تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 381 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

میشه یکم توضیح بدی در موردش؟
    خیلی برنامه ی خوبی تقریبا مثل core player هستش,یعنی پخش کننده تمام فایل های صوتی و تصویری تقریبا بدون استثنا!
    یه مزیت که نسبت به core player اینه که زیرنویس فیلم ها رو خیلی راحتتر بهتون نمایش میده.البته باید فایل زیرنویس همنام با فایل تصویریتون باشه و هردو تا فایل در یک پوشه بعد با انتخاب گزینه ی Subtitle در منو میتونید زیرنویسهاتون رو اجرا کنید.
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 04-07-2009 at 16:44.

2. این کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.من اخر ديروز رفتم i900 خريدم.خيلي باحاله.ضمنا بايد از اقا آرمين و آريان تشكز كنم به خاطر كمكاشون.

4. این کاربر از luckylock_2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مبارک باشه چند گرفتی؟
    رنگش چیه؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام بچه ها.من اخر ديروز رفتم i900 خريدم.خيلي باحاله.ضمنا بايد از اقا آرمين و آريان تشكز كنم به خاطر كمكاشون.
    اول که دیدم فکر کردم گفتی امین ذوق مرگ شدم الکی........ ایشاالله به شادی استفاده کنی .... چند خریدی؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خیلی برنامه ی خوبی تقریبا مثل core player هستش,یعنی پخش کننده تمام فایل های صوتی و تصویری تقریبا بدون استثنا!
    یه مزیت که نسبت به core player اینه که زیرنویس فیلم ها رو خیلی راحتتر بهتون نمایش میده.البته باید فایل زیرنویس همنام با فایل تصویریتون باشه و هردو تا فایل در یک پوشه بعد با انتخاب گزینه ی Subtitle در منو میتونید زیرنویسهاتون رو اجرا کنید.
    بعضی کدک ها رو که کرپلیر نداره آیا این که شما معرفی کردی داره؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نگفتی ضرر داره یا نه... چون اگه خوب بود از اول میذاشتن اینجوری باشه...در مورد اونی که گفتم حساسیت دقیقا در مرکز نسبت به جاهای دیگه کمتره چی؟ نظرت چیه؟
    سلام.

اینکه ضرر داره یا نه, فکر نمیکنم ضرری داشته باشه .اما اینکه چرا از اولش نزاشتن معمولا" برنامه نویسها میان یک کدی میزارن که یک چیز میانه باشه تا در صورت نیاز به تغییر در حالتهای متفاوت جا برای مانور داشته باشن (بخاطر کانفلیکت با مسایل پیشبینی نشده دیگه)اما شما میگید تاچتون خوبه پس نیازی نیست به این تغییرات .
    در مورد اینکه وسط صفحه تاچش خوب عمل نمیکنه ممکنه نقاط وسط صفحه سوخته باشه نمیدونم از تکنولوزی ساخت اینگونه تاچها اطلاعی دارید یا نه اما بصورت اجمال این صفحات از نقاط ریزی تشکیل میشن که در صورتی که همزمان چند تاشون باهم درگیر با السی دی بشن میسوزن (البته توضیحش به این سادگی نیست منتها من در یک جمله خلاصه میخواستم بگم واسه همین اگر گنگه ببخشید).
    به هر حال اگر این اتفاق بیفته اون قسمت بد عمل میکنه ضمن اینکه باید بگم این حدسی هست که من میزنم شایدم این اتفاق نیفتاده باشه و مثلا" شما محافظ صفحه چسبونده باشی و اون قسمت از محافظ صفحه شما مقداری ضخامتش بیشتر باشه و.......

یکی لطف کنه اینا رو تست کنه... میخوره که خوب برنامه هایی باشه.. من الان دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

البته از اسمشون میشه حدس زد ولی یکی تست کنه ممنون میشم
    در مورد برنامه ها من 2تاش رو قبلا" تست کردم.دومی و سومی.
    دومی یک برنامه قران هست که برنامه جالبیه و اگر اون ورزنی باشه که من داشتم با صدای چند قاری قران برات میخونه و امکانات جالب دیگه مثل معنی به فارسی و ......
    اما برنامه سوم هم نوع اس ام اس رو تغییر میده و میتونی بین حالت استاندارد(همون حالت قدیمی )و حالت اس ام اس چت تغییر حالت بدی واسه اس ام اس.

شاد و پیروز باشید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قبل از هر چيز ممنون از جناب arianland
    بر و بچز عزيز يه كابل tv پيدا كردم ميده 9000 تومن و ميگه سالمه! به نظرتون بگيرم. ممكنه كابلهايي كه بعدا" ميان كيفيت نمايش بهتري داشته باشن؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

اول اینکه مبارکت باشه.دوم خواهش میکنم و امیدوارم اونچیزی رو که به نظرم میرسیده و گفتم با اونچیزی که شما الان میبینید مطابقت داشته باشه در آخر هم اگر کمکی از دستم بر بیاد که با اطلاعات ناقصم بتونم جوابگو باشم در خدمتم.

اول که دیدم فکر کردم گفتی امین ذوق مرگ شدم الکی........ ایشاالله به شادی استفاده کنی .... چند خریدی؟
    اشکال نداره همون ذوق مرگ بمون چون من فکر میکنم منظور دوستمون خودت بودی چون اینجا تا جایی که من تو خاطرم هست آرمین نداشتیم که.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

قبل از هر چيز ممنون از جناب arianland
    بر و بچز عزيز يه كابل tv پيدا كردم ميده 9000 تومن و ميگه سالمه! به نظرتون بگيرم. ممكنه كابلهايي كه بعدا" ميان كيفيت نمايش بهتري داشته باشن؟!
    سلام.

اول خواهش میکنم.
    در مورد کابل والا قیمتش که اگه سالم باشه خوبه.من پایینترین قیمتی که شنیدم 15 تومن بوده . در مورد کیفیتش در مقایسه با کابلهایی که در آینده میاد هم والا چون اطلاعی ندارم چیزی نمیتونم بگم.

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

بعضی کدک ها رو که کرپلیر نداره آیا این که شما معرفی کردی داره؟
    این یکی از کامل ترین برنامه هایی هست که من تا حالا دیدم
    شما میتونید امتحان کنید,البته ظاهر کور پلیر از این بهتر هست ولی در کل هر دوی اینها در کنار هم میتونه از موبایل شما یه پخش کننده ی کامل بسازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •