نه عزيز وسترن هارد 2.5 اينچي با اينترفيس esata نداره ، وسترن با اينترفيس esata فقط مدل My Book Studio Edition II هست كه خيلي بزرگ و به عبارت ديگه غول پيكر هست در واقع از دو هارد اينترنال تشكيل شده كه بصورت riad كارميكنن و فكر نميكنم بدرد شما بخوره .
![]()
نه عزيز وسترن هارد 2.5 اينچي با اينترفيس esata نداره ، وسترن با اينترفيس esata فقط مدل My Book Studio Edition II هست كه خيلي بزرگ و به عبارت ديگه غول پيكر هست در واقع از دو هارد اينترنال تشكيل شده كه بصورت riad كارميكنن و فكر نميكنم بدرد شما بخوره .
![]()
دوست عزیز از راهنمایی هات خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه داشتم می خواستم بدونم که زیاد فرقی تو سرعت انتقال usb 2 , esata هستش؟ یعنی اگر برم فقط یه چیزی که usb2 میخوره رو بگیرم بعدن زیاد حسرت اینو نمی خورم که ای کاش esata هم داشت؟
منظورم اینهکه یه هارد وسترن دیجیتال usb2 بهتره یا یه هارد سیگیت که اگر خواستم بتونم بعدن یه کارتریج بهش اضافه کنم؟
تفاوت سرعت بين usb2 با usb3 و esata خيلي فرق ميكنه و مطمئناً پشيمون ميشيد.
درسته كه هاردهاي پرتابل وسترن esata ندارن ولي در عوض usb3 دارن كه سرعتش در حد و اندازه هاي esata هست . اگر لپتاپتون يا PC شما usb3 داره پيشنهادم اينه كه وسترن رو بخرين .
ظاهرا پيدا كردن كارتريج هم كار زياد ساده اي هم نيست و بايستي از خود شركت سازگار بخرين .
متاسفانه پورت usb3 نداره لپ تاپم. پس شما همون مدل سیگیت رو پیشنهاد می کنید. بعد دوست عزیز توی تهران کجا هست این نمایندگی سازگار که هم کارتریج رو بگیرم و هم خود هارد رو؟ تو پاساژ رضا باید باشه درسته؟
والا خودم يه زماني دنبال كارتريج esata براي هاردم بودم كه پيدا نكردمش و گفتن كه بايد بري از شركت سازگار بخري .
و متاسفانه آدرس دقيق سازگار رو ندارم .
ضمنا كاركردن با اينترفيس esata به سادگي usb نيست بعبارت ديگه قبل از متصل نمودن كابل بايد سيستم خاموش باشه .
ويرايش : فقط براي هارد پرتابل 2.5 اينچي كارتريج esata ساخته شده نه براي مدلهاي دسكتاپي.
Last edited by ata.royalfalcon; 17-09-2011 at 10:36.
سلام دوستان عزیز من میخام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:
میخوام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:
GoFlex® Turbo
FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive
FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
مجبورم اینترنتی بگیرم چون شهرستانم دوستان عزیز فروشگاه سراغ ندارید؟
سلام
یه هارد در حدود قیمت 60 تومن میشه معرفی کنید؟ سرعت انتقال بالاتر باشه بهتره
سلام
مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو به خاطر dock پیشنهاد میدم . البته قیمت بالاتری هم نسبت به مدل عادی داره .
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
سلام
اگر چیز درست حسابی بخوای باید بودجه ات رو کمی بیشتر کنی ، بودجه ات خیلی کمه !!!
برا خودم نیست برا رفیقمه , شما چند تا مدل معرفی کن من بهش بگم , اگه نخواست میگم یه چیزی جور کنه بزاره روش
دوستان من این مدل 750 گیگ pro میخوام بخرم از کجا میشه خرید؟میخوام واسه wd hd media player و هم واسه ps3
این مدل:
Seagate FreeAgent GoFlex Pro 750 GB USB 2.0 Ultra-Portable External Hard Drive STAD750101
دوستان لطفا کمک همگی و راهنمایی
اینم لینک آمازون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)