دوستان من ایکون های استارت را در گوشیم که پی1 هست ریختم الان دیگه استارت گوشیم کار نمیکنه.
لطفن زود کمک کنید
دوستان من ایکون های استارت را در گوشیم که پی1 هست ریختم الان دیگه استارت گوشیم کار نمیکنه.
لطفن زود کمک کنید
اونایی رو که کپی کردی رو پاک کن
بیشتر سعی کن توی d کپی کنی
مربوط ميشه به فايل Eikon.mbm
يه منوي استارت كامل تو فهرست هك ها هست به نظر من اون رو نصب كن. همراه با شكل و خيلي كامل هستش
زحمت پيدا كردنش با خودت چون اينترنت من از ذغال هم بدتره
دوستان یه سوال:
من قبلن والکمن پلیر3 را در گوشیم ریخته بودم ولی الان والکمن پلیر 3(جدیدترو)بدون پاک کردن قبلی وارد گوشیم کردم.
حالا قبلی پاک میشه به طور خودکار یا باید خودم پاکش کنم؟
لطفن هر چه زود تر جواب منو بدین.
ممنون
سلام.
دوستان ممنون مشکلم حل شد.
حالا یه سئال دیگه.ببخشید که من زود به زود مزاحم میشم.
من میخام ایکن های جی 700 را در گوشیم بریزم ولی موفق نمیشم.کمک کنید؟و این که چه طور ایکن های قبلی را پاک کنم یا اونا با امدن ایکن های جدید خودشون پاک میشن و نیازی به پاک کردن توسط من نیست؟
منتظرم.
آقا من تنظیمات دوربین گوشیم رو ریستارت هم کردم ولی باز هم همونه . خدائی من تو کف این گوشی موندم . کیفیت دوربین از 2 هم پائین تره . اگه کار خاصی باید انجام بدم بگین که انجام بدم
آقا من این هک رو ریختم بعد منو تغییر کرده ولی هر کدوم از منوهاشو که میخوام باز کنم error میده و status میره بعد 20 ثانیه برمیگرده . اولا" میشه کاری کرد که درست بشه ؟ دوما" راهی داره که بشه این فایلی که ریختم رو پاک کرد ؟ ممنون بر و بکس![]()
دوست عزیز برای منم دقیقن همین مشکل پیش اومد.
من همون فایل هایی را که قبلن ریختمو پاک کردم و گوشیم درست شد.شما هم همین کارو کن.
سلام.
چرا کسی جواب منو نمیده.
1)من هر هر کاری میکنم موفق به نصب ایکن های جی700 نمیشم.چه کار کنم؟
2)بعضی از هکها که معلوم نشده که باید به کجا وارد شن و در پوشه بندیشونم چیزی معلوم نیست باید به کجا وارد شن؟مثلن انیمیشن و صدای Shutdown و Startup ويندوز ويستا کجا باید وارد بشن تا عمل کنن؟
اینم بگم که من صفحه ی اول را با دقت کامل خوندم و به جوابی نرسیدم.پس نگید که برم صفحه ی اول را بخونم.
ببخشید که وقتتونو گرفتم.
دوستان من یک P990i دارم. آیا می شه اس ام اس ها رو درست و حسابی به فارسی ببینم؟ سوال دومم اینه که آیا می شه کارهایی که در این تاپیک گفته شده رو برای مدل گوشی من تحت یکی دو برنامه ساده و قابل فهم برای دیپلم ردی هایی مثل من که حتی سیکل هم ندارند و بعید می دونم سواد ابتدایی هم داشته باشم قرار بدید تا من هم بتونم از قابلیت های آن استفاده کنم؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)