بابا نرید دانشضمند اصلا پول نمیدن من همه رو رفتم میتونی از کد تستین انتخاب کنی
بعد مرحله رو بزنی توی شغلت
بابا نرید دانشضمند اصلا پول نمیدن من همه رو رفتم میتونی از کد تستین انتخاب کنی
بعد مرحله رو بزنی توی شغلت
ددد! اگر ميريخت كه منتظر اجازه ي تو نبودم! نميريزه پكو.
الان تا اسکیل 5 گیتار رفتم روزی 500 دلار در آمدمه،به 10 میرسونمش بعد میرم سراغ علم و دانش! لااقل بگو کجا گفتی تا برم بخونم!
اون بالش هایی که الماس ها رو روش میزارید از کجا میخرید؟
روی الماس میزنی بعد 2 تا گزینه هست یکیش بالشته میزنی همین
مرسی
من ریور ویو رو دانلود کردم اما ستاپ نداره،کجا کپیش کنم؟ در مورد ازدواج هم موفق نبودم،با وجود اینکه چند بار با طرف woohoo داشتم اما وقتی روش کلیک میکنم گزینه ای برای ازدواج نمی بینم.
آیا ارش داره این بازی را بخرم؟
سیمز3 یک بازی کاملا سلیقه ای هست .اگه از بازی های شبیه ساز زندگی خوشت میاد سیمز 3 بهترین انتخابه![]()
آقا پک روی 1.0.631که می گید نصب نمیشه من خودم این مشکلو داشتم حداقل ورژن فکر کنم 1.6.6 باشه
اه 500 نوع میوه گیر آوردم از روی زمین اما هیچ کدوم میوه زندگی نبود بچه ها میوه زندگی بیشتر تو کدوم منطقه گیر میاد
بهترین شغل دکتری و تنها نیازشم شطرنج یا مغر یا همون logic هست توسطح 10 این شغل ساعتی 483 دلار درروز و 4 روز در هفته و هرروز 5 ساعت کار می کنید
ولی من خودم روی پک 1.0.631 نصب کردم
کاملا هم جواب داد
البته من به روش خودم به ورژن 1.0.631 ارتقاء دادم ، یک فایل 700 مگابایتی + فیکس پک رو دانلود کردم و داخل پوشه ی نصب ریختم راحت نصب شد
خب به روش ما كه جواب نداد! الان خودتون يه لينك براي تبديل 1.0.631.00002 به پچ نهايي داده بوديد من اونو دانلود كردم ولي كار نميكنه ميگه پچ لازم رو نداري در صورتي كه من از لانچر نگاه ميكنم همون پچي هستم كه نياز داره براي اپ.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)