چرا برا من اینجوری نیست؟!!!فقط توئ گلکسی اینجوریه؟تا زمانی که یک E هست به اینترنت وصل نیستید هر موقع 2 تا E کنار هم اومد( یک E کوچکتر کنا ر اونی که الان هست) اونموقع به نت وصل هستید.![]()
چرا برا من اینجوری نیست؟!!!فقط توئ گلکسی اینجوریه؟تا زمانی که یک E هست به اینترنت وصل نیستید هر موقع 2 تا E کنار هم اومد( یک E کوچکتر کنا ر اونی که الان هست) اونموقع به نت وصل هستید.![]()
سلام بچها کسی گلکسی رو با اين هدست بولوتوس ها مچ کرده استريو پخش ميشه يا مونو هستش
اين مدل bt3030 جبرا قشنگه مدل bh214 هم نوکيا زده اونم زيباست
با درود خدمت اساتید اقا گوشی من ویبرانته(گلکسی اس) و گوشی همینجوری اینترنتش فعال هست و شارز کم میکنه .حالا باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
سلاام.
نه تو همه ویندوز موبایلها و اکثر آندروید ها تا جایی که من دیدم همینجوریه.![]()
اقا یکی به داد ما برسه این همینجوری پول اینترنت میندازه کم کم دارم ورشکست میشم یکی کمکم کنه تو رو خدا
سلام
من 1 ماه بيش از كرج خريدم 700 هزار تومن . 16 گيگ بدون گارانتي .
فقط رمش بجاي 512 مگابايت 326 مگابايت نشون ميده . مال شما هم همينطوره ؟
من با گوشي قبليم MMS ارسال ميكردم ولي با گلكسي ارسال نميشه . تنظيمات ايرانسل رو هم روش انجام دادم.
لطفا راهنماييم كنيد
واسه موقع وصل بودن یک دونه E بیشتر نداره نکنه گوشیم تقلبیه.
من قبل از این که گوشیم رو آپدیت کنم (2.1) مشکلی با فایل های فلش نداشتم ولی بعد از آپدیت کردن به ورژن jpjpf نمی تونم فایل های فلشی که داخل گوشی ریختم رو باز کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
دکمه پاور رو که نگه داری یک گزینه میاد که حالت شبکه داده رو میشه غیرفعال کرد.
این لینک درایور گلکسی رو یکی لطف میکنه بذاره....
دوستان هیچ کس با برنامه kies مشکل نداره ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)