تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 312 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

+
    حسین جان اینکه بچه های میگن فیفا 10 نکست هیاهوی بی موردی نیست وگرنه دلیلی نداره آدم از بازی ای که خوب نیست تعریف کنه چون اصلا این کار ارزش خود آدم رو میاره پایئن.
    فیفا 10 تعادل خیلی خوبی رو ایجاد کرده که هم اونایی که دنبال شبیه ساز هستن و هم اونایی که دنبال بازی فانتزی, هر دو به یک اندازه از بازی لذت ببرن... کلا فکر نکنم تعداد زیادی دوست داشته باشن که بازی شبیه ساز محض باشه ( البته اگر بشه)... چون دنیای بازی یک دنیای تخیلی هستش آدم از طریق اون میتونه بره تو تیمی که خیلی دوست داره بازی کنه و اون مواردی که تو ذهنش هست رو تو بازی پیاده کنه و بتونه گال های زیبا و کارهای تکنیکی که واقعی نمیتونه انجام بده رو تو بازی پیاده کنه!
    کلا من خودم هم شبیه ساز صرف رو اصلا دوست ندارم ..... چون دیگه بازی نیست و کلا شبیه ساز با بازی فرق میکنه!
    دنیای بازی یعنی تخیل و فانتزی واسه همین خیلی ها بازی ها رو فکر میکنن مال افراد با سن پائین هستش!

کلا خرید کنسول برای یک تجربه تازه گیمری میتونه خیلی جالب توجه باشه... الانم که قیسمت ها کشیده پائین..

6 ساعت بازی کردن یه بازی میشه به همه نکاتش پی برد؟!

اونوقت شما به من بگو نک به تک رو تو دنیای واقعی محکم شوت میکنن یا توپ رو زمینی و آروم میزنن؟!
    این موضوعی هستش که همیشه و در همه بازیها بوده!

مسعود جان من توی مطالب بالا فقط به یک نکته اشاره کردم که اتفاقا نکته بسیار مهمیه و اون هم هوش مصنوعیه بازیه که بدلیل محدویتهای موجود هنوز در سطح پایینی قرار داره و این مساله کاملا طبیعیه . من اصلا درمورد بقیه اجزا بحثی نکردم .
    اما در مورد مساله شبیه سازی شما یقین بدون که ea عمدا این سیاست رو در پیش گرفته تا بخش اعظمی از بازار هدف رو از آن خودش کنه دقیقا همون کاری که کونامی و بقیه شرکتها دارن انجام میدن . اصلا یک سوال شما میتونی به من بگی چرا ea سیستم پاسکاری نسخه قبلو که به واقعیت شبیه تر بود رو تغییر داد و از آزادی عمل در این مورد کم کرد ؟
    مسعود جان شما مطمئن باش من دقیقا همونطوریکه ظرف 6 ساعت تونستم روی بالاترین حد سختی گیم پلی این بازی مسلط بشم به همین شکل شناخت بسیار خوبی از کلیت گیم پلی این بازی بدست آوردم چون کلا روی این مساله حساسیت زیادی دارم و زیاد وقت گذاشتم خیلیها فقط بعنوان سرگرمی و fun بازی میکنن اما من با این بازی و همینطور pes زندگی میکنم .
    من احترام بسیاری زیادی برای این بازی قائلم چون میدونم روی این بازی خیلی کار شده خیلی . معنی این خیلیو بعدا توی گروه مقایسه باز میکنم تا گیمرها به ابعاد و جزئیات ریز این بازی بیشتر واقف بشن همون کاری که درمورد pes انجام دادم و در ادامه انجام خواهم میدم .
    من از واژه هیاهو استفاده کردم به این خاطر که میبینم بعضی از دوستان متاسفانه بدون هیچ استدلالی فقط از بازی مورد علاقشون طرفداری میکنند دریغ از یک دلیل ساده . به این دلیل از این واژه استفاده کردم که هنوز شاهد ضعف در هسته ای اصلی گیم پلی یعنی هوش مصنوعی هستم.
    به این خاطر از این واژه استفاده کردم که میبینم گیمرها تمام اجزاء بازیو در حد کمال میدونن و اصلا نمیتونن و شاید نمیخوان نقص های بازیو ببین . نگید برتریهای و نکات مثبت اینقدر زیاده که نواقص به چشم نمیاد نه اینطور نیست به چشم میاد شاید بعضی از گیمرها نمیتونن ببینن . عشق به یک چیز انسانو کر و کور میکنه این سخن علی (ع) هستش.
    لطفا کسی منو به طرفداری از pes متهم نکنه من از سال 97 تا 2003 قبل از اینکه سمت pes بیام یک فیفا باز تمام عیار بودم . من به هر دوی این بازیها واقعا علاقه مند هستم اینو صادقانه عرض کردم بنابراین مطالبی که درمورد فیفا مینویسم رو حمل بر تخریب این بازی نزارید لطفا .
    Last edited by 4039; 09-02-2010 at 21:30.

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اونوقت شما به من بگو نک به تک رو تو دنیای واقعی محکم شوت میکنن یا توپ رو زمینی و آروم میزنن؟!
    این موضوعی هستش که همیشه و در همه بازیها بوده!
    تو دنیای واقعی 1000 تا کار میشه کرد ولی اینجا آروم بزنی 100 % گله .
    تو فیفا 2003 هم دقیقا همینطور بود و من 2004 تا 2009 رو بازی نکردم ولی میشه حدس زد که تو اونا هم همینطوره .

واقعا واسم جالبه پس چرا منی که تیمم ساندرلند هست و یک ماهه که فشرده دارم فیفا 10 ، منیجر مد بازی میکنم به سختی می تونم حتی تیمهای متوسط رو ببرم؟؟ نه دوست عزیز شما روی درجه آخر ، بازی نکردید چون تو این درجه اصلا به راحتی نمی تونی پاس عمقی بدی چه برسه بخواد واست قلق بشه و از این حرفها. شما احتمالا روی درجه آماتور با اون تیم تونستید به منچستر 4 گل بزنید!!!!
    .
    دمت گرم داداش یعنی ما فرق آماتور و پروفشنال و وردکلاس رو نمیدونیم ؟
    اینکه شما نمیتونی بزنی مشکل من نیست مشکل شماست .
    حالا این که شما نمی خوای باور کنی بحث دیگست که اونم مشکل من نیست .
    اینکه انقدر تعصب داری که انتقاد رو نمیپذیری هم یه بحث دیگست که اتفاقا اونم مشکل من نیست .
    اینکه هر کسی تو یه چیزی استعداد داره و بنابر این قانون بعضی ها هم توی بازی های کامپیوتری استعداد دارن و بعضی دیگه هم کمتر هم بحث جدایی رو می طلبه .
    Last edited by Alireza.M67; 09-02-2010 at 22:41.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم بالاخره فرصتی پیدا کردم تا FIFA 10 رو روی XBOX360 امتحان کنم.
    به اندازه ی کافی تعربف و تمجید شده. من زیاده گویی نمی کنم. فاصله ی این بازی با نسخه ی PC و PES 2010 زیاده و بهترین فوتبال عرضه شده برای این نسله.
    ولی مثل هر بازی دیگه‌ای اشکالاتی هم داره مانند :
    1. صحنه ی آهسته بسیاری از صحنه های خطرناک پخش نمی شه.
    2. aliasing بسیار بالایی در بازی وجود داره.
    3. نحوه ی نمایش صحنه های آهسته در PES 2010 سینمایی تر و جذاب تره و در PES 2010 آزادی نحوه ی نمایش صحنه ی آهسته خیلی بیشتره.
    4. گرافیک PES 2010 رو ترجیح می دم. اما به خاطر گیم پلی غنی و جذاب FIFA ، بدون شک برای بازی FIFA رو انتخاب می کنم.

یه نکته ای که در این بازی برای من خیلی لذت بخش بود، کثرت برخوردها و تنه به تنه شدن بازیکن هاست که به لطف انیمیشن های متنوع، بازی رو بسیار لذت بخش می کنه.

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دمت گرم داداش یعنی ما فرق آماتور و پروفشنال و وردکلاس رو نمیدونیم ؟
    اینکه شما نمیتونی بزنی مشکل من نیست مشکل شماست .
    حالا این که شما نمی خوای باور کنی بحث دیگست که اونم مشکل من نیست .
    اینکه انقدر تعصب داری که انتقاد رو نمیپذیری هم یه بحث دیگست که اتفاقا اونم مشکل من نیست .
    اینکه هر کسی تو یه چیزی استعداد داره و بنابر این قانون بعضی ها هم توی بازی های کامپیوتری استعداد دارن و بعضی دیگه هم کمتر هم بحث جدایی رو می طلبه .
    نه اتفاقا مشکل از شماست! من به صورت کاملا جدی روی این مساله تاکید می کنم که شما حتما اماتور و یا فوقش سمی پرو بازی کردید و در بهترین حالت ممکن، بازی دوستانه انجام دادید و اصلا منیجر مد رو بازی نکردید. ضمنا اگر بحث سر قلق باشه که من تو PES یادمه هم 2008 ، هم 2009 و هم 2010 یه سری کارا می تونستم انجام بدم که 100 درصد گل می شدند .در مورد اون موردی که مثلا از نظر شما نقص هستش در تایید حرفهای مسعود باید بگم که در دنیای واقعی فوتبال وقتی یه نفر تک به تک میشه مسلمه که آروم و یخی شوت میزنه نه اینکه بخواد محکم شوت بزنه. یواش یواش دارم شک می کنم که شما اصلا فیفای کنسول رو بازی کرده باشید!!!!!!!!!

به اندازه ی کافی تعربف و تمجید شده. من زیاده گویی نمی کنم. فاصله ی این بازی با نسخه ی PC و PES 2010 زیاده و بهترین فوتبال عرضه شده برای این نسله.
    ولی مثل هر بازی دیگه‌ای اشکالاتی هم داره مانند :
    1. صحنه ی آهسته بسیاری از صحنه های خطرناک پخش نمی شه.
    2. aliasing بسیار بالایی در بازی وجود داره.
    3. نحوه ی نمایش صحنه های آهسته در PES 2010 سینمایی تر و جذاب تره و در PES 2010 آزادی نحوه ی نمایش صحنه ی آهسته خیلی بیشتره.
    4. گرافیک PES 2010 رو ترجیح می دم. اما به خاطر گیم پلی غنی و جذاب FIFA ، بدون شک برای بازی FIFA رو انتخاب می کنم.
    بله ما هم هیچ وقت نگفتیم که فیفا مشکل نداره و یه بازی کاملا بی نقص هست همه 4 موردی که گفتی رو تایید می کنم و قبول دارم . و حرف آخرت رو کاملا تحسین می کنم .
    به خاطر گیم پلی غنی و جذاب FIFA ، بدون شک برای بازی FIFA رو انتخاب می کنم.
    فیفا در بعضی قسمتها نسبت به PES ضعیف تر عمل کرده اما این قسمتها مسائل جزئی بازی هستند که در نسخه های بعدی به راحتی قابل ترمیم هستند اما مسئله مهم گیم پلی بازی هستش که در این زمینه زانوی PES در مقابل فیفا خم شدست!
    گیم پلی فیفا اینقدر زیبا و جالبه که حتی وقتی دموی این بازی رو تو یوتوب آدم نگاه می کنه لذت می بره چه برسه به انجام دادن خود بازی! من با دیدن یه دمو از گیم پلی بازی ، همون لحظه اول میخکوب شدم! خدایییییییییییییییش حیف نیست به چنین بازی الکی نقص بی مورد نسبت میدین.

شرمنده کمی تند رفتم اما آدم ناراحت میشه وقتی می بینه بعضی ها نمیخوان قبول کنند که فیفا در کل بهتر از PES هستش . من بازم میگم که منظور من این نیست که فیفا کاملا بی نقصه بلکه منظورم اینه که فیفا روی هم رفته از PES بهتره و نمره هایی که سایتهای مختلف به این دو بازی دادند گواه این قضیه است
    Last edited by konami-pes; 09-02-2010 at 23:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من بازم میگم که منظور من این نیست که فیفا کاملا بی نقصه بلکه منظورم اینه که فیفا روی هم رفته از PES بهتره
    این حرف شما کامل درست و منطقیه من اینو کاملا قبول دارم که در مجموع فیفا نکست نمره بالاتری نسبت به pes میگیره .
    من اگه بخوام در مجموع نمره بدم به فیفا 10 نکست میدم 7 و به pes میدم 5 .

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این حرف شما کامل درست و منطقیه من اینو کاملا قبول دارم که در مجموع فیفا نکست نمره بالاتری نسبت به pes میگیره .
    من اگه بخوام در مجموع نمره بدم به فیفا 10 نکست میدم 7 و به pes میدم 5 .
    ممنون حسین جان که واقعا بدور از هیچ تعصبی حرف میزنی . ولی به جفتشون نمره کمی ندادی؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تو دنیای واقعی 1000 تا کار میشه کرد ولی اینجا آروم بزنی 100 % گله .
    تو فیفا 2003 هم دقیقا همینطور بود و من 2004 تا 2009 رو بازی نکردم ولی میشه حدس زد که تو اونا هم همینطوره .
    تو بازی هم میتونی هر کاری دوست داری با توپ توی تک به تک ها انجام بدی... ولی اینقدر که فوتبال دیدیم تا حالا خیلی خیلی کم بود که طرف تک به تک محکم شوت کنه.... اکثرا معمولا توپ رو زمینی میزنن و اکثرا هم گل میشه!

مسعود جان من توی مطالب بالا فقط به یک نکته اشاره کردم که اتفاقا نکته بسیار مهمیه و اون هم هوش مصنوعیه بازیه که بدلیل محدویتهای موجود هنوز در سطح پایینی قرار داره و این مساله کاملا طبیعیه . من اصلا درمورد بقیه اجزا بحثی نکردم .
    اما در مورد مساله شبیه سازی شما یقین بدون که ea عمدا این سیاست رو در پیش گرفته تا بخش اعظمی از بازار هدف رو از آن خودش کنه دقیقا همون کاری که کونامی و بقیه شرکتها دارن انجام میدن . اصلا یک سوال شما میتونی به من بگی چرا ea سیستم پاسکاری نسخه قبلو که به واقعیت شبیه تر بود رو تغییر داد و از آزادی عمل در این مورد کم کرد ؟
    مسعود جان شما مطمئن باش من دقیقا همونطوریکه ظرف 6 ساعت تونستم روی بالاترین حد سختی گیم پلی این بازی مسلط بشم به همین شکل شناخت بسیار خوبی از کلیت گیم پلی این بازی بدست آوردم چون کلا روی این مساله حساسیت زیادی دارم و زیاد وقت گذاشتم خیلیها فقط بعنوان سرگرمی و fun بازی میکنن اما من با این بازی و همینطور pes زندگی میکنم .
    من احترام بسیاری زیادی برای این بازی قائلم چون میدونم روی این بازی خیلی کار شده خیلی . معنی این خیلیو بعدا توی گروه مقایسه باز میکنم تا گیمرها به ابعاد و جزئیات ریز این بازی بیشتر واقف بشن همون کاری که درمورد pes انجام دادم و در ادامه انجام خواهم میدم .
    من از واژه هیاهو استفاده کردم به این خاطر که میبینم بعضی از دوستان متاسفانه بدون هیچ استدلالی فقط از بازی مورد علاقشون طرفداری میکنند دریغ از یک دلیل ساده . به این دلیل از این واژه استفاده کردم که هنوز شاهد ضعف در هسته ای اصلی گیم پلی یعنی هوش مصنوعی هستم.
    به این خاطر از این واژه استفاده کردم که میبینم گیمرها تمام اجزاء بازیو در حد کمال میدونن و اصلا نمیتونن و شاید نمیخوان نقص های بازیو ببین . نگید برتریهای و نکات مثبت اینقدر زیاده که نواقص به چشم نمیاد نه اینطور نیست به چشم میاد شاید بعضی از گیمرها نمیتونن ببینن . عشق به یک چیز انسانو کر و کور میکنه این سخن علی (ع) هستش.
    لطفا کسی منو به طرفداری از pes متهم نکنه من از سال 97 تا 2003 قبل از اینکه سمت pes بیام یک فیفا باز تمام عیار بودم . من به هر دوی این بازیها واقعا علاقه مند هستم اینو صادقانه عرض کردم بنابراین مطالبی که درمورد فیفا مینویسم رو حمل بر تخریب این بازی نزارید لطفا .
    اینکه مشخصا اونا بازار رو اول در نظر میگیرن... به قول معروف هیچ گربه ای برا رضای خدا موش نمیگیره.... این ea هم تا چیزی توش پول نباشه طرفش آفتابی نمیشه!
    در زمینه پاسکاری آخه خیلی از سایتا ایراد گرفته بودن و همچنین کاربرا واسه همین تغییر دادن.
    در مورد هوش مصنوعی هم حسین این موضوع یکی از معظلات دنیای بازی هستش که همیشه بسیاری از بازیها از هوش مصنوعی ضربه می خورن... من نمیدونم چرا نمیتونن اینو بر طرف کنن ولی این موضوعی بوده که همیشه هستش...البته این موضوع به تکنولوژِی به کار رفته در بازی هم خیلی بستگی داره که موتور اصلی و موتور های جانبی به کار رفته چه خصوصیاتی داشته باشند... ولی این موضوع تو اکثر بازی ها هستش... و کم بازی پیدا میشه که دشمنا و حریف و کلا موارد در اختیار CPU هوش بالایی داشته باشند.
    آره فیفا 10 مشکلات زیاد داره... ولی این چند سال طوری بوده که بازی رو هر سال پالایش کردنش ولی مشکلات داره و مشکلات جدی هم داره!
    از مشکلات میشه به طریقه استپ کردن توپ اشاره کرده که تو اکثر استپ توپ های هوایی بازیکن در جهت حرکت این استپ رو انجام نمیده که همین باعث از دست رفتن توپ در این مواقع میشه!
    مشکل دیگه ضربات آزاد هستش که واقعا آزار دهنده ی که رو هر ضربه آزاد گل بخوری و مشکلات دیگه ای که میشه برا بازی ردیف کرد... ولی با وجود مشکلات بازی زیبا هستش و فعلا در کل بهترین بازی فوتبال ساخته شده همین فیفا 10 هست.
    انشا الله از مشکلات فارق بشم مطالبم رو جمع و جور میکنم توی گروه قرار میدم.... الان اصلا وقت این کار رو ندارم.

در مورد اینکه میگی قصدت تخریب بازی نیست, منم هیچ وقت این فکر رو نکردم..... همیشه دوست داشتم با کسی که اختلاف نظر دارم صحبت کنم تا کسائیکه با هاشون اتفاق نظر دارم, چون به نظر سودش خیلی بیشتره و آدم نکات جدید رو میتونه از دید یکی دیگه ببینه... من با این دید هر از گاهی بحثی میکنم و اصلا قصدم این نیست که به بقیه ثابت کنم که فلان بازی چطوریه و ...

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان که واقعا بدور از هیچ تعصبی حرف میزنی . ولی به جفتشون نمره کمی ندادی؟
    نه فرشاد جان شاخص نمره دهی فرق میکنه منظور من این نیست که این دو بازی خوب نیستن برعکس من واقعا میفهمم که روی این دوبازی واقعا خیلی کار شده . من الان سه ماهه شب و روز دارم روی گیم پلی pes کار میکنم تا بازیو بالانس کنم هنوز موفق به چنین تعادلی نشدم حالا شما حساب کن این شرکتهایی که بازی میسازن چقدر کار سخت و پر مشقتی دارن .
    حالا شما به نمره نگاه نکن منظور اختلاف بود .

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من منتظر بودم یک نفر از بچه ها بگه هوش مصنوعی این بازی خیلی زیاده تا دهها مورد از ضعف شدید هوش مصنوعی این بازی ( و هر بازی کامپیوتری ) در یک بازی 10 دقیقه ای رو از طریق ساخت گیف بهش نشون بدم . آخه یادمه همین چند وقت پیش بعضی از بچه ها توی همین تاپیک مدعی بودن ai این بازی واقعا در سطح بسیار بالایی قرار داره اما دریغ از اینکه هنوز نمیدونن مقوله هوش مصنوعی بازیها به دلیل منطق فازی بودنش هنوز در سطح بسیار نازلی قرار داره و این ربطی به این بازی نداره .

پی نوشت :
    مسعود جان فکر نمیکنی بعضی از افراد ظاهر بین برداشت نادرستی از متن امضای شما بکنن .
    Last edited by 4039; 10-02-2010 at 01:10.

15. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من منتظر بودم یک نفر از بچه ها بگه هوش مصنوعی این بازی خیلی زیاده تا دهها مورد از ضعف شدید هوش مصنوعی این بازی ( و هر بازی کامپیوتری ) در یک بازی 10 دقیقه ای رو از طریق ساخت گیف بهش نشون بدم . آخه یادمه همین چند وقت پیش بعضی از بچه ها توی همین تاپیک مدعی بودن ai این بازی واقعا در سطح بسیار بالایی قرار داره اما دریغ از اینکه هنوز نمیدونن مقوله هوش مصنوعی بازیها به دلیل منطق فازی بودنش هنوز در سطح بسیار نازلی قرار داره و این ربطی به این بازی نداره .
    اینکه بگیم هوش مصنوعی خوب هستش یا نه یه موضوع نسبی هستش... مثلا من خودم گفته بودم که بازی هوش مصنوعی بالایی برخورداره و این رو نسبت به بازی های دیگه گفتم... یعنی اینکه هوش مصنوعی درسته سطح پائینه ولی نسبت به بقیه بالاتره .... منظور این هستش.
    نه فرشاد جان شاخص نمره دهی فرق میکنه منظور من این نیست که این دو بازی خوب نیستن برعکس من واقعا میفهمم که روی این دوبازی واقعا خیلی کار شده . من الان سه ماهه شب و روز دارم روی گیم پلی pes کار میکنم تا بازیو بالانس کنم هنوز موفق به چنین تعادلی نشدم حالا شما حساب کن این شرکتهایی که بازی میسازن چقدر کار سخت و پر مشقتی دارن .
    حالا شما به نمره نگاه نکن منظور اختلاف بود .
    مشخصا هر کسی برا اساس معیار های خودش بازی رو می سنجه.
    به نظر من اختلاف بین نمرات این دو بازی 2.5 هست.

پی نوشت :
    مسعود جان فکر نمیکنی بعضی از افراد ظاهر بین برداشت نادرستی از متن امضای شما بکنن .
    اتفاقا وقتی داشتم این امضا رو میزاشتم بخاطر همین می خواستم نزارم.. اما اگه یه نفر هم مفهوم رو بفهمه بسه

17. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •