آقا لطف كنيديك كاري كنيد:
تو اين چند روز اويرام رو حذف كردم و كاسپر نصب كردم ولي نهايتا تصميم گرفتم نورتون Norton 360 6.0.0.113 رو نصب كردم ولي با هر چي امتحان مي كنم كرك نمي شه!
يك نفر خواهشا لطف كنه بگه چه كار كنم؟
ممنون از وقتي كه مي گذاريد!
آقا لطف كنيديك كاري كنيد:
تو اين چند روز اويرام رو حذف كردم و كاسپر نصب كردم ولي نهايتا تصميم گرفتم نورتون Norton 360 6.0.0.113 رو نصب كردم ولي با هر چي امتحان مي كنم كرك نمي شه!
يك نفر خواهشا لطف كنه بگه چه كار كنم؟
ممنون از وقتي كه مي گذاريد!
حالا چرا میخواین کرک کنین؟سریالشو پیدا کنین.
نورتون 360 نسخه 6 هنوز بتاس و کرک درست و مناسبی نداره بهتره اینو پاک کنید و ورژن 5 رو دانلود کنید ریستر داره و مناسب هم هست
چند تا سؤال:
1. نورتون بعضی از فایل ها مستقیم پاک میکنه و به قرنطینه نمیفرسته
نمیشه کاری کرد همه موارد به قرنطینه منتقل بشن و مستقیم پاک نشن؟
2. من وقتی آنتی ویروس نصب کردم حدود 90 مگ آپدیت شد، به نا به دلیلی مجبور شدم دوباره نصب کنم با اینکه از آپدیت آفلاین استفاده کرده بودم اما بازم همون مقدار آپدیت شد؟ دلیلش چیه؟
3. چه جوری میشه یه فایل برای بررسی به سیمناتک فرستاد؟
1- خیــر ! مواردی که حتما مخرب هشتن به صورت دائمی پاک میشن.
برای جلوگیری از پاک شدن کرکها و کیجن ها بهتره اونا رو در لیست Exclusion قرار بدید.
2-آپدیت آفلاین برای چند نسل از محصولات نورتون به صورت مشترک عرضه میشه.
به همین خاطر LiveUpdate بهش توجه نمیکنه و شما آپدیتها رو از اول دریافت میکنید.
آپدیتهای آفلاین برای شرایط ویژه مناسب هستن.مثل سیستم بن لادن که به اینترنت وصل نبود ولی بهش فلش وصل میکرد!!!
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان الان اخرین نسخه نورتون انتی ویروس کدوم نسخه هست ؟ به همراه لینک دانلود
سریال معتبر براش پیدا میشه ؟
سریالهای نورتون چقدر اعتبار دارن ؟
با تشکر
ج.1=http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/19.1.1/NAV_19.1.1.3_SYMTB_TMD_LOEM_MRFTT_257A_6715.exe
ج.2=بله
ج.3=120 180
نصب کننده 180روزه رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
بعد از نصب پنجره ایبرا رجیسترکردن بالا میاد(اگرنیومد روی Norton Account کلیک کنید
بعد گزینه:Weiter رو بزنید.
زمان نمایش این پنجره:
همه گزینه هارو پر کنید و باز روی Weiter کلیک کنید.
اگر مراحل رودرست رفته باشید باید این صفحه رو مشاهده کنید:
با رفتن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردحساب کاربری نورتون خودتون بشید و با کلیک روی Norton Account این پنجره مشاهده میشه در پایین:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه 2012 رو دانلودکنید.
بعد ازنصب و اجرا روی Subscribe کلیک کنید:
بعد روی I have a key or code to enter کلیک کنید:
در پایان مراحل این پنجره نشون داده میشه:
اینم هدیه کریسمس من به دوستان عزیزی که انتی ویروس خوب نورتون رو دارن استفاده میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)