It's been ages
خیلی وقته گذشته
I used to hate cooking
فکر می کنم اون IT اول i بوده باشه، یعنی من قبلا از آشپزی متنفر بودم، ولی الان دوسش دارم
used to= قبلا (البته این کلمه معانی مختلفی می ده، اینجا این معنیش استفاده میشه)
It's been ages
خیلی وقته گذشته
I used to hate cooking
فکر می کنم اون IT اول i بوده باشه، یعنی من قبلا از آشپزی متنفر بودم، ولی الان دوسش دارم
used to= قبلا (البته این کلمه معانی مختلفی می ده، اینجا این معنیش استفاده میشه)
سلام
معادل انگلیسی پسر تنها چیه؟
توی گوگل اینو آورد: Boys only
ممنون
میشه alone boy ، کاربر هم داریم با این نام...![]()
boys only به فارسی معادل فقط پسرها(یا خانم ها ممنوع...) میده اون چیزی که شما دنبالش هستید اگه درست متوجه شده باشم اینه
lonely boy
سلام
ممنون بابت راهنماییتون.
ولی فرق بین این دوتا چیه؟
alone boy
lonely boy
مثلا من اگر بخوام به طرف بگم من یه پسر تنها هستم چی باید بگم و از کدوم یکی استفاده کنم؟
بازم ممنون
وقتی alone استفاده میشه، لزوما حس تنهایی و ناراحتی را منتقل نمیکنه...
ولی Lonely در کنار تنهایی، حس غم را هم همراه داره....
بذا یه مثال بزنم، مثلا اگه بگیم:
I like to be alone at home/I'm alone at home .... ممکنه شما حتی از تنها ماندن در خانه لذت هم ببری....
ولی اگه بگی:
I'm so lonely at home .... این تنها بودن شما همراه با یک حس ناراحتی است ... و تنها بودن فیزیکی را تنها شاید شامل نشه و بیشتر حسی است....
بیش تر مواقع interchangeable هستند و می تونن به جای هم قرار بگیرن ، اما دو تا فرق دارن با هم...اول اینکه alone هم به صورت قید (Adverb) و هم به صورت صفت (Adjective) می تونه به کار بره ، اما lonely فقط به صورت صفت کاربرد داره...پس به جمله بستگی داره که شما اگه قید لازم داشته باشید باید از alone استفاده کنید...
فرق دیگه اش توی معنیه که فرق کوچیکی هم هست و خیلی هم رسمی نیست ، اونم اینه که وقتی lonely رو به کار می برید ، از تنهاییتون ناراحتید ، اما alone این حس رو نداره...
ادیت: من تو reply بودم که سپیده جان پاسختون رو داد ، ندیدم پست رو...sorry
Last edited by Kurosh; 17-01-2010 at 13:54.
سلام
مخالف yuck چی میشه؟؟
یعنی مثلا از یه چیزی خوشم میاد چی باید بگم؟؟(به به)
ممنون
میشه Yum ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)