تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 905 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان من پراید مدل 86 دارم و مشکلی که دارم توی سرعت بالا و معمولی احساس میکنم فرمان به اون سفتی نیست و گاهی اوقات توی پیچ ها انگار یه حالتی به وجود میاد که فرمون از دستم در میره و باید حواسم را جمع کنم که ماشین منحرف نشه
    در ضمن زمانیکه صبح ها ماشین را روشن میکنم قسمت عقب سمت چپ اتاق میلرزه و بوی بنزین زیاد میاد ولی در طول روز همچین مشکلی نیست
    سلام
    احتمال داره فرمان خلاصی داره
    باید از پنجره فرمان رو خیلی کم چپ و راست کنین ( در حد 5 میلی )
    اگر چرخها حرکت نمیکنه فرمان خلاصی داره
    علامت دیگرش اینه که اگر فرمان رو مثل دفعه ی قبل چپ و راست کنین کاملاً مشخص هست که لق میزنه یعنی انگار اصلاً به جائی وصل نیست
    مقدارش هم اول خیلی کم هست ( در حد نیم سانت خلاصی ) اما کم کم زیاد میشه که خطرناک هست و باید برطرف بشه
    یا چهار شاخه ها خراب شده ( زیر داشبورد ) یا از جعبه فرمان هست
    دو چرخ جلو رو هم با هم بزنین رو جک و چرخها رو عمودی و افقی با قدرت تکون بدین ببینین جلوبندی سالمه ؟ چیزی لق نمیزنه ؟
    در موردِ بوی بنزین این مشکل بیشتر ماشینهای ایرانی هست
    زیر صندلی عقب رو چک کنین اگر بوی بنزین میده باید خودتون همت کنین و علت رو پیدا و عایق بندی کنین با تغییر واشر و غیره چون کسی به فکرتون و فکر سلامتیتون نیست
    احتمال نشت بنزین از شیلنگ ها هم هست
    باید با حوصله چک بشه ببینین بوی بنزین نمیده ؟
    ماشین استاندارد امکان نداره توی اتاق و از شیلنگ بوی بنزین در بیاد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-05-2013 at 18:34.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توي صندوق عقب پرايد، سمت چپ و پشت موكت داخل اون، حباب گير بنزين وجود داره كه معمولا بر اثر شكسته شدن محل اتصال لوله ها و يا ترك خوردن و پوسيدن لوله هاي متصل به اون، بوي بنزين زيادي داخل اتاق وارد ميشه و بايد اون حبابگير رو هم تعويض كنين.
    نمونه كاربراتوري با انژكتوري و هاچ بك با هم متفاوته و بايد به فروشنده بگيد كه دقيقا براي چه مدلي نياز داريد.
    اگر خودتون قصد تعويض داشتيد، حتما قبل از شروع روي لوله ها علامت بزنين كه به كجا وصل شده تا براي نصب نمونه نو، اشتباه نكنين.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشد!
    ماشین ما ۲۰۶ v2 تازگیا چراغ روغن روشن میشه یکم بعد هم چراغ stopش روشن میشه بردیمش مکانیک گفت مشکل از شمع فیلتر روغن(اصلا یه همچین چیزی وجود داره تو ماشین؟)گفت باید روغن شو عوض کنید که تازه عوضش کردیم روغنش هم توتال ۷۰۰۰ه میخواستم ببینم مشکلش واقعا اینه که میگن؟و اگه روغنشو عوض نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خسته نباشد!
    ماشین ما ۲۰۶ v2 تازگیا چراغ روغن روشن میشه یکم بعد هم چراغ stopش روشن میشه بردیمش مکانیک گفت مشکل از شمع فیلتر روغن(اصلا یه همچین چیزی وجود داره تو ماشین؟)گفت باید روغن شو عوض کنید که تازه عوضش کردیم روغنش هم توتال ۷۰۰۰ه میخواستم ببینم مشکلش واقعا اینه که میگن؟و اگه روغنشو عوض نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟
    جداي از اينكه ماشين چي باشه، روشن شدن چراغ روغن موتور، چند علت ميتونه داشته باشه:

1. سطح روغن موتور خيلي كم شده و يا اصلا روغن موتور كاملا خالي شده، كه بايد دليل اون رو پيدا و رفع كرد.

2. فشنگي روغن موتور خراب شده و بطور اشتباهي روشن ميشه و يا مدارات مربوط به اون مشكلي پيدا كرده كه چراغ اخطار روغن روشن شده و به اشتباه اخطار كمبود روغن رو نشون ميده.

3.خراب شدن پمپ روغن موتور كه باعث ميشه فشار روغن در زمان كاركرد موتور خيلي كم بشه كه در نتيجه روشن شدن چراغ اخطار روغن رو در پي داره.

4.كثيف بودن بيش از حد فيل تر روغن كه اونهم باعث افت فشار روغن و در نتيجه روشن شدن چراغ اخطار روغن ميشه.

براي اينكه كاملا مشخص بشه دليل چيه، بايد هركدوم از موارد رو تست كرد تا به نتيجه رسيد.

روغن خيلي كثيف هم ميتونه عامل روشن شدن چراغ اخطار بشه( در اتومبيلهاي جديد با حسگرهاي تشخيص كيفيت روغن) كه البته ممكنه يكي از دلايل اين باشه، اما من فكر ميكنم ماشين شما بجز چك كردن موارد بالا، بايد تنظيمات دياك را هم چك بكنين تا مطمئن بشيد ايرادات نرم افزاري نيست.

حتما به نمايندگي و يا يك تنظيم موتور وارد و حرفه اي مراجعه كنين.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام، 206 تیپ 2 دارم، بعضی موقع ها مثلا وقتی پشت چراغ قرمز وایستادم، شروع به حرکت که میکنم ماشین اولش گاز نمیخوره، بعد 3-4 ثانیه یه دفعه گاز میخوره و میفته رو سرعت...
    شمع ها بررسی شده مشکلی نداشته، واشر شمع ها (همون قطعه های پلاستیکی که بالای شمع قرار میگیره) عوض شده، فیلتر بنزین هم عوض شده، ولی مشکل پا بر جاست...
    از چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من یه 206 اتومات دارم اما نمیدونم چرا ترمز که میگیرم صدا میکنه بردمش نمایندگی گفتند همه چیش خوبه باید چکار کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام، 206 تیپ 2 دارم، بعضی موقع ها مثلا وقتی پشت چراغ قرمز وایستادم، شروع به حرکت که میکنم ماشین اولش گاز نمیخوره، بعد 3-4 ثانیه یه دفعه گاز میخوره و میفته رو سرعت...
    شمع ها بررسی شده مشکلی نداشته، واشر شمع ها (همون قطعه های پلاستیکی که بالای شمع قرار میگیره) عوض شده، فیلتر بنزین هم عوض شده، ولی مشکل پا بر جاست...
    از چی میتونه باشه؟
    سلام
    این دو قطعه رو به نوبت عوض کنین ببینین مشکل رفع میشه ؟
    سنسور مَپ manifold air pressure sensor
    سنسور دريچه ی گاز throttle sensor

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو سنسور وقتی گاز میدین پیام میدن به کامپیوتر ecu و اون هم پیام میده به انژکتورها که سوخت بیشتر بپاشند تا موتور دورش زیاد بشه و گاز بخوره .
    شیلنگ سنسور مپ رو چک کنین ببینین نگرفته ؟
    سوکتها و سیمهای این دو سنسور رو چک کنین ببینین سالم هست ؟
    ==================================================

تا مطمئن نشدین قطعه ای نخرین .
    اول خود قطعه رو چک کنین اگر ظاهراً مشکلی نداره , با یک آشنا عوض کنین . اگر عیب برطرف شد , اول ببینین اون قطعه تعمیر نمیشه ؟
    بعدش اگر اوراقی با کیفیت پیدا نکردین برید نو بخرید .
    البته اگر وضع مالیتون خوبه دیگه نیازی به قطعه ی دستِ دوم نیست گرچه بعضی از قطعاتی که تو اوراقیها فروخته میشه با نو فرق چندانی نداره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-05-2013 at 17:43.

11. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از چی میتونه باشه؟
    فیش کامپیوتر رو هم چک کنین ببینین درست وصل هست یا نه ؟

در ضمن سنسور مپ متهم اول هست بعدش سنسور دریچه ی گاز

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من یه 206 اتومات دارم اما نمیدونم چرا ترمز که میگیرم صدا میکنه بردمش نمایندگی گفتند همه چیش خوبه باید چکار کنم
    سلام . بیشتر توضیح بدین . همیشه صدا میده ؟ اگه توی حرکت خلاص کنین بعد ترمز کنین باز هم صدا میده ؟ چه صدائی میده ؟ دنده عقب هم صدا میده ؟ صدا از کجای ماشین به گوش میرسه ؟

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    من یه 405 xu7 دارم وقتی می خوام دنده رو عوض کنم حد فاصل اینکه کلاج بگیرم ودنده رو عوض کنم و کلاج رو برداذم صدای جیر جیر میده.
    صدا بنظرتون از چیه.
    من خودم احتمال میدادم تسمه باشه اما هیچیش نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •