تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 1291 اولاول ... 1832332732792802812822832842852862872933333837831283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من وایمکس ایرانسل دارم و از اصفهان هستم. حالا برا تعطیلات دارم میرم تهران. میخوام ببینم اگه مودمم رو ببرم تهران، اونجا هم کار میکنه؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من وقتی ثبت نام کردم فرداش زنگ زدن پول رو واریز کنید همون روز واریزم کردم فرداش زنگ زدن فردا میایم برای نصب اومدن نصب کردن الان 6 ما می شه استفاده میکنم خیلی بی دردسر و خوبه به نظرم !! راستی پینگشم خوبه میشه تحمل کرد ! آخه باهاش هر روز بازی میکنم ps3 در کل خوبه نمیشه بیشتر از این انتظار داشت ! راستی پهنای باندم 128 پایه هست مودم هم از این کله قندی زردا هست
    داشتم پست هارو می خوندم اینارو برای کسایی گفتم که شک داشتن !!
    از اینا بگذریم بریم سره اصل مطلب که اومد اینجا بگم برم راستیتش چند وقت بود با این اینترنتم ورجو وورجه می کردم خلاصه اینکه الان دارم رایگان استفاده میکنم ! من هر هفته 1 گیگ میخریدم 5600 و همین روال ادامه داشت تا اینکه الان هر روز شب تا صبح دارم 500 مگ دانلود میکنم و روز تا شب ps3 انلاین بازی میکنم خلاصه خیلی حال میده !!
    دوست عزیز شما با 128 چطوری تو 6..7 ساعت 500 مگ دان میکنی !!!!
    نهایتا خودشو از 12 تا 7 صبح بکشه 350 مگ میشه

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

کل دانلوده؟ من روزی ازسایت FileServe حدود 10 گیگ 24 ساعته دانلود میکنم البته الان دیگه تکراری شده واسم این کار
    من با ps3 قبلا Tekken 6 انلاین بازی میکردم با این وضع چون پینگ حدود 250 بود بازم تاخیر داشت
    یه چیز جالب کشف کردم تو منظقه ما که میدان پاستور هستش اگه انتن های مودم رو در بیاری اصلا اینترنت نوسان نداره !!!عجیبه نه؟
    محاسبه کردم 128 طی 7 ساعت 432 مگ دانلود میکنه البته در شرایطی که نوسان نداشته باشه
    Last edited by _Kami_; 11-03-2011 at 11:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من وایمکس ایرانسل دارم و از اصفهان هستم. حالا برا تعطیلات دارم میرم تهران. میخوام ببینم اگه مودمم رو ببرم تهران، اونجا هم کار میکنه؟
    مرسی
    کسی نمیدونه؟

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

سلام
    مرسی
    بله کار میکنه

7. این کاربر از _Kami_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چند تا نکته :
    1- علت اصلی که من به بازاریابی ایرانسل اعتقاد دارم :
    جشنواره نوروزی وایمکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هر چند وقت یکبار مشترکین رو سورپریز میکنه ، یعنی شما هر سه ماه یه بار میتونی تو سایت ایرانسل یه چیز جدید ببینی . برعکس بعضیا !
    2-پورت تلفن مودم های وایمکس : تنظیم VOIP مودم ، یعنی برقراری ارتباط اینترنتی از طریق تلفن با مودم
    البته اطلاعات کاربری و سرور رو از رو سرور یکی از دوستانم ست کردم و روی سرور های فری چک نکردم ، واقعن هیچان انگیزه

3-علیرغم اعتقادم (سیستمی که کار میکنه زیاد انگولکش نباید کرد ) مودم رو من هم هفته پیش آپدیت کردم ، ولی تغییر خاصی رویت نکردم

9. این کاربر از mahdi_mr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما با 128 چطوری تو 6..7 ساعت 500 مگ دان میکنی !!!!
    نهایتا خودشو از 12 تا 7 صبح بکشه 350 مگ میشه

من نمیدونم کجای حرفم از ساعت و 6 یا 7 ساعت حرف زدم !! شب تا صبح یعنی 11 یا 12 که میزارم دانلود 9 که بیدار میشم میبینم تموم شده اصلا هیچ ربطی هم به موضوع نداشت ساعت !! خلاصه اینکه هر شب دارم حداقل 500 مگ دانلود می کنم روزا هم Need for Speed Hot Pursuit بازی میکنم البته 2 نفره دزد و پلیسش ! چون چند نفره نمی کشه !! حالا می خواید باور کنید می خواید نکنید

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان....
    امروز بعد از یک ماه اومدن و مودم رو نصب کردن .... من 632 سفارش داده بودم به جاش برام 635 اوردن ....
    میخاستم بدونم این مودم wifi 635 چقدر مشکل ساز هست اخه دوستان خیلی ناراضی بودن..... بهش که گفتم من این مدل رو سفارش ندادم گفت شانس اوردی که از این کله قندیها برات نیاوردم ....!!!! مدل 632 موجود نیست !!!! منم دیگه بیخیال شدم ...
    البته الان سرعتش خوبه چون گفت تو منطقه ما فقط 3 تا کاربر هست !!!! الان که تست گرفتم از adsl بهتر بود هم پینگش و هم سرعت باز کردن صفحات !!!
    من تو محدوده زرد هستم و 3 تا انتن دارم (البته هوا بارونیه) کافیه ....!
    راستی من سرویس اعتباری 128 کیلو دارم و الان 1000 تومن شارز کردن به نظورتون چقدر میتونم دانلود کنم ...؟
    ممنون..

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟

13. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •