هر درسی دیگه تو عمومیا می گفتی قبول می کردما
اما تو عربی فضیه فرق داره
خیلی فرق داره
هر درسی دیگه تو عمومیا می گفتی قبول می کردما
اما تو عربی فضیه فرق داره
خیلی فرق داره
بچه ها قبول دارید که عربی کنکور خیلی راحت تر از این عربی های قلم چی هست ؟؟؟
من سوالات کنکور را که بررسی می کنم خیلی راحت تر به نظر می رسن ...
------------
کلا این مورد تو خیلی از امتحانات قلم چی پیش میاد که چون مجبوره از قسمت خاصی از کتاب سوالات زیادی طرح کنه سوالات غیراستاندارد و گاهی سخت میشن ... ( نمونه بارزش هم همون امتحانی بود که از 20 تا سوال حسابان 10تاش را دوره تناوب داده بودند ، در صورتی که تو 8 سال گذشته حداکثر دو تا سوال دوره تناوب داده شده ... )
کار از محکم کاری عیب نمیکنه دوست خوبم .![]()
.........
برنامه من که ساعت مطالعه مو زیاد کنمبچه ها واسه عید چه برنامه ای دارین؟ چه قد میخونین؟ چه جوری میخونین؟ چی میخونین؟
پایه رو تموم کنم
خلاصه یه جوری تموم می کنم که واسه سنجش هم که تو فروردینه درس نخونده نداشته باشم ...سعی می کنم !
: )
من فک می کنم برنامه های بچه های سال اولی با سال دومی ها یه کوچولو فرق می کنه !
واسه سال اولیا به قول این مشاورا !!! دوران طلاییه ...
ایشالا همتون توپ ازش استفاده کنین ...
تو عید اگه خدا بخاد زبان تخصصی ( احتمالا تسلط رو مبحث واژگان ! ) + دو فصل آخر شیمی 2 و 3 که جا مونده !!! + کل ریاضی ( انقد پراکنده خوندم که معلوم نیس چی به چیه ! )
کلا به همش یه سری میزنم !
چه قدر برنامه هامون شبیهه !برنامه من که ساعت مطالعه مو زیاد کنم
پایه رو تموم کنم
خلاصه یه جوری تموم می کنم که واسه سنجش هم که تو فروردینه درس نخونده نداشته باشم ...سعی می کنم !
منم تصمیم دارم ساعت مطالعمو خفن زیاد کنم ( یادش بخیر پارسال روز عید هم همین قولو به خودم دادم ...)
به شدتم آزمون سنجش واسه مهمه ... چون می دونم اگه حتی یه مبحث کوچیکو نخونده بزارم مثه سنجشای قبلی نمی رم بدم !
موفق باشید همگی !![]()
من که متاسفانه واسه سنجش 28 فروردین نمیتونم برسونمبه نظرتون 28 فروردینو امتحان بدم؟
پارسال که این قولو به خودت دادی بهش عمل کردی؟
حتما ! چون اولین آزمون جامع هس به نظرم خوبه آدم شرکت کنه ... حداقلش اینه که مشخص میشه تا الان وصعیتت چطوره و بعدشم 2 ماه فرصت داری رو این قسمتایی که ضعف داری کار کنی ...من که متاسفانه واسه سنجش 28 فروردین نمیتونم برسونمبه نظرتون 28 فروردینو امتحان بدم؟
چرا نتونی ؟
به نظرم بشین پایه رو بخون چون بیشتر سوالا از پایه هس !
تا اون موقع 1 ماهی مونده ! خیلی وقت داری
![]()
من عید حداقل 11 و حداکثر 13 ساعت خوندم.
روزه اول و 13 را هم تعطیل کامل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)