پک رنگی توپ champro
توپ آدیداس جابولانی ـ نارنجی آبی مشکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پک رنگی توپ champro
توپ آدیداس جابولانی ـ نارنجی آبی مشکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 14-03-2010 at 21:26.
Adidas Predator X - Championsleague by Kralle79
لینک مستقیم
Puma Powercat Yellow Black by Kralle79کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Puma v1.10 - Silver-Blue-Black by Kralle79کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس فرهاد مجیدی
شمارهی مو رو بزارید: 4607
دیگه لازم نیست موهاشو درست کنم ، شماره موهاشو بذارید رو 4607
دانلود فیس با لینک مستقیم
لوگو های HD همه لیگ ها(لیگ ایران,اسپانیا,آلمان,انگلیس, ایتالیاو...) به صورت آماده که قبلا واسه Pes 2009 این وبلاگ درست کرده بود
Cristiano Ronaldo Face by Rechto18-SK
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dracena Face by DirtyKittyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rodrigo Palacio Face by MV10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Cristiano Ronaldo Face by Saintkeiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 15-03-2010 at 12:59.
THE BEST ADBOARD PACK EVER MADE by arquero7171
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 15-03-2010 at 13:11.
سالم من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8.1 رو نصب کردم اما بعد از یک فصل در مستر لیگ ،وسط بازی از مستر لیگ :13 می یاد بیرون من باید چیکار کنم
سلام دوستان
من نسخه ی RC6 پچ gaming access community رو با قابلیت resume میخوام
کسی میتونه کمکم کنه؟
خیلی ممنون
منظورت اینه ، لینکش مستقیمه ولی نمی دونم resume داره یا نه
پچ گیمینگ
GamingAccess Community Patch Option File 2010/010/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)