تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 472 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

دوستان چندتا سوال درباره EF7 داشتم ....
    1- اول اینکه بعضی وقت ها معمولا موقع دست اندازا پدال ترمز یکدفعه شل میشه یا اصتلاحا ترمز خالی میکنه دلیلش چیه؟
    2- صدای زیاد موتور در حالت خلاص و سکون ماشین از چی میتونه باشه؟
    3- گتهی اوقات زمانی یکدفعه به ماشین گاز میدی توی دور موتور 3000-4000 صدای غرش مانندی از موتور میاد حدود چند ثانیه این از چی میتونه باشه؟ طبیعی؟
    یکی از دوستان میگفت احتمالا پیستون و سیلندر ها شل شده اصلا همچین چیزی داریم؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان چندتا سوال درباره EF7 داشتم ....
    1- اول اینکه بعضی وقت ها معمولا موقع دست اندازا پدال ترمز یکدفعه شل میشه یا اصتلاحا ترمز خالی میکنه دلیلش چیه؟
    2- صدای زیاد موتور در حالت خلاص و سکون ماشین از چی میتونه باشه؟
    3- گتهی اوقات زمانی یکدفعه به ماشین گاز میدی توی دور موتور 3000-4000 صدای غرش مانندی از موتور میاد حدود چند ثانیه این از چی میتونه باشه؟ طبیعی؟
    یکی از دوستان میگفت احتمالا پیستون و سیلندر ها شل شده اصلا همچین چیزی داریم؟
    i
    1- این مسئله به خاطر ترمز های ای بی اس هست و وقتی عمل میکنه زیر پا احساس خالی شدن دست میده برای اینکه این طور نشه یه بار تپروی ترمز بزنید و بعد از اون دوباره ترمز بگیرید

2-به خاطر منیفولد هواست که توی گازی ها از چدنی استفاده شده و نسبت به بنزینی ها صداش زیاده روی حالت بنزین صدای موتور بسیار کمه و روی گاز اینطوره

3- به خاطر سیستم cvvt و منیفولد هوا و سیستم خروجی اگزوزه هیچ مشکلی نداره . اون مسئله که دوستتون گفته اصلا به این ربطی نداره
    و بیشتر توی دنده مرده خودشو نشون میده

3. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من اون سوکت سفید رنگه رو گرفتم به سمت بالا فشار دادم اما اتفاقی نیفتاد که، هیچ صدایی هم نداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون قسمتی که در عکس مشخص کردم سنسور کلاج هست که در اثر کلاج گرفتن فرمان میفرسته به ecu و
    ecu دستور قطع گاز خوردن را برای دریچه گاز میفرسته

شما کافی با دو انگشت سنسور را بگیرید و بدون اینکه بپیچونید یا چپ و راست کنید فقط کمی با بالا فشار بدید
    دقیقا محل قرار گیری اش مثل خار های روی در پراید میمونه تق تق میکنه و سر جاش قرار میگیره
    من اون سوکت سفید رنگه رو گرفتم به سمت بالا فشار دادم اما اتفاقی نیفتاد که، هیچ صدایی هم نداد

6. این کاربر از mojtaba152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اگر ميبينيد تنظيمه و درست عمل نميكنه
    سنسور خرابه بايد عوضش كنيد
    فكر نكنم قيمتش زياد باشه براي تعويض البته گارانتي هم ميتونيد ببريد ولي احتمالا زير بار نميرن

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

الان 14.900.000 ت باقی مانده قراردادم رو برای کلاس 29110 پرداخت کردم که تا حدود 30 روز دیگه بهم تحویل بدن! زمانی که نمایندگی بهم گفت شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی احساس خود احمق بینی وافری بهم دست داد.
    خدا بخیر کنه.

10. این کاربر از Thom Yorke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه داش يعقوب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اسلام سيتي

پيش فرض

دوست عزیز .. چند وقت بعد ثبت نام اینترنتی باقی مانده پول رو میگیرن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

برای من پیش فروش بود. خرداد ماه 15 تومن دادم. حدود 1.300 سود این 15 تومن توی این مدت شد.
    یه ماه قبل از تحویل دعوتنامه میفرستن که بقیه ش رو تسویه کنید. هر زمان که تسویه حساب شد تا نهایتا 30 روز بعدش ماشین رو تحویل میدن.

13. این کاربر از Thom Yorke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان 14.900.000 ت باقی مانده قراردادم رو برای کلاس 29110 پرداخت کردم که تا حدود 30 روز دیگه بهم تحویل بدن! زمانی که نمایندگی بهم گفت شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی احساس خود احمق بینی وافری بهم دست داد.
    خدا بخیر کنه.
    نمی خوام نارحتت کنم ولی دور از جونت و همه دوستانی که سمند خریدن، اشتباه بود، فقط همین!!! پشیمونم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نمی خوام نارحتت کنم ولی دور از جونت و همه دوستانی که سمند خریدن، اشتباه بود، فقط همین!!! پشیمونم!!!
    آقا مبارکه انشا الله به موقع بیاد خودت رو ناراحت نکن همه ماشین های ایران فرقون همینجوری هستن تازه الان فهمیدم سمند توی اونها سالاره برو در تعمیرگاه ببین مثلا پارس tu5 که این همه براش سرو دست می شکنن چقدر خرابی داره و داغونه چه برسه به بقیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •