اره دیگه، منم واسه شبانه گرفتم، وگرنه رو همون صبانت میموندم.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اره دیگه، منم واسه شبانه گرفتم، وگرنه رو همون صبانت میموندم.
ماتریکس دوباره به مناسبت عید غدیر یک گیگ هدیه داد
توی این ماه دو گیگ هدیه داده
دمش گرم![]()
خوش به حالت. تو پارس آنلاین که اصلا از هدیه خبری نیست
نه عید قربان و نه عید غدیر
آره دمشون گرم. فکر کنم دیگه میشه رو همیشگی بودن این روند حساب کرد. هر مناسبت یک گیگ رایگان![]()
البته خیلی هم دلتون رو خوش نکنید.
شاتل هم قبلا به مناسبت اعیاد مختلف هدیه می داد ( 1 گیگ هم نمی داد ، 3 گیگ می داد)
ولی الان دیگه خبری نیست ، خیلی هنر می کنن به جاش 50 % تخفیف برای خرید گیگ اضافی میدن.
هنر اینه که همیشه حواسمون باشه کجا بهتر سرویس میده و به صرفه تره دنبال سرویس از اونجا باشیم. من اگه راضی نباشم حتما سرویسمو عوض میکنم شکی نیست. این یعنی رقابت سالم که دنبال تایید گرفتن از مشتری باشن.![]()
البته ضررش رو باید مشتری بده مثلا پول نصب مجدد + اتلاف وقت که از همه مهمتره و شرکتهایی مثل صبانت به راحتی خط رو تخلیه نمیکنند.
برمنکرش لعنت.
مشکل اینجا هست که بقول دوستمون sei_pm نمیشه مرتب شرکت عوض کرد (پول رانژه - تو صف وصل شدن واستادن و....)
بدبختی ما توی ایران همینه ! شرکت ها تا چندتا مشتری می بینن دورشون ، دیگه یاد شکم سیریشون میفتن.
و چون میبینن شرکت های دیگه هم قدرت رقابت اونجوری ندارن ، هر روز یک فیلمی سر مشتری هاشون درمیارن.
حالا هر چی هم ما هنرمند باشیم بازم فرقی نمی کنه . شرکت جایگزین پیدا نمیشه که بتونیم سرویسو عوض کنیم .
این حرف درسته، اما مواردی بوده که شرکتهای کوچیکتر مثل ماتریکس بهتر عمل کردن و دنبال مشتری بودن. یک زمان هم بدون هزینه نصب و رانژه یوزر گرفتن و من فقط با چند روز انتظار تونستم بیام رو ماتریکس. نمونش همین تابستان امسال.
به هر حال منظورم اینه وقتی از یه شرکت ناراضی باشی حتی حاضری 10 تومن اضافه بدی اما دیگه حرص نخوری و سرویس بد تمدید نکنی...
بازم یک مشکل وجود داره که :
توی یک منطقه ( حتی یک کوچه) 2 نفر از یک شرکت سرویس گرفتن ، یکی میگه عالیه و یکیش میگه افتضاحه.
منم خودم از شاتل راضیم ولی کلی منظورم بود.
هرچی بیشتر رقابت کنه ،نهایتا بنفع مشتری هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)