مال آسیاتک که مثل سابق مشکلی نداره.به جز سرعت نصف در حالت مجانی رپیدشیر
مال آسیاتک که مثل سابق مشکلی نداره.به جز سرعت نصف در حالت مجانی رپیدشیر
دوستان در موقع خريد اينترنت با قيمتهاي اصلي خريد كنيد تا كيفيت اينترنت خوب باشد بعضي از شركتها قيمتهاي را ارائه مي كنند كه اصلي نيست و فقط براي جذب مشتري است.
در مورد قطعي و سرعت بايد دوستان يادشان باشد كه هميشه در شهر خود مقايسه كنيد من اگر الان در تبريز هستم نمي توانم با مشهد مقايسه كنم و بگويم خوب يا بد هست چون خيلي عوامل وجود دارد تا اين مشكلات به وجود آيند.
در تبريز شاتل قطعي زياد دارد، لايزر زياد دارد، آسيا تك، پارس آنلاين، داده گستر عصر نوين بهتر از ديگران هستن و متاسفانه صبانت بدليل زياد شدن يوزر مشكل سرعت و قطعي لحظي دارد
دوست عزيز اگر خط شما pcm هم باشد قابل اصلاح مي باشد و در ضمن اگر بلوكهاي بغلي يا حتي همسايه شما اينترنت دارد نشانه اين نيست كه خط شما مشكل ندارد
سلام دوستان
خیلی گشتم تا بتونم تاپیک مخصوص شرکت شهراد(شایدم شهیاد، نمیدونم اسم دقیق ) را پیدا کنم ولی نبود، گفتم سوال را اینجا بپرسم.
همین الان یکی از دوستان باهام تماس گرفت، مشکلش اینه که sent و receiveش صفر هست و دسترسی به هیچ سایتی نداره.
به نظرتون مشکل به پشتیبان برمیگرده؟!
یا اصلا کلا مشکل چی میتونه باشه؟
من از پار س آنلاین 128 گرفتم.سرعتش بد نیست اما تو ترافیک تقلب می کنند.ترافیک شبانه که باید حساب نکنند حساب میشه.
ترافیک روزانه را هم 2 برابر حساب میکنه کافیه ببینه مصرفت بالاست تا بهت بچپونه.
هر چی هم ازشون سوال میکنی چرا میگن بررسی میکنیم اگه ترافیک تموم شد ازمون بخر.به همین راحتی!!!!!!
آره امروز تو اون ساعت من هم این مشکل رو پیدا کردم (منطقه ما هم پونک)
که خدا روشکر ظرف یک ساعت فکر میکنم حل شد.
الان بهترین شرکتی که اینترنت بدون محدودیت با قیمت خوب وسرعت واقعی بده کدومه؟(256 یا 512)
سلام دوستان میشه server ip adress رو تغییر داد؟
سلام .
من فردا اشتراک adsl ام تمام میشه , از صبا نت گرفته بودم که ظاهرا دیگه یکماهه نمیده .
با شاتل تماس گرفته ام گفت یک ماهه میدیم . مودم من از نوع TP-Link TD-8811 هستش برای اتصال مشکلی برایم پیش نمیاد ؟
لطفا سریع جواب بدهید .
Last edited by mohammad_77; 04-01-2009 at 15:39.
سلام دوست عزیز
بیشتر توضیح میدادی بهتر بود
منظورتون این 2 3 هفته هست که به خاطر قطع شدن فیبر نوری اختلال ایجاد شده یا همیشه؟!
البته بیشتر کاربرا با قطعی صبا درگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)