دوست عزیز نمی دونم چند بیتی هست ، از کجا می تونم بفهمم
من نصب کردم ازم نپرسید چند بیتی میخوای
دوست عزیز نمی دونم چند بیتی هست ، از کجا می تونم بفهمم
من نصب کردم ازم نپرسید چند بیتی میخوای
احتمالا ورژن ویندوزتون آزمایشی 7100 به پایین هست من با این ویندوز ها مشکل شما رو داشتم ولی 7600 نصب کردم درست شد![]()
میشه روش تنظیم بایوس مادربرد رو توضیح بدید؟
میدونم که بایوس تو مادربردهای مختلف فرق میکنه ولی یه توضیح اجمالی به اینکه تو کدوم قسمت وارد بشم برام لازمه
مادربرد من هم گیگا هستش
ممنون
قبل از اینکه سیستم بیاد بالا دکمه DEL رو بزن و وقتی داخل بایوس شدی اونجا تنظیمات رو میتونی پیش فرض کنی ! با همون گزینه که خودش نوشته ! درنهایت هم SAVE میکنی !
راهی هست که بشه ask for geniune رو برداشت یا بهتر بگم ویندوز رو valdiate کرد چه با کرک چه با اینترنت؟![]()
كسي نگفت چيكار كنم اخر مشكلم به جواب مونده ها
مترجم پارسو چطوري روي سون نصب كنم ؟
طبق معمول آقایان باهوش جوابی نداشتن و خودم جواب خودمو از تاپیکای دیگه پیدا کردم واقعاً عجیبه جواب سوالای ساده منم نمیدین و میخواهین بعد از دوسه روز سرگردونی بپوچونیدم !
علت اینکه صدا نداشت این بود که مدیاپلیر نداره خبرش این فاینال!!خاک تو مخ پوک این ماکروسافتیا که که فاینالشون ناقص تر از بتاس!
میگم خداییش تو مخ این ماکروسافتیا چی کار گذاشتن که این شاهکار فاینالشونو شاهکارتر کردن و مدیاپلیرشو برداشتن تا همه مجبور شن برن از سایت دانلود کنن؟ بدون اون نمیشه حتی ساده ترین فایلای مدیارو مثل wma و wmv اجرا کرد و ... وای به حال اونا که فکر کردن دیگه خیلی کامله این ویندوز! این فاینال عجب فاینالیه بابا !!![]()
بابا لامصب! رفتم یه آپدیت 300 مگایی فقط برای دیدن فیلمای معمولی فرمت wmv دانلود کردم انصافتو شکر لامصب با این ویندوزت آخه بی معرفتا زدین همه نرم افزارارو ناک اوت کردین میخوام یه فیلم از محیط ویندوز بگیرم یه نرم افزار روش نصب نمیشه آخه این فاجعه چیه تو قرن بیستو یکم آبروریزی به اسم شاهکار دادین بیرون فکر کردین هنر کردین؟!!! اینقد های اینقد هوی اینقد فاینال فاینال کردین که اینو بدین بیرون؟ میخوام صدسال ویندوز جدید نزنید وقتی اینطور خونه خرابمون میکنید ماکروسافتیای دزد فقط میخوان جیب ملتو سوراخ کنن آقا من دردمو به کی بگم دیگه عمری نمیتونم موبایلمو به سیستمم وصل کنم ایهاالناس ما چه گناهی کردیم که موبایلمون سامسونگه رو سون وصل نمیشه جامونده!!!!![]()
Last edited by dashmojtaba; 29-11-2009 at 06:38.
سلام سعید جان ..دمت گرم وقت گذاشتی 5 خط نوشتی خیلی آقایی همه سعید ها بامعرفتن منم هر وقت جواب سوال کسی رو بدونم براش 20 صفحه هم بشه مینویسم..
اما.....
من کارت گرافیکم nvidia club 3d درایوش رو خود ویندوز 7 دانلود کرده...ایول راست می گی...
حالا من درایو نصب شده رو پاک کنم برم از سایت club 3d بگیرم..
درست شد..درست شد.
دمت گرم سعید جون خیلی آقایی باورت نمیشه از خود technetsuport مایکروسافت هم پرسیدم هیچی حالیشون نیست نفهمیدن چیه هی میگفتن کاسپر رو باید پاک کنی..واقعا دمت گرم.![]()
Last edited by saeedn70; 29-11-2009 at 09:00.
من ورژن Diskeeper pro premier2010 رو نصب کردم ولی موقع دفرگ manual میگه opration failed on drive please see the log event for more info ویندوز هم عوض کردم ولی بی فایده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)