سلام .
می خواستم بدونم من مودم D-link که به صورت " USB " می باشد که به آن " فرستنده و گیرنده " می گویند . خوب است یا خیر ؟؟؟
بله این هم عکس . من واسه 3 ماه . می خواهم . جواب کار من رو می دهد . ؟؟؟؟؟![]()
سلام .
می خواستم بدونم من مودم D-link که به صورت " USB " می باشد که به آن " فرستنده و گیرنده " می گویند . خوب است یا خیر ؟؟؟
بله این هم عکس . من واسه 3 ماه . می خواهم . جواب کار من رو می دهد . ؟؟؟؟؟![]()
با درود فراوان
دوستان من یک مودم dlink2640t خریدم (اولین بار است که مودم روتر دار خریدم قبلا یک dlink200 داشتم که پورت usb فقط داشت که خودم به راحتی نصبش کردم ولی این مودم را نتونستم ضمنا در زمینه شبکه مبتدی هستم) بر اساس دفترچه راهنمایش رفتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مراحل را براساس دفترچه انجام دادم ولی مودم شناخته نشد من اکانتadsl صبانت دارم vpi و vci را چند قراربدهم در مودم قبلی به ترتیب 0 و 35 قرار می دادم نوع اینترنت کانکشن را باید کدام انتخاب کنم در مودم قبلی pppoE/pppoA انتخاب می کردم در ضمن همه ی چراغهای مودم روشن است (هم POWERو adsl و wlan و lan1 فقط چراغ status چشمک می زند )ولی به هیچ سایت نمی رود اصلا از کجا باید بفهم مودم شناخته و نصب شده است در سی دی همراه مودم quick instal دارد وقتی مراحل را انجام می دهم در مرحله آخر یک پیغامی می آید که مودم شناخته نشد به یکی از دلایل زیر 1- برق به مودم نمی رسد 2- کابل شبکه درست وصل نشده است 3- کابل به خط adsl متصل نیست که هیچ یک مشکلی ندارد
با سپاس فراوان![]()
Last edited by mehsad80; 06-04-2009 at 19:34.
دوستان من در حال حاضر یک planet 3410 دارم که 1 پورت usb و پورت lan داره . این مودم جواب کارم رو می داد , اما حال دیگه نمی ده .
چرا ؟ چون , حالا می خوام wireless هم داشته باشه و همچنین access point هم باشه تازه بیشتر از یک پورت lan هم داشته و همچنین router هم باشه .
می خوام هم یک شبکه ی wireless جدا از بحث اینترنت داشته باشم . بین 2 کامپیورت و یک ppc و هم بتونم از امکان adsl +router استفاده کنم و بدون روشن بودن کامپیوتر سرور از اینترنت استفاده کنم .
خوب با این شرایط من بررسی کردم 2 راه بیشتر نیست :
1- برم یک wireless access point router بخرم و برای adsl از همین مودم موجود استفاده کنم . که به این wireless access point router وصل می شه ولی اسنطوری باید کم کمش 70 تومنی مایه بدم + اینکه باید 2 تا دستگاه رو تحمل کنم .
2- برم یا شایدم بیام این مودم رو که الان 45 هست رو 35 بفروشم و یک wireless adsl modem access point router بخرم که اینطوری 1 دستگاه کامل خواهم داشت + 50 تومن بیشتر صرف نخواهد شد .
حالا نظر شما چیه بنظرم شما هم راه حل 2 رو می پسندید حالا که اینطوریه , یک چند تا پیشنهاد توپ و اسمی بدید که قیمتش بالای 90 نباشه که در نهایت 90-35=55 بیشتر نشه ( افتادد ) .
منتظر نظرات مهندس وارانه ی شما دوستان عزیز هستم . با کمال سپاس از این تفکری که مایه می کنید .
آقا من مودم Asuse am6002gu می خواهم بگیرم . خوبه !؟!؟!؟
کسی مارو راهنمایی نمیکنه ؟![]()
من اینو پیدا کردم
نسخه اش ASUS WL-AM602 Firmaware 3.06.06.4V00 و سال 2008 ارائه شده از خود سایت ایسوس
البته حتما دفترچه راهنمارو برای طریقه اپدیت بخون که یک موقع مودم رو خراب نکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز از پاساژ پایتخت یک مودم ASUS WL-AM604g خریدم 95 تومان که چون هنوز خط ADSL من وصل نشده بی استفاده است.یک بنده خدا که اومده بود خرید کنه می گفت این مودمها گران شده و قبلا ارزونتر بود(خودش یکی داشت)
دوست عزيز مشكلت حل شد ؟ اگر حل شد ما رو هم راهنمايي كن لطفا
من هم دقیقا مثل شما هستم
مودم من BILLION مدل BiPAC 5210s هست.(5-6 ماه پیش از خود شاتل گرفتم)
حالا میخوام بفروشم به نظر شما چقدر بفروشم؟؟؟(الان خود شاتل داره میده 60 تومن)
ASUS WL-AM604g خوب هست بخرم؟
من شنیده ام wireless access point router فضای بیشتری را پوشش میده و نسبت wireless adsl modem access point router ها قوی تر هست.آیا این حرف صحت دارد؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)