100 تا پر رو باید جمع کنی.
100 تا پر رو باید جمع کنی.
واسه منم همین طور ...............یکی راهنمایی کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه!!!!!!!!!!!!سلام اون شنل اخری چجوری باز میشه برا من قفله
سلام بچه ها چطور میتونم یه مرحله بیام عقب الان مرحله هشتم و سیو شده میخوام مرحله هفت رو دوباره بازی کنم میشه
به نام خدا
سلام به همه
دوستان قضیه black edition چیه ؟؟؟؟؟
یک پچی هست که با فعال کردنش. چند مرحله اختصاصی بلک ادیشن باز میشه. مراحل مانند اساسین تامب هستند. یکی تو فلورانس باید جونه لورنزو رو تو خونش نجات بدی. یکی هم تو ویلای عموته که میری تاریخچه ویلا رو میخونی. یکی هم تو ونیز تو کارخانه کشتی سازی
همونطور که گفتن 100 تا پر باید پیدا بشه جای پر ها توی پست زیر روی نقشه ی بازی در هر شهر با شماره مشخص شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکنه شما اطلاعات تو ویلا را میخونید؟
آمار کامل را از منوی Option و بعد قسمت Status (اگه درست نوشته باشم) میشه دید
اونجا زده 97 و یخده!
سلام
من از اینترنت یه فایل save دانلود کردم و بعد که با سیو خودم جایگزین کردم اشتباه کردم یه کپی نگرفتم رفتم توی بازی دیدم کل سیو من از بین رفته و حالا با سیو جدید , مراحل تموم شده و همه چی هم جمع شده.
لطفا بگید چطوری میشه با این امکانات به مرحله ای که خودم توش بودم برم و از اونجا بقیه بازی رو ادامه بدم و از اون مرحله به بعد بقیش پاک بشه چون من تو سال 1486 بودم و واقعا نمی تونم دوباره این همه مرحله رو از اول شروع کنم. چون نگاه کردم از قسمت DNA هم برنمیگرده.
خیلی ممنون
دوست عزیز بازی برگشت نداره
در این تایپیک دوستان سیو های بسیاری اپلود کردند
ببینید کدام یک به سیو قبلی بازی شما نزدیکتر هست انرا دانلود کنید
موفق باشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)