تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 334 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با همه این اوصاف شما باز تیبا گرفتین ؟

به هر حال مبارک باشه ! ایشالا چرخش براتون بچرخه !

به نظر من همین لاستیکای خودش خوبه، خرج الکی نکنید !

نکته ضریف هم اینکه به هیچ وجه توی جاده سعی نکنید بالای 50 - 60 کیلومتر پیچ هارو رد کنید ، چون چسبندگی افتضاحه !

من از جاجرود تا تهران همه پيچ ها رو بالاي 100 تا اومدم هيچي هم نشد اونوقت چجوري افتضاحه ؟؟ تازه لاستيك هم لاستيك خودش بود ؟

2. 2 کاربر از kghjk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من از جاجرود تا تهران همه پيچ ها رو بالاي 100 تا اومدم هيچي هم نشد اونوقت چجوري افتضاحه ؟؟ تازه لاستيك هم لاستيك خودش بود ؟

اتفاقآ منم هفته ای 2-3 بار این مسیر رو تا فیروزکوه می رم و حرف شما رو کاملآ تایید می کنم....
    ولی بعضی ها از روی عقده یه نظر هایی می دن که من علتش رو واقعآ نمی فهمم........

4. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان راستش من گشتم سوراغ تایپیک پارس خودرو یا مگان نبود مجبور شدم همینجا بگم . معذرت دیگه

دوستان راستش من میخام مگان 1600 بگیرم بعد الان هرجا زنگ زدم نمایندگیش میگن نیست تولید نمیشه میشه بگین چرا شما خودتون تو کرج اول نبود تو تهران جاییو سوراغ دارین بفروشن صفرشو قیمتشو میگین بعد از بنگاه ماشین بخرم چند در میاد یا ثبت نام کنم چند در میاد میخام بدونم کدوم به صرفه اون کارو انجام بدم . بعد در اخر اگه بخام دسته دو تمیز تمیزشو بخرم 1 سال کار کرده 1600 سفید چند در میاد . باز معذرت اگه جای نوشتم اینجا نیست تازه کاریم دیگه تو سایت تا اشنا بشیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من هم اکثرا پیچ ها رو با سرعت بالا رد می کنم.
    چند وقت پیش هم از جاده توسکستان رفتم شمال. ماشین اصلا کم نیاورد. پارسال همین مسیر رو با 141 رفتم.
    تفاوت تیبا با 141 حسابی مشهود بود.

7. 4 کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطفا مراقب پستها و حرفهای خودتون باشید
    بحث رو بهخ درگیری ختم نکنید .
    پراید در واقع فورد فستیوا /مزدا 121 هست و این کیا بوده که از روی اون نمونه های مختلفی رو تولید کرد .
    در مورد ماشینی که هیچوقت سوار نشدید نظر قاطع ندید
    در مورد طراحی تیبا باید بگم توسط شرکت ایتال دیزاین طراحی شده و برای همینه که شبیه محصولات ایتالیای هست .بیشتر شبیه محصولات لانچیا هست تا آلفا ولی هیچ کپی برداری صورت نگرفته .هر چی باشه یک قدم مثبت هست ولی به شرطی که مثل سمند گیر فیس لیفتهای چند دهه ای نشه و حداقل بعد از 2-3 فیس لیفت یک مدل جدید براش ارایه بشه .
    طراحی و شکل ظاهری خودرو بیشتر سلیقه ای هست تا فنی . چسبندگی اتومبیل به طراحی بدنه ربط نداره همونطور که تندر با ارتفاع بلند خودش به خاطر آیرودینامیک بهتر پایداری خوبی داره .
    پست گزارش شده هیچ موردی نداشت . هرکس میتونه با شما مخالف یا موافق باشه .

9. 6 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز آیا کسی تا به حال پروژه زده و روی تیبا کار کرده یه طرح دیدم که یکی از بچه های یه فروم دیگه روی تیبا با فتو شاپ کار کرده بودند وکار جالبی بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از mahdimrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من که نسبتا لز ماشین راضی هستم.......
    بگذریم
    وقتی بنزین می زنم آمپر بنزین بالا نمیره! بعد از موتی استفاده از ماشین امپر بالا میره.(مثل اینکه شناورش گیر داشته باشه!)
    تو دو سه تا تیبا از جمله ماشین خودم این ایراد رو دیدم.
    شما به این مورد بر نخوردین؟

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که نسبتا لز ماشین راضی هستم.......
    بگذریم
    وقتی بنزین می زنم آمپر بنزین بالا نمیره! بعد از موتی استفاده از ماشین امپر بالا میره.(مثل اینکه شناورش گیر داشته باشه!)
    تو دو سه تا تیبا از جمله ماشین خودم این ایراد رو دیدم.
    شما به این مورد بر نخوردین؟
    بله دوست عزیز این ایراد توی همه تولیدات تیبا وجود داره و ایراد از به اصطلاح تو باکی ماشین هست .و من شنیدم که توی سرویس اولیه اگه بهشون بگید .درستش می کنن.
    اما تیبای من هنوز به سرویس اولیه نرسیده که بخوام با قطعیت بگم.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک بار از اول همه چیز رو دوستانه برای همه میگم.
    خودروی قبلی من 206 تیپ 2 بود الان هم 405 دارم و خودروی قبلی برادرم سمند و حدود 1 ماه پیش تیبا بود الان هم تندر 90 فول داره.
    این که میگم برادرم فک نکنید اون یه جاست و من یه جای دیگه. فعلا داریم تو یک خونه زندگی میکنیم و کاملا از خودروی یکدیگر استفاده میکنیم.
    من یک بار با این خودرو به همدان رفتم و سرعتم رو به 190 هم رسوندم!!
    از شتابش هم بسیار راضی ام.
    اما اگر واقع بین باشیم و همه ی جوانب رو در نظر بگیریم این خودرو خودروی بی کیفیتی هست و نسبت به رقیبی مثل سمند کیفیت پایین تری داره.
    اتفاقا بر عکس گفته های بعضی دوستان با وجود ارتفاع زیاد تیبا پایداری خوبی داره و از 206 پایدار تره و من کمی خودرو رو خوابوندم و عملکردش بهتر شد.
    اون چیز هایی که بسیار اذیت میکرد مارو ورود بیش از حد صدای موتور به کابین صندلی های سفت و غیر استاندارد مخصوصا برای ردیف عقب و چند خرده چیز دیگه مانند ایراد داشتن تمام درها و در صندوق عقب .. در هنگام بستن در صندوق بسیار دچار مشکل میکرد مارو و چند بار هم در حین رانندگی در صندوق عقب باز شد و جالب اینجاست که یک بار هم با تیبایی روبرو شدم که در عین این که صندوق عقبش خالی بود درش باز شده بود مثل ماشین خودم.
    دنده شکل بسیار زشتی داشت و اصلا نرم نبود. کیفیت قطعات به کار رفته در داخل هم پلاستیک معمولی با تزئینات ساده بود.
    با وجود دو ایربگ در تیبا اصلا احساس ایمنی نمی کنید.
    عملکرد ترمز ها سریع و خوب بود و البته کاملا غیر استاندارد طوری که با یک ترمز معمولی سرنشینان به جلو می افتادند و abs عملکرد مناسبی از خودش نشون نمی دارد.
    من این تجربیات رو از روی مقایسه با خودرو هایی که روندم گفتم و میگم که تیبا در مقابل رقیبی همچون سمند مشکلات زیادی داره و سمند از هر لحاظ برتره.
    Last edited by dash_mehdi; 29-01-2012 at 15:49.

15. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه کسانیکه تیبا میرونن ، ثبت نام کردن ، تحویل گرفتن ، ازش انتقاد میکنن ، تعریف میکنن و .......
    من تو آبان 90 ثبت نام کردم قراره تا آخره بهمن تحویل بدن. تازه عضو این تاپیک شدم و سعی کردم تمام نقطه نظرات و انتقادها و پیشنهاده و ... رو بخونم وکلی از تجربیات دیگران تو این تاپیک بهره بردم.
    تو یه قسمتهایی راجع به لاستیک و سایز اون ، نوع ایرانی و خارجی بودنشو ...بحث شد .میخواستم بدونم اگه لاستیکهای عقب از لاستیکهای جلو پهن تر باشه بازم تو مصرف سوخت تاثیر میذاره یا نه؟
    بازم از کسانی که تجربیاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •