اگر از سا--*یفون ، فر**ی گ-یت یا برنامه ی مشابهی استفاده میکنید باید آدرس و شماره پورتی رو که برنامه باهاش وصل میشه رو توی IDM وارد کنید.
اگر از سا--*یفون ، فر**ی گ-یت یا برنامه ی مشابهی استفاده میکنید باید آدرس و شماره پورتی رو که برنامه باهاش وصل میشه رو توی IDM وارد کنید.
توی IDM یک مشکلی دارم.من شب ها 3 تا فایل رو به صورت همزمان و اتوماتیک میزارم که دانلود بشه.یک فایلی که برام مهم هست رو میزارم برای اولین اولویت.ولی فردا که پا میشم میبینیم که هیچی ازش دانلود نشده و برگشته وسطای اولویت!!!
number of retris هم گذاشتم روی 20..مشکلش چیه؟لینک هم مطمئنم درسته.
منم همین مشکل رو دارم از ساک س استفاده میکنم اما حتی اگه قطعش هم بکنم تمام دانلود ها چه از یوتیوب چه از مدیافایر چه هات فایل یا حتی رپیدباز و اپلود باز !! برام اسم فایل میاد اما حجمش نمیاد که باعث میشه نتونم دانلود کنم انتی ویروسمم نود 32 هستش . و اخرین ورژن IDM رو دارم. لطفا راهنمایی کنید هیچی نمیتونم دانلود کنم از سرور ها
سلام به همه ی دوستان عزیز وگل.. شبتون خوش.. ببخشید من با یه مشکلی در برنامه IDM روبه رو شدم.. امیدوارم که شما دوستان عزیز بتونید کمکم کنید. مرسی ..
راستش من چند روز پیش یه فایل 4.74 گیکابایتی رو از طریق برنامه ای IDM دانلود کردم.. بعد توی درایو سی هم فصای خالی داشتم فایل شروع به دانلود شد بعد که تمام شد و در آخر میخواست فایلهاشو بهم بچسبونه تا کامل بشه . که از این قسمت عکس هم گرفتم ارور میده که فضای کافی توی درایو سی وجود نداره.. در حالی که 2.5 گیگ خالی داره .. و بیشتر از این دیگه نمیتونم خالی کنم .. لطفا کمکم کنید که چی کار میتونم بکنم .. آیا امکانش هست که این فایلهارو کپی کنم توی یه درایو دیگه بعد از قسمت تنظیمات برنامه IDM و قسمت Save to . ادرس temporary directory رو تغییر بدم به همون درایوی که فایلهارو کپی کردم و بعد ریسام کنم و فایلم کامل بشه.؟.. ..
خواهش میکنم کمکم کنید که چی کار کنم .. ممنون .مرسی ..
اینم سه تا عکس از حجم فایلها و اون قسمتی که ارور کمبود فضای درایو رو میده و خود ارور.. با تشکر و سپاس فراوان..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by p30elmira; 16-02-2013 at 22:34.
نه نمیشه .......................
آقا اگر ورژن جدید رو روی ورژن قبلی نصب کنم لیست دانلود ها میپرند ؟ به همراه اون چه از اون ها دان شده ؟
سلام. نه چیزی پاک نمیشه ! به راحتی می تونید نصب کنید !![]()
بچه ها راه حل مشکلم رو پیدا کردم و براتون توی 2 تا عکس اموزش درست کردن این مشکل رو گذاشتم
توجه:اگه از سا کس استفاده میکنید قسمت پایین که مربوط یه سا کس هست رو پر کنید ((من به شخصه https استفاده میکنم,برای همین بالایی رو پر کردم))
از مدیر این بخش خواهش میکنم اگه امکانش هست و مفید هست این عکسا رو روی هاست p30world اپلود کنه چون به این هاست های ایرانی اعتمادی نیست![]()
Last edited by arashbi2; 17-02-2013 at 09:28.
سلام.من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید.
من یه فایل zip رو85درصد با idm دانلود کردم،که از سرور پاک شد.بعد ازیه
سایت دیگه با همون حجم ولی از یه سرور دیگه،مشخصاتش رو کپی کردم تو
properties فایلم تو idm و دانلودم کامل شد.اما حالا برای اکسترک کردنش
ارور میده.اون گزینه keep broken file رو تیک زدم ولی فایده ای نداشت.میشه
کاریش کرد؟؟؟؟یا حداقل میشه کاری کرد که همون فایل ناقص خودم
برگرده؟؟؟؟با این وضعیت اینترنت واقعاااااااامشکله بخوام دوباره دانلود کنم.مرسی.
کسی نمیدونه مشکل من کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)