ان 61 از روی یو ای بس بوت میشه؟
من هرچی توی بایوس گشتم چیزی ندیدم
ان 61 از روی یو ای بس بوت میشه؟
من هرچی توی بایوس گشتم چیزی ندیدم
سلام
بله عزیز دل، مشکلی نداره.
شما اول قطعه USB ـتون رو وصل کنین بعد برید به بایوس و در بخش بوت، اولین بوت رو روی قطعه USB قرار بدید.
من خودم برای استفاده از نرم افزار Offline NT Password & Registry Editor برای از بین بردن پسورد یوزرها از این قابلیت استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
موفق باشید.
داداشم داره میره دبی
بهش گفتم n61jq بگیره یا jv
به نسبت قیمت هارو میبینم 200 300 تومن از ایران ارزونتره
تفاوت ها:
CPU:
jq:
Core i7 1.6
jv:
core i5 2.53
VGA:
jq: ATI Radeon HD 5730
jv: Geforce 325m
البته jv از تکنولوژی Nvidia Optimus استفاده می کنه برای سویچ کردن گرافیک
گرافیک jq برای بازی مناسب تره
تو این لینک می تونی ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق همون ایمیلی که گفتم ازشون سوال کردم گفتن که باید دیده بشه، دو حالت ممکنه باشه، یا باید کل کیبورد عوض بشه که 50 تا 60 تومن خرج داره یا فقط همون یک دکمه که 15 تومن خرج داره.
برای من که کل کیبورد رو عوض نمیکنن مسلماً، چون گفتن 30 تومن. پس همون یک دکمه رو درست کردن که 15 تومن خرجشه و اینا گفتن 30 تومن. رفتم بگیرم بهشون میگم و عمراً بهشون بالای 15 تومن نمیدم![]()
این رو هم باید به مواردی مثل بیمارستان و دادگستری و ... اضافه کنیم:
خدا سر و کار هیچ بنی بشری رو به گارانتی جماعت نندازه!
دو دستی مواظب لپ تاپاتون باشید !
البته jv با cpu i3 هم وجود داره
لپ تاپ برای بازی نیست خوب
فقط همین کال اف دیوتی بعدی رو ران کنه کافیه واسم
آخه واقعیتش قیمت به دلار رو میبینم
زده jq 1000دلار
خوب آدم میگه 1 تومنه میگیره دیگه
و jv زده 800 دلار
n82jq 990 dollars
بعضی موقع میگم n82 بعد میگم n61 بدجوری موندم
15 اینچ برای طراهی مناسب تره..اما سنگین تره
به نظرشما خرید از دبی بده یا خوب؟
قیمت n82 jv تو ایران کسی داره با سی پی یو core i5
به نظر من اینکار مزایا و معایبی داره! خرید از دبی به معنی اینه که لپ تاپت داخل ایران گارانتی نداره ! البته هر چند گارانتی داشته باشه هم کلی مشکلات خئاهی داشت برای تعمیرش ولی باز هم بودنش بهتر از نبودنشه! نمونش مورد خود من که بالاخره با همه ی مشکلات و معطلل شدن ، لپ تاپم تعمیر شد و هزینه ای هم ندادم!
کلا در این مدت که از این لپ تاپ دارم استفاده می کنم و با توجه به مواردی که دور و برم از مشکلاتی که برای لپ تاپ های اطرافیانم دیدم (برندش هم فرقی نمیکنه هم از سونی دیدم به شخصه هم از دل و هم از توشیبا و...) به این نتیجه رسیدم که لپ تاپ ها خیلی حساس تر از پی سی هستن و نمیشه اونجور که با پی سی کار می کنی با اونها هم کار کنی و باید جانب احتیاط رو رعایت کنی و احتمال بروز مشکل در لپ تاپ ها بطور معمول خیلی بیشتر از پی سی هست حتی اگر کاربر پیشرفته باشی.
پس باید در عوض خرید ارزون تر خودت رو برای هزینه های احتمالی بعدی آماده کنی! مثلا یکی از اقوام لپ تاپ دل خرید و گارانتیش هم بین المللی بود مثلا (تو دبی بود گارانتی) و خلاصه تا لپ تاپ رفت دبی و اومد 300 هزار تومن پیاده شد و این وسط مودم دایال آپ لپ تاپ هم ناپدید شد!![]()
اما در مورد 82 و 61 به نظر من کاملا بستگی به مورد استفاده ی شما داره ، مسلما اگر در حرکت هستید 82 گزینه ی مناسب تریه و اگر بطور ثابت استفاده میکنید 61 .
از نظر کارایی و پرفورمنس هم تفاوت آنچنانی نباید داشته باشن چون مشخصات سخت افزاریشون 90% مشابه همه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)