آفرین !
سه چراغ سبز برای شما روشن شد![]()
آفرین !
سه چراغ سبز برای شما روشن شد![]()
به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)
به استحضار کلیه مشترکین صبانت میرساند به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و آزاد سازی خرمشهر تمامی سرویسهایی که شروع استفاده ی آنها از مورخ 25/02/90 لغایت 03/03/90 میباشد ،حجم و زمان استفاده شده بصورت رایگان محاسبه شده و زمان شروع این سرویس از تاریخ 04/03/90 محاسبه میگردد.
شارژ الکترونیکی (بانک پارسیان)
به اطلاع کلیه مشترکین میرساند به منظور رفاه حال مشتریان، خدمات پرداخت الکترونیک بانک پارسیان نیز به مجموعه ی صبانت اضافه گردید .از این پس مشترکین گرامی میتوانند از خدمات این بانک جهت شارژ الکترونیکی استفاده نمایند .
در ساعت 02:05 دقیقه بامداد سرعت دانلود شبانه بین 7 تا 15 کیلوبایت در ثانیه هستش !!
جناب Sabanet - Support , به جای این دست و دلبازی ها یک فکری به حال سرعتتاتون بکنین, من از سرعت قراردادم هم کمتر دارم دانلود میکنم !!
دوستان کس دیگه ای هم مشکل سرعت داره ؟
متشکرم
سلام
کسی نمیدونه سرعت شبانه رایگانش چند هست؟
و آیا این سرعت ربطی به سرویسی که گرفتید داره یا نه! مثلا برای 128 و یک مگ ثابته یا خیر؟
ممنون
دقیقا موافقم ......
پیش به سوی مخابرات.... هم ارزونتره ، هم نامحدوده ، هم یکی با کارت کارشناسی یا کارشناسی ارشد گیر بیاری 512 میدن که اونم نامحدود ....... حالا دیگه چی میخواد ،
حیف این همه پول که رفت تو جیب این شیادها .....
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------
شیطونه میگه بزنم ....![]()
هیج کسی نیست یه جواب دندان شکن به این شیاد ها بده .... آخه نمیدونم ما رو ---- گیر آوردین یا خودتون --- هستید ......
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
ما هم با این مشکل دست به گریبانیم بهترین راه مخابراته هم سرویسش نامحدوده و هم ....
واییییییی میبینم بعد از چند سال دست و دل باز شدید!
از یک سال پیش که صبانت داشتم یکبار هم از این کارا نمیکردید!
نمیخواین بگین چی شده؟؟؟؟؟ درسته حقیقت داره.مخابرات داره 256 رو 12500 میده.حالا شما سرویس های آشغالتون رو اینقدر میدین....
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
من که از 2 تا 7 کامپیوتر رو روشن میذارم 1 گیگ دانلود میکنه... ولی دارم یک مودم 100 تومانی ایسوس میخرم که برم مخابرات ... چرا خودمو خسته کنم؟ چرا پول برق بدم؟ چرا باید مجبور بشم تو 3 ماه چند بار پول بدم بخاظر اینکه حجم زیاد مصرف میکنم ؟ لابد اشکال از خودمه یا حجم خوری سرویس های اینا؟؟؟
بازم دم همین مخابرات گرم.من که حاضرم اینقدر پول بدم و ضرر کنم برای اینترنت بهتر ....
سلام
قربون خبرت عزیز
مال من الان اینطوریست
تاریخ شروع استفاده 18/02/90
نمیشه هیچ تخفیفی به ما داده شه ؟
خوب الان گناه اونهایی که قبل این تاریخ شارژ کردن چیه ؟ چرا اونا بعد این همه سال مشترک این شرکت بودن یک عیدی چیزی بهشون داده نشه . من الان اولین نفری بودم که 4 سال پیش توی شهر خودم از این شرکت سرویس گرفتم و هنوز هم دارم میگیرم ولی هیچ وقت نشده کوچکترین عیدی و نمیدونم تخفیفی..... هیچی
اقلا گفته میشد از زمان ولادت تا حداکثر یک ماه قبل
ای بابا این عیدی ها بخوره تو سرشون ... اینقدر به من زمان و حجم اضافه کردن که مجبور بشم تا 3 شهریور بمونم ... اینم از اون سیاست هاش هست!! تو این 1 ساله که هیچی نداده ولی الان که خیلی ها درن میرن مخابرات دست و دل باز شده.خوبه 100 برابری که به ما اینترنت میدن و پول میگیرن سود میکنن.این چیزی نیست که.
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
بستگی به منظقتون داره ... ولی برای 1 مگ و 128 روزانه و شبانه مخصوصا ثابته!![]()
حجمش بخوره تو سرش
منا بگو که 2روز سرویس گرفتیم 1مگ 60تا دانلود میده پینگشم که نگو
پشتیبانیشم که کشکه فقط وقتی میخوان بفروشن مثل سگ پاچه آدما میچسبن
عجب اشتباهی کردیم اومدیم این دزد خونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)