تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 288 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه hadi-emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

پيش فرض

C7 و ستیو با این که هردو لمسی اند و سیمبین هستن، اما کاملا از هم جدا هستن. مقایسه این دو تا هم به نظر من اشتباهه چون هر کدومشون یه مزیت دارن. اگه قرار بر مقایسه باشه:
    در دوربین »»» عکسبرداری: ستیو حرف نخست رو می زنه بی چون و چرا!
    در دوربین »»» فیلمبرداری: صد در صد C7 بهترینه چون HD فیلمبرداری می کنه اون هم با کیفیت توپ!
    در صفحه لمسی »»» C7 صفحه اش خازنیه. مولتی تاچ هم پشتیبانی می کنه. اما ستیو مقاومتیه.
    در سخت افزار »»» در همین اندازه می گم که C7 پردازنده 680 مگاهرتزی داره + تراشه شتابدهنده گرافیکی. ولی ستیو فقط پردازنده 600 مگاهرتزی داره.
    در امکانات جانبی »»» C7 خروجی HDMI و USB on The Go رو داره. ستیو خروجی تلویزیون داره.
    سیستم عامل »»» C7 سیمبین^3 که سریعتر و بهتر هست و اپن سورسه و ستیو سیمبین 9.4 وی5

بفرمایین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشین
    نه عزیزم اشتباه به عرضت رسوندن. ساتیو هم شتاب دهنده گرافیکی داره.

2. این کاربر از hadi-emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من برای GPS مجبور شدم مموری گوشی رو فرمت کنم و قبلش هم ازش بک آپ گرفتم ولی پوشه installed files نیست میشه یه نفر اون 4 تا برنامه ای رو که تو این پوشه هست آپلود کنه؟ ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

سلام
    من يك ماهي مي شه كه ساتيو خريدم ولي متاسفانه دو سه تا مشكل دارم
    اول اين كه اصلا نمي تونم باهاش به اينترنت وصل بشم
    دوم اين كه وقتي مي خوام آهنگ گوش بدم به كل گوشي قاطي مي كنه اصلا مموري رو نمي شناسه
    inbox به نصف مي رسه وقتي مي خوام به حالت اول برگردونم نمي شه عكس رو صفحه عوض مي شه آهنگ ها رو پخش نمي كنه فيلم ها و عكس ها رو نمي تونه باز كنه!
    نمي دونم چرا اينجور ميشه تا به حال به كامپيوتر هم وصل نكردم كه شايد ويروسي نشه در كل اصلا ازش كار نكشيدم
    به نظرتون چه كار مي تونم بكنم؟
    دارم به اين نتيجه مي رسم كه حيف پولم!!!!!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوم اين كه وقتي مي خوام آهنگ گوش بدم به كل گوشي قاطي مي كنه اصلا مموري رو نمي شناسه
    inbox به نصف مي رسه وقتي مي خوام به حالت اول برگردونم نمي شه عكس رو صفحه عوض مي شه آهنگ ها رو پخش نمي كنه فيلم ها و عكس ها رو نمي تونه باز كنه!
    نمي دونم چرا اينجور ميشه تا به حال به كامپيوتر هم وصل نكردم كه شايد ويروسي نشه در كل اصلا ازش كار نكشيدم
    1-کانکشن اینترنت ساختی؟
    2-یه دفعه مموری رو فرمت کن شاید درست بشه
    3-مواقعی که این جوری میشه یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه
    4-میشه 4 تا فایلی که توی حافظه گوشی تو قسمت installed files هست رو برام آپلود کنی؟
    5-نگران پولت نباش من که الان 4 ماهه دارم و کاملا راضیم گوشی خوبی هست

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

پيش فرض

سلام
    منظورت از اینترنت وایرلسه یا gprs ؟
    هیچ کاری جز مستر ریست نمیتونه مشکلتو حل کنه. مطمئن باش. برای مستر ریست باید اینو وارد کنی: *7370#*
    اگه درست نشد گوشی رو ببر گارانتی.

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

اگر مستر ريست كنم يا اگه فرمت كنم همه اطلاعات روي مموري پاك مي شه؟(نكته: نمي خوام پاك بشه ها!)

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

پيش فرض

اگر مستر ريست كنم يا اگه فرمت كنم همه اطلاعات روي مموري پاك مي شه؟(نكته: نمي خوام پاك بشه ها!)
    با ریست کردن بعضی هاش پاک میشه. ولی 75% برنامه هایی که روی مموری نصب کردی پاک نمیشن.
    البته برنامه هایی که روی خود گوشی نصب کردی حتما پاک میشن.
    .
    .
    با فرمت هم 100% برنامه هات پاک میشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
    الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
    خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟

2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
    و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
    کلا چی خوبه؟
    اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
    پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم
    پیش پیش ممنون از جواباتون

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

C7 و ستیو با این که هردو لمسی اند و سیمبین هستن، اما کاملا از هم جدا هستن. مقایسه این دو تا هم به نظر من اشتباهه چون هر کدومشون یه مزیت دارن. اگه قرار بر مقایسه باشه:
    در دوربین »»» عکسبرداری: ستیو حرف نخست رو می زنه بی چون و چرا!
    در دوربین »»» فیلمبرداری: صد در صد C7 بهترینه چون HD فیلمبرداری می کنه اون هم با کیفیت توپ!
    در صفحه لمسی »»» C7 صفحه اش خازنیه. مولتی تاچ هم پشتیبانی می کنه. اما ستیو مقاومتیه.
    در سخت افزار »»» در همین اندازه می گم که C7 پردازنده 680 مگاهرتزی داره + تراشه شتابدهنده گرافیکی. ولی ستیو فقط پردازنده 600 مگاهرتزی داره.
    در امکانات جانبی »»» C7 خروجی HDMI و USB on The Go رو داره. ستیو خروجی تلویزیون داره.
    سیستم عامل »»» C7 سیمبین^3 که سریعتر و بهتر هست و اپن سورسه و ستیو سیمبین 9.4 وی5

بفرمایین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشین

عزیزم چرا باید مقایسه کردن کار اشتباهی باشه؟؟ من توی خیلی از تاپیکهای مقایسه میبینم همین حرف رو بعضیها گفتن. نمیشه که پس ما بیاییم ساتیو رو با ساتیو مقایسه کنیم و C7 رو با C7 و آیفون رو با ایفون و گالاکسی رو با گالاکسی.... تا مقایسه ی درستی انجام داده باشیم. بعنوان یک مثال شما توی gsmarena این امکان رو داری که هر دو گوشی که خواستی با هر سطح امکانات و سیستم عامل و.... کاملاً متفاوت را انتخاب و امکانات-مزایا-معایبشون رو با هم مقایسه کنی و هیچوقت دست شما رو برای مقایسه نمی بنده. موقع خرید هم شما خواهی نخواهی یا در ذهن(اگه خودت اینکاره باشی) و یا از زبان فروشنده(اگه اطلاعات کمی داشته باشی) مجبوری مقایسه ها رو انجام بدی و بعد خرید کنی.
    البته شما خودتون هم در اینجا آخرش مقایسه هه رو انجام دادی و خطابم صرفاً شخص شما نیست همه ی دوستانیه که جمله ی «مقایسه ی ایندو گوشی اشتباهه» ناخوداگاه ورد زبونشون شده. مخلص داداش.
    Last edited by Penryn; 11-07-2011 at 07:08.

11. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

سلام دوستان
    من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
    الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
    خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟

2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
    و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
    کلا چی خوبه؟
    اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
    پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم
    پیش پیش ممنون از جواباتون
    تورو خدا یکی یه جواب درست وحسابی بهم بده دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •