مسعود جان من توی مطالب بالا فقط به یک نکته اشاره کردم که اتفاقا نکته بسیار مهمیه و اون هم هوش مصنوعیه بازیه که بدلیل محدویتهای موجود هنوز در سطح پایینی قرار داره و این مساله کاملا طبیعیه . من اصلا درمورد بقیه اجزا بحثی نکردم .
اما در مورد مساله شبیه سازی شما یقین بدون که ea عمدا این سیاست رو در پیش گرفته تا بخش اعظمی از بازار هدف رو از آن خودش کنه دقیقا همون کاری که کونامی و بقیه شرکتها دارن انجام میدن . اصلا یک سوال شما میتونی به من بگی چرا ea سیستم پاسکاری نسخه قبلو که به واقعیت شبیه تر بود رو تغییر داد و از آزادی عمل در این مورد کم کرد ؟
مسعود جان شما مطمئن باش من دقیقا همونطوریکه ظرف 6 ساعت تونستم روی بالاترین حد سختی گیم پلی این بازی مسلط بشم به همین شکل شناخت بسیار خوبی از کلیت گیم پلی این بازی بدست آوردم چون کلا روی این مساله حساسیت زیادی دارم و زیاد وقت گذاشتم خیلیها فقط بعنوان سرگرمی و fun بازی میکنن اما من با این بازی و همینطور pes زندگی میکنم .
من احترام بسیاری زیادی برای این بازی قائلم چون میدونم روی این بازی خیلی کار شده خیلی . معنی این خیلیو بعدا توی گروه مقایسه باز میکنم تا گیمرها به ابعاد و جزئیات ریز این بازی بیشتر واقف بشن همون کاری که درمورد pes انجام دادم و در ادامه انجام خواهم میدم .
من از واژه هیاهو استفاده کردم به این خاطر که میبینم بعضی از دوستان متاسفانه بدون هیچ استدلالی فقط از بازی مورد علاقشون طرفداری میکنند دریغ از یک دلیل ساده . به این دلیل از این واژه استفاده کردم که هنوز شاهد ضعف در هسته ای اصلی گیم پلی یعنی هوش مصنوعی هستم.
به این خاطر از این واژه استفاده کردم که میبینم گیمرها تمام اجزاء بازیو در حد کمال میدونن و اصلا نمیتونن و شاید نمیخوان نقص های بازیو ببین . نگید برتریهای و نکات مثبت اینقدر زیاده که نواقص به چشم نمیاد نه اینطور نیست به چشم میاد شاید بعضی از گیمرها نمیتونن ببینن . عشق به یک چیز انسانو کر و کور میکنه این سخن علی (ع) هستش.
لطفا کسی منو به طرفداری از pes متهم نکنه من از سال 97 تا 2003 قبل از اینکه سمت pes بیام یک فیفا باز تمام عیار بودم . من به هر دوی این بازیها واقعا علاقه مند هستم اینو صادقانه عرض کردم بنابراین مطالبی که درمورد فیفا مینویسم رو حمل بر تخریب این بازی نزارید لطفا .