اصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد
به خاطر همینه که این شرکت با ساختن COD5 ریدن![]()
اصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد
به خاطر همینه که این شرکت با ساختن COD5 ریدن![]()
دقيقا
با اينكه COD5 گرافيك خوبي هم داشت اما از لحاظ گيم پلي و اسلحه ها و ... باعث شد MW پسرفت كنه و اين به مزاج خيلي ها خوش نيومد
ضعفش فقط سلاح نبود كلا بازيو درست حسابي نساختن ضعف هاي ديگه يي هم داشت من به هركي گفتم cod 4 رو به cod 5 ترجيح ميداد
اميدوارم سازندگان cod از اين كارشون عبرت بگيرند ديگه سراغ جنگ جهاني نرن
خب گرافيكش كه خوب بود
بدي فقط افت طرح و نقش بازي بود ديگه
در ضمن يه جورايي MW سريعتر بود
بزرگارين ايراد COD5 هم نيومدن براي PC بود
دقيقا
با اينكه COD5 گرافيك خوبي هم داشت اما از لحاظ گيم پلي و اسلحه ها و ... باعث شد MW پسرفت كنه و اين به مزاج خيلي ها خوش نيومداصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد
به خاطر همینه که این شرکت با ساختن COD5 ریدن
ولی به نظر من همه المان های خوب یک بازی رو Cod5 داشت. گیم پلی عالی و زیبا.ضعفش فقط سلاح نبود كلا بازيو درست حسابي نساختن ضعف هاي ديگه يي هم داشت من به هركي گفتم cod 4 رو به cod 5 ترجيح ميداد
اميدوارم سازندگان cod از اين كارشون عبرت بگيرند ديگه سراغ جنگ جهاني نرن
گرافیکی بسیار زیبا در کنار داستان پردازی به جنگ جهانی اما در مقابل چشم بادامی ها . و تغییر رویه در این سبک
که خوی به نوبه خودش منحصر به فرد هستش.
یکی از مهمترین عوامل ساخت cod5 وجود یه فرصت برای Mw2 بود.
پس اونی که ما بازی کردیم روی Pc چی بود.خب گرافيكش كه خوب بود
بدي فقط افت طرح و نقش بازي بود ديگه
در ضمن يه جورايي MW سريعتر بود
بزرگارين ايراد COD5 هم نيومدن براي PC بود
سلام
بچه ها من تو اونجايي كه سوار هلي كوپتر ميشه و به همه تيراندازي مي كنه و مرحله تموم ميشه و مي خواد بره مرحله بعد ؛ كه ظاهرا زمستان و برف هست مشكل دار شدم !!!!
يعني تا مرحله جديد رو مي خونه از بازي مي پره بيرون !
بازي 4 دي وي رو هم چند روز پيش خريدم . با sp3 كار مي كنم و از لحاظ رم يا گرافيك هم مي دونم مشكلي ندارم
به نظر شما بازي يك نواختو تكراري نميشد بعضي جاهاش ؟ولی به نظر من همه المان های خوب یک بازی رو Cod5 داشت. گیم پلی عالی و زیبا.
گرافیکی بسیار زیبا در کنار داستان پردازی به جنگ جهانی اما در مقابل چشم بادامی ها . و تغییر رویه در این سبک
که خوی به نوبه خودش منحصر به فرد هستش.
منم اين مشكلو داشتم يه پچ هست كه اگه دان كني بعد تو بازي بنصبي حل ميشه تو صفحه ي اول تاپيك
لعنت به بويس تيم لعنت بازيه 3 دي وي دي رو 4 تا داده بيرون تازه مشكلم داره
خب بازی شما هم مثل اکثر کاربران عزیزمون دارای مشکلو ...و باید از کرک هایی که دوستان در صفحات تاپیک گذاشتنسلام
بچه ها من تو اونجايي كه سوار هلي كوپتر ميشه و به همه تيراندازي مي كنه و مرحله تموم ميشه و مي خواد بره مرحله بعد ؛ كه ظاهرا زمستان و برف هست مشكل دار شدم !!!!
يعني تا مرحله جديد رو مي خونه از بازي مي پره بيرون !
بازي 4 دي وي رو هم چند روز پيش خريدم . با sp3 كار مي كنم و از لحاظ رم يا گرافيك هم مي دونم مشكلي ندارم
استفاده بکنید تا خدا بخواد درست بشه به صفحه اول هم مراجعه کن.
خب بله میشد ولی همش در یک خط داستانی قابل قبول و درک پذیر برای بازیباز ادامه پیدا میکرد.به نظر شما بازي يك نواختو تكراري نميشد بعضي جاهاش ؟
درضمن چون اسم جنگ جهانی باز روی بازی بود کمی بیشتر حس تکرار رو به رخ میکشید.
ولی به نظر من که تکرار مراحل با وجود گیم پلی زیبا معلوم نمیشد![]()
گيم پلي هم نسبت به نسخه قبلي بايد بگيم بهتر نشده كه بدتر شدهخب بله میشد ولی همش در یک خط داستانی قابل قبول و درک پذیر برای بازیباز ادامه پیدا میکرد.
درضمن چون اسم جنگ جهانی باز روی بازی بود کمی بیشتر حس تکرار رو به رخ میکشید.
ولی به نظر من که تکرار مراحل با وجود گیم پلی زیبا معلوم نمیشد![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)