک ماه قبل

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    قربون خبرت عزیز
    مال من الان اینطوریست
    تاریخ شروع استفاده 18/02/90
    نمیشه هیچ تخفیفی به ما داده شه ؟
    خوب الان گناه اونهایی که قبل این تاریخ شارژ کردن چیه ؟ چرا اونا بعد این همه سال مشترک این شرکت بودن یک عیدی چیزی بهشون داده نشه . من الان اولین نفری بودم که 4 سال پیش توی شهر خودم از این شرکت سرویس گرفتم و هنوز هم دارم میگیرم ولی هیچ وقت نشده کوچکترین عیدی و نمیدونم تخفیفی..... هیچی
    اقلا گفته میشد از زمان ولادت تا حداکثر یک ماه قبل
    ای بابا این عیدی ها بخوره تو سرشون ... اینقدر به من زمان و حجم اضافه کردن که مجبور بشم تا 3 شهریور بمونم ... اینم از اون سیاست هاش هست!! تو این 1 ساله که هیچی نداده ولی الان که خیلی ها درن میرن مخابرات دست و دل باز شده.خوبه 100 برابری که به ما اینترنت میدن و پول میگیرن سود میکنن.این چیزی نیست که.

---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

سلام
    کسی نمیدونه سرعت شبانه رایگانش چند هست؟
    و آیا این سرعت ربطی به سرویسی که گرفتید داره یا نه! مثلا برای 128 و یک مگ ثابته یا خیر؟
    ممنون
    بستگی به منظقتون داره ... ولی برای 1 مگ و 128 روزانه و شبانه مخصوصا ثابته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض adsl

حجمش بخوره تو سرش

منا بگو که 2روز سرویس گرفتیم 1مگ 60تا دانلود میده پینگشم که نگو

پشتیبانیشم که کشکه فقط وقتی میخوان بفروشن مثل سگ پاچه آدما میچسبن

عجب اشتباهی کردیم اومدیم این دزد خونه

17. این کاربر از massenger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •