مباركت باشه رسول ... رو بسته نوشته فول اچ دي يا جعبه رو باز كردي ديدي فول اچ دي هست ؟!
مباركت باشه رسول ... رو بسته نوشته فول اچ دي يا جعبه رو باز كردي ديدي فول اچ دي هست ؟!
سلام رسول جان .مبارکه آقا وقت کردی یک ریویو بنویس ما هم بیاد تو دستمون چجوریاست.در ضمن من شنیدم این کانفیگی که ازش اومده تو ایران +hd نه full hd در ضمن با رنگ سفید هنوز وارد نشده...تایید میکن یا خیر؟؟؟؟؟
سلام دوستان من امروز بلخره خریدم از اصفهان
با کانفینگ full hd
1550000
مدل n55sf 1096 v
مبارک باشه
چندت سوال مطمئنی full hd یه؟؟ و هاردش 7200 rpm ؟ کلا چه جوریاش یکم با ظاهرش مشکل دارم![]()
هنوزم n53 توی بازار هست واسه خرید؟قیمت هم دارین بچه ها؟قیمت تهران رو میخوام
میشه لطف کنی یه عکس از اون برچسب full hd بذاری که چسبوندن قد لپ تابت. آخه خیلیا میگن hd+ تو ایرانه نه فول
سلام دوست عزیز
من k52jt دارم ولی از لحاظ lcd واقعا مزخرفه از اینه ی خونتون انعکاسش بیشتره!
کارت صوتیش مالی نیست
ولی از هر لحاظ دیگه ای که بخوای عالیه
عمر باطربش خودایش خیلی خوبه العان بعد از 1 سال هنوز 2:30 به طور متوسط جواب میده
با سلام خدمت دوستان عزیز خودم من یک لب تاپ ایسوس k53sv با این کانفیگ خریدم cpu: i7 ram:4 gb DDR3 HDD: 750 GB VGA:GF540 2 GB LED:15.6 خریدم و ویندوز روش نبود سون نصب کردم الان هم لینوکس ابونتو 11.10 روش نصب کردم و الان که ازش راضی هستم فقط می خواستم از دوستان گلم بپرسم که من این چند مدته خونه هستم با باتری بیشتر کار کنم یا مستقیماً به برق وصل کنم یک سری می گن اگر به برق مسقیم وصل کنی ممکنه لب تاپ از نوسانات برق آسیب ببینه یک سری می گن اگر با باتریش مدام کار کنی باتریش از بین میره خواهش می کنم بنده را در این مورد راهنمائی کامل کنید و به قوب معروف یک labtop managment بدید و اینکه یکم کنده د ای نمورد هم بنده را راهنمائی کنید ممنونم از همه شما دوستان گل مهندسین عزیز
مرسی عزیزان. توی ایران هم HD+ داره هم FullHD. مال من که فول اچ دیه. روی کارتون روش که نه، روی جعبه رنگیش یه برچسب داره که عبارت FHD باید نوشته شده باشه. البته مال من ویندوز اورجینال روش نصب بود. از اونجا هم فهمیدم فول اچ دیه.
دوستان خبر دارند اين مدلي كه بعد از n55sf نوشته ميشه چيه ؟! مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus N55SF-S1096V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)