دوستان ممکنه این لپتاپ با کارت گرافیک 540 m هم تولید شه؟
دوستان ممکنه این لپتاپ با کارت گرافیک 540 m هم تولید شه؟
این برنامه هم برا پارتیشن بندی عالیه
Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
فکر نمیکنم بجز این 3 مدل ،گرافیک دیگه ای روش قرار بدن، مگه اینکه کلا مدل دیگه ای تولید بشه
مثلا قبلا لپ تاپ 1564 مشابه 5010 بود (البته نه از نظر شکل ظاهری) اما اون ارتقا داده نشد و بجاش 5010 وارد بازار شد
باز هم بستگی به شرکت تولید کننده داره
Last edited by sheytoon001; 17-02-2011 at 21:06.
سلام دوستان
من این چک کردن سرویس tag رو خوب متوجه نشدم.
اولا باید برم شماره ی سریال روی کارتن لپتاپ رو تو سایت دل بزنم.بعدش مشخصات لپتاپم رو میده.
خب حالا من از کجا بفهمم که که چه سخت افزاری رو لپتاپم هست؟
اصلا این تگ چیه؟یه توضیح کامل میشه بدید؟
سلام دوست عزیز
عزیز در واقع وقتی سرویس تگ رو توی سایت دل وارد می کنی ، مشخصات سیسنمی که خود شرکت دل روی لپ تاپ گذاشته معلوم می شه.
اونوقت شما نیاز به یه نرم افزار داری که ، سیستم روی دستگاهتو نشون بده و با اونی که توی سایت دل هست مقایسه کنی(مثل نرم افزار Speccy یا اصلا خود dell support center که تو چند پست قبل میلاد جان نحوه ی کار باهاشم توضیح دادن)
سرویس تگ رو می تونی از پشت دستگاه هم بخونی و تو سایت دل وارد کنی.
اگه بازم از صفحه ای که اومد متوجه توضیحاتش نشدی ، یه عکس بگیر تا من واست توضیح بدم نوشته های توشو.
سلام
من همه درایورها رو نصب کردم فقط وبکم مونده اگه لینک بدین ممنون میشم
دیگه اینکه بلوتوثش هم send نمی کنه
وبکم نیازی به درایور نداره اما اگه میخوای به عنوان دوربین ازش استفاده کنی باید برنامه ای برا این کار نصب کنی، در پست 7 برنامه های لازم برا این کار معرفی شدن
کدوم درایور رو برا بلوتوث نصب کردی؟ آیکن بلوتوثدر کنار ساعت قرار داره؟
دوستان چه کسانی با سیستم وایرلس N5010 دارن لذت میبرن؟
واقعا عالیه حتی یک خونه هم کن نمیکنه
من استفاده می کنم.کاملا موافقم.وایرلسش عالیه.اصلا خبری از دیسکانتو اینا نیست.
منم تایید میکنم که لپ تاپ فوق العاده ایه
برا دیدن سیگنال و نویز میتونید از کنترول پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کنید
Last edited by sheytoon001; 18-02-2011 at 16:04.
سلام
من تو نصب درایور وای فای مشکل دارم
از کجا میتونم درایورش رو بگیرم و دیگر اینکه اصولا در ویندوز 7 درایور ها رو چطور باید نصب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)