تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 303 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.

من یک فایل Mp3 رو میخوام صداش رو بالاتر ببرم.

لطفا راهنمایی کنید.
    لطفاً در تاپیکــــ مربوطـــ مطرح گردد !

درخواست نرم افزار های ویرایش صوت و تصویر در این تاپیک ◄◄ http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409422

2. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان بهترین و قوی ترین نرم افزار تو ضمینه ی کانورت ویدیو چیه ؟! من خیلی وقته از نرم افزار Total video converter HD استفاده میکنم ! که خیلی عالیه و همه ی فرمت هارو پشتیبانی میکنه !! اما بعضی ویدئو هارو ناجور کانورت میکنه !! مثلا بعد از تبدیل به فرمت جدید رنگ فیلم برعکس میشه !! یا تصویر سبز و در هم بر هم میشه ! و صدا فقط میاد !
    .
    بهتر از این نرم افزار چی پیشنهاد میدید ؟! میخوام نسبتا سبک باشه و محیط کاربری ساده ای مثه همین نرم افزاری که گفتم داشته باشه !! و همچنین هیچ محدودیتی تو ساپورت فرمت ها نداشته باشه
    .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by SA.JJ.AD; 03-05-2011 at 18:40.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بهترین و قوی ترین نرم افزار تو ضمینه ی کانورت ویدیو چیه ؟! من خیلی وقته از نرم افزار Total video converter HD استفاده میکنم ! که خیلی عالیه و همه ی فرمت هارو پشتیبانی میکنه !! اما بعضی ویدئو هارو ناجور کانورت میکنه !! مثلا بعد از تبدیل به فرمت جدید رنگ فیلم برعکس میشه !! یا تصویر سبز و در هم بر هم میشه ! و صدا فقط میاد !
    .
    بهتر از این نرم افزار چی پیشنهاد میدید ؟! میخوام نسبتا سبک باشه و محیط کاربری ساده ای مثه همین نرم افزاری که گفتم داشته باشه !! و همچنین هیچ محدودیتی تو ساپورت فرمت ها نداشته باشه
    .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    Allok Video
    و
    Xilisoft hd video converter

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

.
    .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تبدیل‌کننده‌های زیر پیشنهاد می‌شود:
    Tipard MKV video converter
    WinX HD Video Converter Deluxe
    WinX Video Converter

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من حدود 5 تا نرم افزار متلف رو برای تبدیل mkv به فرمت avi امتحان کردم اما خیلی خیلی زیاد طول می کشه
    من میخوام این فیلم های کیفیت بالایی که از اینترنت می گیرم رو که معمولا با فرمت mkv هستن با دی وی دی پلیر ببینم که USB میخوره
    فکر کنم باید avi رو پخش کنه الان هر نرم افزار استفاده می کنم یا هنگ می کنه یا خیلی زیاد طول می کشه
    چیکار کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید این نرم افزارها به سیستم هم ربطی دارن؟! من پنتیوم 4 دارم با 3GHZ و 1گیگ رم و کارت گرافیک 9600 اکثر برنامه هایی که باهاش کار کردم هنگ میکنن متاسافنه یا نوعی تیک دارن که نمیدونم بخاطر کرک یا سیستم!!!
    الان بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل تصویری به 3gp چه برنامه ای؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض پارامترها در تبدیل

دوستان من حدود 5 تا نرم افزار متلف رو برای تبدیل mkv به فرمت avi امتحان کردم اما خیلی خیلی زیاد طول می کشه
    من میخوام این فیلم های کیفیت بالایی که از اینترنت می گیرم رو که معمولا با فرمت mkv هستن با دی وی دی پلیر ببینم که USB میخوره
    فکر کنم باید avi رو پخش کنه الان هر نرم افزار استفاده می کنم یا هنگ می کنه یا خیلی زیاد طول می کشه
    چیکار کنم ؟
    دوستان تبدیل‌کردن راه و روش داره. می‌بایست پارامترهای مختلفی در نظر گرفت که بی‌توجهی به آنها باعث افت کیفیت و طولانی‌تر زمان تبدیل یا افزایش حجم میشه بدون اینکه تأثیری در بهبود کیفیت داشته باشند!
    پارامترهای مهم:
    ۱- کدک یا رمزگذاری.
    ۲- کانتینر یا بارگیره که پسوند فایل نشانه آنه.
    ۳- بیت‌ریت یا نرخ جریان داده در واحد زمان. صدا و ویدئو هر دارای بیت‌ریت هستند.
    ۴- رزولوشن یا آشکاری که اندازه تفکیک‌پذیری تصویره.
    برای جلوگیری افزایش بیخودی زمان تبدیل، می‌بایست پارامترهای ۳ و ۴ فایل ورودی با فایل خروجی یکی باشه. افزایش این پارامتر تأثیری در افزایش کیفیت نداره و تنها فایل را گنده و زمان تبدیل طولانی میشه. همچنین تعداد فریم‌ در ثانیه فایل ورودی با خروجی باید برابر باشه وگرنه ضمن مشکلات بالا، تناسب و نواخت صدا و تصویر بهم می‌ریزد.
    برای دستگاه‌هایی که توان پخش ام.کا.وی را ندارند بهتره این فرمت را به ایکسوید (xvid) تبدیل کرد. همه دستگاه‌های پخش خانگی که توانایی پخش دایویکس دارند می‌توانند فرمت ایکسوید نیز پخش کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

ببخشید این نرم افزارها به سیستم هم ربطی دارن؟! من پنتیوم 4 دارم با 3GHZ و 1گیگ رم و کارت گرافیک 9600 اکثر برنامه هایی که باهاش کار کردم هنگ میکنن متاسافنه یا نوعی تیک دارن که نمیدونم بخاطر کرک یا سیستم!!!
    الان بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل تصویری به 3gp چه برنامه ای؟!
    سخت‌افزار ضعیف مناسب تبدیل نیست ولی مشخصات سیستم شما خوبه. اگه نکته‌هایی را لحاظ کنید تأثیر مثبت داره.
    ۱- فقط برنامه تبدیل اجرا بشه.
    ۲- پروسسه‌های بیخودی را از اجرا خارج کنید.
    ۲- رم را از فایل‌های باز بیخودی پر نکنید.
    ۴- با آنتی‌ویروس سیستم را اسکن کنید.
    نرم‌افزارهایی که در پست‌های قبلی معرفی کردم جزو بهترین‌ها هستند و امکان خروجی ۳جی.پی دارند.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان تبدیل‌کردن راه و روش داره. می‌بایست پارامترهای مختلفی در نظر گرفت که بی‌توجهی به آنها باعث افت کیفیت و طولانی‌تر زمان تبدیل یا افزایش حجم میشه بدون اینکه تأثیری در بهبود کیفیت داشته باشند!
    پارامترهای مهم:
    ۱- کدک یا رمزگذاری.
    ۲- کانتینر یا بارگیره که پسوند فایل نشانه آنه.
    ۳- بیت‌ریت یا نرخ جریان داده در واحد زمان. صدا و ویدئو هر دارای بیت‌ریت هستند.
    ۴- رزولوشن یا آشکاری که اندازه تفکیک‌پذیری تصویره.
    برای جلوگیری افزایش بیخودی زمان تبدیل، می‌بایست پارامترهای ۳ و ۴ فایل ورودی با فایل خروجی یکی باشه. افزایش این پارامتر تأثیری در افزایش کیفیت نداره و تنها فایل را گنده و زمان تبدیل طولانی میشه. همچنین تعداد فریم‌ در ثانیه فایل ورودی با خروجی باید برابر باشه وگرنه ضمن مشکلات بالا، تناسب و نواخت صدا و تصویر بهم می‌ریزد.
    برای دستگاه‌هایی که توان پخش ام.کا.وی را ندارند بهتره این فرمت را به ایکسوید (xvid) تبدیل کرد. همه دستگاه‌های پخش خانگی که توانایی پخش دایویکس دارند می‌توانند فرمت ایکسوید نیز پخش کنند.
    خب نرم افزاری چیزی ؟!
    با چی اینکارو بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

خب نرم افزاری چیزی ؟!
    با چی اینکارو بکنم ؟
    دوست عزیز تبدیل‌کننده معرفی شده در پست‌های قبل برای همین کاره.
    Tipard MKV video converter
    WinX HD Video Converter Deluxe
    WinX Video Converter

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •