مگر زبان فارسي رو ساپورت نميكنه ؟؟؟زبان فارسی براشون مهم نیست
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
مگر زبان فارسي رو ساپورت نميكنه ؟؟؟زبان فارسی براشون مهم نیست
خیر...این ورژن حتی رسمی هم نیست...چه برسه برا خاور میانه باشه !
من که صبر میکنم تا ورژن رسمیش بیاد ...
ارزشش رو نداره فلش بزنم .. اینجوری هم فارسی رو از دست میدم هم اندروید رو !
يعني الان شما بر روي ويو اندرويد داريد ؟؟؟
چه جوريه ؟؟ راضي هستي ؟
آره هم بادا هم اندروید ... به صورت دوال بوت هستش
بزرگترین مشکل اندرویدش اینه که هکرها هنوز مودمش رو نتونستن راه بندازن یعنی تماس گرفتن و مسیج تو اندروید کار نمیکنه
ولی برنامه و بازی رو بدون مشکل اجرا میکنه
سلام دوستان کمکم کنید منه بدبخت اومدم فریمریS8500JPKC1 بادا 1.2واسه 8500از همین سایت وچندین صفخع قبل گرقتم وفلش کردم حالا فقظ لوگو میاد بالا وبعدش ریستارت میشه دیگه حتی کام هم درایوش نمیشناسه واگه باتری برندارم دایم ریستارت میشه خاهشا کمک کنید من20روز نمیشه این گوشی گرفتم
سلام دوستان کمکم کنید منه بدبخت اومدم فریمریS8500JPKC1 بادا 1.2واسه 8500از همین سایت وچندین صفخع قبل گرقتم وفلش کردم حالا فقظ لوگو میاد بالا وبعدش ریستارت میشه دیگه حتی کام هم درایوش نمیشناسه واگه باتری برندارم دایم ریستارت میشه خاهشا کمک کنید من20روز نمیشه این گوشی گرفتم
سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نیومده لازم نیست نگران بشی .
فکر کنم با s8500jpkc1 که حجم اون 164.9 MB و برای آپدیت بوده فلش زدید.
با فریمور s8500jpkc1 فول ورژن که حجم اون حدودا 315.6 MB فلش بزنی طبق آموزشی که در
گذاشته شده مشکل شما هم حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم با فول ورژن فلش زدی یه بار دیگه امتحان کن با MultiLoader_V5.65
لینک فریمورپسورد :samfirmware.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by younes.b.1367; 29-07-2011 at 11:21.
دوستان خواهشا در فلش کردن گوشیشون دقت کنن و همیشه از فریم ورهای تست شده که توسط حداقل 3 کاربر تایید شده باشه استفاده کنن. وگرنه به مشکل بر میخورید..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)