لطفا این سوالو جواب بدید.مهمه برام.
این pes2009 که این سایت میفروشه هم مشکل داره و وسط مود میپره بیرون؟
لطفا این سوالو جواب بدید.مهمه برام.
این pes2009 که این سایت میفروشه هم مشکل داره و وسط مود میپره بیرون؟
من نمیدونم چرا این کونامی ایران رو توی پرو ساکر ساخته !!!
آخه وقتی اسم های بازیکن ها همه غلطن ... قیافه هاشون هم که اصلا شبیه خودشون نیست ... الان ایران برای چی تو کونامی ساخته شده ؟!
به امید روزی که کونامی ایران رو هم آدم حساب کنه.
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم
يه خورده بيشتر توضيح بده من از همين سايت خريدم ببينم منظورت چيه
ببخشید مگه EA آدم حساب کرده تو این ورژن جدیدش؟
بله دوست عزيز كليه بازي هاي موجود در ايران الان اين مشكل رودارند و بايد منتظر حركتي از كونامي بود
راستي دوست من اين عكس تو امضا ت كيه خيلي ..... است من واقعا از اين نوع .... خيلي خوشم مياد مخصوصا اگه با طعم وانيلي باشه ؟ منظور از ............ همون شكلات خوشمزه است دوستان به اشتياه نيوفتند![]()
12 ثانيه هم كمي زياديه
اسم بازيكن ها كه اصلا مشخص نيست
قبلا باز حرف اول درست بود ادم ميتونست حدث بزنه
اما الان كلا اشتباهه
اينم خوب اومدي
دوست من اینم از setting
اما فکر نکنم این ایراد از بازی باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر اینکه استامینوت کمه زود خسته میشی مربیت برای اینکه با یه تنه زدن مصدوم نشی میگشتت بیرون منو مصدوم کردن 3 هفته خونه نشین بودم
اگه بازیهات تو تیمت زیاد بشه کاپیتانت میکنن
اقا این یه فایل image داره که نمیشه copy کرد چرا بگو چی کار کنم ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)